Hvor har du set The Cast Of Peacocks 'Fresh Prince'-genstart før?

Indholdsfortegnelse:

Hvor har du set The Cast Of Peacocks 'Fresh Prince'-genstart før?
Hvor har du set The Cast Of Peacocks 'Fresh Prince'-genstart før?
Anonim

Peacock arbejder på en dramatisk genfortælling af den utroligt populære 90'er sitcom The Fresh Prince Of Bel-Air. Den nye serie, som udelukkende bliver tilgængelig på NBC's streamingplatform, hedder Bel-Air.

Casten er blevet færdiggjort til serien, og Will Smith kontaktede Jabari Banks selv for at fortælle ham, at han var blevet castet i rollen som Will, hvilket den unge skuespiller flippede over og var evigt taknemmelig for muligheden. Fra det tilfældigt navngivne Jabari Banks, til den nye Carlton, Olly Sholotan, har vi en oversigt over rollebesætningens tidligere arbejde og skuespil.

Resten af rollebesætningen er rundet af skuespillerne Akira Akbar, Jimmy Akingbola, Cassandra Freeman, Adrian Holmes, Coco Jones, Jordan L. Jones og Simone Joy Jones. Gad vide om du har set nogle af disse skuespillere før? Lad os tage et kig på, hvad de har gjort.

9 Jabari Banks

Jabari Banks har ingen tidligere skuespillerkreditter opført på IMDb, så dette kan faktisk være hans første rolle på skærmen. Banks har dog studeret musikteater, og forstå, han er faktisk fra West Philadelphia! Han har en bachelor i kunst i musikteater fra University of the Arts i Philadelphia. Han dimitterede i 2020, så han har fået en rigtig god start som nyuddannet universitetsuddannet. Banks er også stolt som musiker, da han er sangskriver og rapper.

8 Olly Sholotan

Olly Sholotan har nogle store sko at udfylde i rollen som Carlton, rollen gjort berømt af ingen ringere end Dancing With the Stars-mesteren selv, Alfonso Ribeiro. Sholotan er en nigeriansk-amerikansk skuespiller og musiker og har medvirket i et par kortfilm samt et afsnit af CW-serien All American. Senest medvirkede han i en film kaldet "Run Hide Fight", som blev vist på Venedigs internationale filmfestival i 2020.

7 Akira Akbar

Akira skal spille rollen som Ashley Banks. Hendes største rolle til dato er nok hendes rolle som en ung Monica Rambeau i Captain Marvel over for Brie Larson. Hun spillede også en ung Beth i et afsnit af This Is Us og optrådte i tre afsnit af Freeforms dramaserie, Good Trouble. Fans kan også have set hende i enkelte afsnit af Criminal Minds og Grey's Anatomy.

6 Jimmy Akingbola

Jimmy er blevet castet i rollen som Geoffrey. Han har et væld af skuespillerkreditter under bælte, inklusive hans rolle i BBC-serien Holby City. Han portrætterede også rollen som Baron Reiter i seksten afsnit af The CW's Arrow. For nylig spillede skuespilleren rollen som Valentine i STARZ-serien In the Long Run. Han optrådte også i et par afsnit af den første sæson af AppleTV+'s Ted Lasso og spillede rollen som Ollie.

5 Cassandra Freeman

Cassandra er blevet ansat til at spille rollen som Vivian Banks. Skuespillerinden har tidligere spillet rollen som Thelma i filmen Hammerhead og har været gæstestjerne i flere tv-shows, herunder Blue Bloods, The Good Wife, Bluff City Law og The Last O. G. Hun havde også en tilbagevendende rolle i VH1-serien Single Ladies. Fans har muligvis også set hende i filmene Inside Man og Blue Caprice.

4 Adrian Holmes

Adrian påtager sig rollen som Phillip Banks. Denne mand har over hundrede skuespillerkreditter under sit navn, hvilket er en imponerende bedrift. Fans kan have set ham i rollen som Captain Pike i The CW's dramaserie Arrow eller i filmen S kyscraper sammen med Dwayne Johnson. Han spillede også rollen som Nick Barron i Bravo-serien 19-2. Senest kan Holmes ses i filmen Zero Contact samt et afsnit af AppleTV+-serien Home Before Dark.

3 Coco Jones

Coco er blevet castet i rollen som Hilary Banks. Jones startede med at spille på Disney Channel og optrådte i Good Luck Charlie og So Random! Hun var også med i Disney Channels originale film, Let It Shine. Hun har også medvirket i et afsnit af The Exes og har medvirket i adskillige film, herunder Grandma's House og Vampires vs. the Bronx.

2 Jordan L. Jones

Jordan vil spille rollen som Jazz. Han optrådte senest i et afsnit af CBS-dramaserien All Rise. Han har også optrådt i enkelte afsnit af The Rookie og Shameless. Han er også kendt for at spille rollen som Nat på FOX's serie Rel. Han har ikke et væld af skuespillerkreditter lige foreløbig, men hans rolle på Bel-Air vil helt sikkert give ham noget opmærksomhed.

1 Simone Joy Jones

Simone har fået rollen som Lisa. Hun har kun to kreditter opført på IMDb lige nu, men hun har for nylig filmet en film med Renee Elise Goldsberry i hovedrollen og instrueret af Billy Porter kaldet What If? Hun har tidligere spillet Young Vicky i filmen The Son of No One med Channing Tatum og Al Pacino i hovedrollerne. Hun optrådte også i to afsnit af Netflix-serien The Chair, med Sandra Oh i hovedrollen.

Anbefalede: