These Are The Stars Of 'Bel-Air,' The 'Fresh Prince Of Bel-Air' genstart

Indholdsfortegnelse:

These Are The Stars Of 'Bel-Air,' The 'Fresh Prince Of Bel-Air' genstart
These Are The Stars Of 'Bel-Air,' The 'Fresh Prince Of Bel-Air' genstart
Anonim

Yo hjem til Bel-Air! Hvis du ikke vidste, at The Fresh Prince of Bel-Air får en genstart. Bel-Air udkommer på Peacock den 13. februar. Den første trailer til serien blev udgivet den 10. januar, og fans var spændte på at se det moderne spin på den klassiske 90'er-komedie.

The Fresh Prince of Bel-Air var en elsket sitcom, der kørte i seks sæsoner. Den medvirkede Will Smith, der spillede sig selv, og flyttede fra West Philly til Bel-Air, CA, for at få en ny chance for livet. Mens originalen indeholdt 30-minutters sitcom-afsnit, vil den nye serie have timelange dramatiske episoder med et mørkere tema.

Executive produceret af Will Smith, Bel-Air handler om "kraften i en anden chance, mens han navigerer i konflikter, følelser og fordomme i en verden, der er meget anderledes end den eneste, han nogensinde har kendt," ifølge en YouTube synopsis.

Showet ville ikke være noget med sin rollebesætning, så lad os tage et kig på, hvad vi ved om dem.

10 Jabari Banks As Will Smith

Jabari Banks er den nye Will Smith i dramashowet. Banks blev født i Atlanta og gik i skole i Maryland, men den ironiske del er, at han har familie i West Philadelphia og endda dimitterede fra University of the Arts med en bachelorgrad i musikteater. Han minder meget om Smith i den forstand, at han rapper, handler, synger, danser og spiller basketball. Bel-Air er hans første store rolle på skærmen, ifølge hans IMDb-side. Han har en lovende karriere foran sig.

9 Adrian Holmes Som Onkel Phil

Adrian Holmes er en walisisk canadisk skuespiller, der påtager sig rollen som onkel Phil. Den 47-årige er kendt for sin rolle i Bravo-serien, 19.-2. Holmes har en bachelorgrad i sygepleje efter at have flyttet til Vancouver. Han har også optrådt i mange andre tv-shows og film som Red Riding Hood, Arrow, Like Mike 2: Streetball og Smallville.

8 Cassandra Freeman som tante Viv

Cassandra Freeman vil spille tante Viv i den kommende serie. Freeman er en skuespillerinde og forfatter, kendt for Inside Man, Luke Cage, Atlanta og Blue Bloods. Ifølge IMDB er hun med-chefredaktør for beautylogicblog.com. Hun er også kone og mor og har det sjovt på TikTok. Den 42-årige blev født i West Palm Beach, Florida.

7 Olly Sholotan As Carlton Banks

Olly Sholotan skal spille Carlton Banks. Han er en nigeriansk-amerikansk skuespiller, sanger og musikproducer. Han er uddannet på UCLA School of Theatre, Film and Television. Sholotan blev født i Atlanta, GA, men voksede op i Houston, TX. Hvad angår hans musikkarriere, fokuserer han mest på musik i kortfilm og film. Han er en forholdsvis ny skuespiller, som forsøger at skabe sig et navn i Hollywood. Forhåbentlig får vi at se ham danse "The Carlton"-dansen.

6 Akira Akbar As Ashley Banks

Akira Akbar er måske ung, men hendes karriere er det ikke. Hun spiller Ashley Banks, den yngste kusine, men hvor kender du hende ellers fra? Nå, hun portrætterede Monica Rambeau i Captain Marvel og havde roller i This Is Us, We Can Be Heroes og Criminal Minds. Før skuespil var Akbar model og har modelleret for mærker som Nike og Levi's.

5 Coco Jones As Hilary Banks

Coco Jones spiller Hilary Banks i den kommende genstart. Hun er sanger, rapper, sangskriver og skuespillerinde, bedst kendt for sin rolle i Disney Channel-filmen Let It Shine og optrædener i So Random! og held og lykke Charlie. Jones har udgivet fire EP'er og 16 singler og har endda turneret med boybandet Mindless Behavior.

4 Jimmy Akingbola As Geoffrey

Jimmy Akingbola er en britisk tv-, film- og teaterskuespiller. Han vil portrættere, Geoffrey, familiens butler. Akingbola har et skuespillerdiplom fra Academy of Live and Recording Arts. Efter endt uddannelse begyndte han denne teaterkarriere i 1999. Derefter fortsatte han med at medvirke i mange kortfilm og tv-serier såsom The Crouches, Holby Blue, Arrow og mere.

3 Jordan L. Jones As Jazz

Jordan L. Jones vil spille rollen som Wills bedste ven, DJ Jazzy Jeff, eller Jazz. Han er en skuespiller kendt for Snowfall, Rel, NCIS: Los Angeles og The Rookie. Efter sin eksamen fra University of Southern California søgte Jones straks efter auditions. Ikke meget er kendt om ham, da han holder sit liv ret privat. Men vi kan ikke vente med at se ham påtage sig denne rolle og forhåbentlig levere nogle klassiske Jazzy Jeff-øjeblikke.

2 Simone Joy Jones Som Lisa Wilkes

Simone Joy Jones spiller Lisa Wilkes, en af Wills mest bemærkelsesværdige veninder på den originale Fresh Prince of Bel-Air. På trods af at de har samme efternavn som Jordan, er de ikke i familie. Hun er en skuespillerinde kendt for sine roller i American Rust, The Son of No One og The Chair. Simone Joy Jones modtog en Bachelor of Fine Arts in Drama, Music Theatre fra Carnegie Mellon University. Hun har arbejdet med teater og reklamer og endda udgivet sin egen musik.

1 Tyler Barnhardt som Connor Satterfield

Tyler Barnhardt spiller Connor Satterfield, en ny karakter, der er ved at blive introduceret. Barnhardt er en skuespiller kendt for sine roller i Underground og 13 Reasons Why. Han tog en bachelorgrad i teater fra University of North Carolina i 2015. Han er i øjeblikket forlovet med sin kæreste gennem tre år, Adriana Schaps.

Anbefalede: