Danny Masterson og 19 andre skuespillere, der blev fyret fra deres tv-shows

Indholdsfortegnelse:

Danny Masterson og 19 andre skuespillere, der blev fyret fra deres tv-shows
Danny Masterson og 19 andre skuespillere, der blev fyret fra deres tv-shows
Anonim

Der er intet, Hollywood elsker mere end en skandale. Selvfølgelig kan mange af vores yndlingsskuespillere og -skuespillerinder, der er blevet fanget på grund af en skandale, sige noget andet. Disse berømtheder blev fyret fra en populær tv-serie af en eller anden grund. Nogle af stjernerne blev sparket i gang på grund af dårlig opførsel på settet, mens andre blev aflyst for at bruge upassende sprogbrug på sociale medier.

Fra "kreative forskelle" til skænderier, nogle af disse berømtheder blev fyret for at tage dårlige beslutninger. Andre berømtheder blev anklaget for påstande i kølvandet på MeToo-bevægelsen. På den ene eller anden måde. Pludselig stod de uden arbejde. Nyd denne liste med titlen Danny Masterson og 19 andre skuespillere, der blev fyret fra deres tv-show.

20 Danny Masterson blev fyret fra ranchen efter anklager om overfald

Danny Masterson blev fyret fra sin rolle som Jameson "Rooster" Bennett på The Ranc h i 2017. Producere klippede ham fra serien, efter at Los Angeles Police bekræftede, at de efterforskede Masterson, efter at tre kvinder anklagede ham for at overfalde dem. Ifølge USA Today sagde Masterson, at han var "meget skuffet" over beslutningen.

19 Janet Hubert blev fyret fra den friske prins af Bel-Air, fordi hun ikke kom overens med Will Smith

Janet Hubert blev fyret fra at spille "Aunt Viv" på The Fresh Prince of Bel-Air. Perez Hilton rapporterede, at Alfonso Ribeiro, afslørede, "Vi følte, da vi lavede The Fresh Prince of Bel-Air, at vi var en familie … Hun på det tidspunkt ødelagde det, og hun gjorde det meget svært for os at arbejde, og desværre blev hun så fyret."

18 Jenny McCarthy blev fyret fra udsigten for sin anti-Vaxx-holdning

Komiker Jenny McCarthy blev fyret fra sin værtskoncert på The View på grund af sin kontroversielle politiske holdning. Ifølge People Magazine sagde McCarthy om sin tid på showet: "Jeg skulle grædende på arbejde. Jeg kunne ikke være mig selv, indrømmede hun. "Mine fans sagde til mig,"Hvor er Jenny? De lader dig ikke være dig.'"

17 Kevin Spacey blev fyret fra House of Cards efter anklager om overfald

Producerne af serien House of Cards dræbte Kevin Spaceys karakter, Frank Underwood, i 2017. Skuespilleren stod over for flere anklager om at gøre uønskede fremskridt over for mænd. Ifølge People Magazine blev han også anklaget af otte House of Cards-ansatte for upassende adfærd og for at skabe et giftigt arbejdsmiljø.

16 Isaiah Washington blev opstartet fra Grey's Anatomy for hadefulde bemærkninger

Isaiah Washington blev sluppet fra sin rolle som Dr. Preston Burke på ABC's Grey's Anatomy i 2007. Skuespilleren brugte en homofobisk bemærkning både på settet og til The Golden Globes. Jeg mistede alt. Jeg havde ikke råd til at have en agent … jeg havde ikke råd til at have en publicist … Jeg havde ikke råd til at fortsætte,” sagde Washington til The Huffington Post.

15 Suzanne Somers blev fyret fra Three's Company efter at have krævet en lønforhøjelse

Suzanne Somers spillede Chrissy Snow i sitcom Three's Company, men blev fyret i 1980, da hun bad om, at hendes løn skulle matche hendes mandlige medstjerners. "Så jeg blev fyret for at spørge, fordi de ville komme med et eksempel," sagde hun til Good Housekeeping, "De kunne ikke have gjort det i dag, men det var klimaet dengang."

14 Kal Penn blev dræbt hjemmefra efter at have gået ind i politik

Kal Penn forlod showet House for at forfølge en karriere inden for politik. Producenterne skrev ham ikke bare ud af showet, men fik hans karakter til at begå selvmord. Penn åbnede op for CNN og indrømmede, at han følte sig "mere end en lille smule chok og tab" for at erfare, at hans karakter ville dø i hans sidste afsnit.

13 Leah Remini blev fyret fra samtalen efter at have stødt sammen med sine medspillere

Leah Remini blev fyret fra sine værtsopgaver på The Talk i 2011. Ifølge People Magazine fort alte hun Howard Stern: "Hvis jeg ville være med i denne slags show, er jeg nødt til at lukke min mund og gøre, hvad min chefer fortæller mig at gøre. Det kan jeg ikke. Det [passede] måske ikke godt på den måde."

12 Taylor Momsen blev fyret fra Gossip Girl for uberegnelig opførsel

Taylor Momsen blev skåret fra Gossip Girl i 2010 for sin uberegnelige opførsel på settet. Tim Gunn fra Project Runway spillede hendes karakters mentor og fort alte E! Nyheder, "Hun var patetisk, hun kunne ikke huske sine replikker, og hun havde ikke engang så mange. Jeg tænkte ved mig selv: 'Hvorfor bliver vi holdt som gidsler af denne møgunge?'"

11 Erinn Hayes blev pludselig udskiftet på Kevin kan vente uden forklaring

Erinn Hayes blev startet fra at spille Kevins kone i showet Kevin Can Wait efter en sæson, da hendes karakter blev dræbt. Kevin James fort alte New York Daily News: "Plottet i showet havde ikke nok drive. Hvis vi kommer igennem en anden sæson, ville jeg ikke se os komme igennem en tredje. Vi var bogstaveligt t alt ved at løbe tør for ideer."

10 Lisa Bonet blev fyret fra Cosby-showet på grund af kreative forskelle

Lisa Bonet var bedst kendt for sin rolle som den spunky Denise Huxtable i 1980'ernes klassiske tv-serie, The Cosby Show. Ifølge Rolling Stone Magazine blev Bonet fyret fra showet i 1991 på grund af "kreative forskelle", og hun blev ikke inviteret til at deltage i seriefinalen.

9 Thomas Gibson blev skåret fra kriminelle sind efter en fysisk skænderi på sæt

Thomas Gibson blev fyret i showet Criminal Minds efter en voldelig hændelse med en producer. Gibson fort alte People Magazine: "Min stolthed og omdømme er såret, men i sidste ende ved jeg, at det gode arbejde er, hvad folk vil huske. Jeg har bare brug for flere muligheder for at gøre godt arbejde og være en god fyr."

8 Columbus Short blev fyret fra skandale efter misbrugsanklager

Columbus Short blev fyret fra showet Scandal i 2014 midt i anklager om misbrug i hjemmet. Ifølge TMZ sagde Short i en erklæring: "Alt skal komme til en ende, og desværre er tiden inde til, at Harrison Wright forlader lærredet. Jeg ønsker intet andet end det bedste for Shonda, Kerry og resten af rollebesætningen…"

7 Selma Blair blev fyret fra vredeshåndtering efter at have klaget over Charlie Sheen

Selma Blair blev sendt pakket fra sættet af Anger Management i 2013, efter at hun stillede spørgsmålstegn ved sin medstjerne, Charlie Sheens arbejdsmoral, hvilket førte til, at han fik hende fjernet fra showet. Blair tog til Twitter for at takke sine fans efter at være blevet fyret og skrev: "Jeg takker jer for støtte og kærlighed."

6 Shannen Doherty blev fyret fra Beverly Hills, 90210 for at komme ind i slagsmål på sættet

Shannen Doherty blev fyret fra Beverly Hills, 90210 for at have været i slagsmål. Hendes medstjerne, Tori Spelling, afslørede til Us Weekly: "Jeg kan huske… jeg kunne høre døren gå op og alle skrige og græde," sagde Spelling. "Det var da jeg fik at vide, at drengene bare skulle skille Jennie og Shannen op. Det var som en knytnævekamp."

5 Charlie Sheen blev fyret fra to og en halv mand efter at have fremsat betændende kommentarer

Charlie Sheen blev afskediget fra Two and A Half Men i 2011 for sin uberegnelige opførsel og udsøgte kommentarer. Ifølge The Hollywood Reporter udgav Warner Bros en erklæring, hvori de sagde: "Efter nøje overvejelse har Warner Bros. Television opsagt Charlie Sheens tjenester på Two and a Half Men med virkning omgående," skrev de.

4 Paula Deen blev fyret fra fødevarenetværket efter at have brugt racistiske udsagn

The Food Network droppede Paula Deen i 2013, efter at hun indrømmede at have brugt et racistisk skænderi i køkkenet på sin restaurant, Uncle Bubba's Seafood and Oyster House. Den kendte kok mistede anerkendelser og blev overladt til at hænge med hovedet i skam for sine racistiske kommentarer. Deen genfandt aldrig sit omdømme helt, på trods af at hun undskyldte.

3 Matt Lauer blev skåret fra i dag i kølvandet på MeToo

Matt Lauer blev fyret fra Today i 2017, efter at flere kvinder klagede over chikane på arbejdspladsen. NBC sagde i et internt notat: "Vores højeste prioritet er at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig trygge og beskyttede, og at sikre, at enhver handling, der strider mod vores kerneværdier, bliver mødt med konsekvenser, uanset hvem der er gerningsmanden."

2 Roseanne Barr blev sparket i gang med sit eget show for racistiske tweets

Roseanne Barr blev fyret fra sit eget show Roseanne, efter at skuespillerinden postede racistiske tweets om tidligere assistent i Det Hvide Hus, Valerie Jarrett. Barr undskyldte på Twitter og skrev: "Jeg er virkelig ked af at have lavet en dårlig vittighed om hendes politik og hendes udseende. Jeg burde have vidst bedre. Tilgiv mig - min vittighed var i dårlig smag."

1 Jussie Smollett blev fyret fra imperiet midt i juridiske problemer

Jussie Smollett blev sparket i gang med showet Empire midt i en kontrovers, hvor han blev tilt alt for angiveligt at indgive en falsk politirapport, som rapporteret af Vanity Fair. Skuespilleren blev afskediget fra showet efter fejlagtigt at hævde, at han var blevet overfaldet. Anklagerne blev til sidst frafaldet, men skaden var sket.

RESOURCES: People.com, Vanityfair.com, Hollywoodreporter.com, Perezhilton.com

Anbefalede: