Medvirkende i 'The Little Giants' er alle voksne. Her er, hvordan de ser ud i dag

Indholdsfortegnelse:

Medvirkende i 'The Little Giants' er alle voksne. Her er, hvordan de ser ud i dag
Medvirkende i 'The Little Giants' er alle voksne. Her er, hvordan de ser ud i dag
Anonim

Mange film, der er lavet for at underholde børn i denne tid, kommer i form af franchise-film. Franchiser som MCU henvender sig til børn og deres forældre, som kan køre op på billetkontoret.

I løbet af 90'erne var tilbud til børn ikke altid knyttet til franchise, så unge fik film som The Sandlot og The Little Giants. Vi har masser af fantastiske børnefilm fra 90'erne at anbefale, og vi har allerede set, hvordan Sandlot-drengene ser ud nu, men det er tid til at tjekke med på rollelisten i The Little Giants.

Lad os se på rollebesætningen fra The Little Giants og se, hvordan de ser ud i dag.

10 Sam Horrigan - Spike

Spike var den talentfulde spiller, der skulle føre Giants til det forjættede land i filmen, men han gik hurtigt nok over til Cowboys og var en genial antagonist. Sam Horrigan spillede karakteren til perfektion, og han ville fortsætte med at spille andre skurkekarakterer, som Val i DCOM Brink.

9 Todd Bosley - Jake Berman

Jake Berman kunne have haft en række medicinske tilstande i gang, og ja, han skulle bobleplast, men han havde hjertet af en kriger. Todd Bosley spillede karakteren i filmen, og han har optrådt støt siden da. Han har senest lånt sin stemme til den nyeste Mass Effect-udgivelse.

8 Ricky Collins - Briggs

Briggs var medlem af Cowboys-holdet, som var en torn i øjet på Giants gennem hele filmen, men han var ikke nær så slem som nogle af de andre børn. Ricky Collins ville fortsætte med at have en ganske karriere inden for stemmeskuespil, især som Tucker Foley i Danny Phantom-serien og som Vince i Recess-serien.

7 DeJuan Guy - Hoyt

Hoyt var en meget mindre karakter i filmen, og han fik ikke meget at lave overordnet. Ikke desto mindre var det at være med i The Little Giants et fantastisk springbræt for DeJuan Guy. Siden da har skuespilleren stoppet, og efter en længere pause fra forretningen kom han tilbage. Hans seneste skuespillerkredit kom sidste år i Dirty Cops L. A.

6 Marcus Toji - Marcus

Marcus var en morsom karakter, der fik nogle øjeblikke til at skinne i The Little Giants, og han var en clutch kicker, da holdet havde mest brug for ham. Marcus Toji er forblevet i underholdning gennem årene og har lavet alt fra at arbejde på Disney Channel til at lande stemmearbejde.

5 Alexa Vega - Priscilla O'Shea

Alexa Vega er uden tvivl den største stjerne, der er opstået fra den unge cast af The Little Giants, og de fleste mennesker kender hendes arbejde, siden filmen kom i 1990'erne. Nok fik hun ikke meget at lave som Priscilla, men takket være projekter som Spy Kids og Sin City: A Dame to Kill For tjente hun legioner af fans.

4 Daniel Pritchett - Rad Tad

Rad Tad havde et hjerte af guld i filmen, og han havde også et af de fedeste kælenavne på hele Giants-holdet. Daniel Pritchett var den unge skuespiller, der spillede karakteren, og selvom han kun spillede et par år efter The Little Giants, ville han blive i underholdningsindustrien som tryllekunstner. I disse dage optræder han under navnet Dream Upright.

3 Joey Simmrin - Sean Murphy

Joey Simmrin fra The Little Giants
Joey Simmrin fra The Little Giants

Murphy var en af hovedantagonisterne i The Little Giants, og han var en ubarmhjertig bølle, der ikke ville mere end at ydmyge sine svagere fjender. Joey Simmrin ville ligesom Sam Horrigan spille en bølle i flere projekter, som omfattede at forbinde med Horrigan igen for at spille bøller sammen i Brink. Simmrin forlod skuespil i 2000'erne og har endnu ikke vendt tilbage.

2 Shawna Waldron - Becky 'The Icebox' O'Shea

Becky O'Shea var den bedste fodboldspiller i filmen, og hun satte sig for at bevise dette punkt, efter hun tidligt blev udeladt fra Cowboys. Shawna Waldron spillede Icebox i filmen, og hun var fantastisk som den hårde O'Shea. Waldron havde en stabil skuespilkarriere efter The Little Giants, og dette inkluderede et 21-episoders ophold på Ladies Man.

1 Devon Sawa - Junior Floyd

Junior Floyd stjal hjerter og tabte prikker i filmen, og han gav Giants det boost, de havde brug for for at overvinde Cowboys. Den tidligere teenagehjerteknuser Devon Sawa brugte sin tid i filmen til at styrke en succesfuld 90'er-kampagne. Han medvirkede senest på Chucky, som har været et kæmpe hit.

Anbefalede: