Aflyste spin-off-tv-shows, der kunne have været hits

Indholdsfortegnelse:

Aflyste spin-off-tv-shows, der kunne have været hits
Aflyste spin-off-tv-shows, der kunne have været hits
Anonim

Kunsten at spin-off er en, som få faktisk kan mestre. Nogle spin-off-shows bliver hits, nogle bliver duds, og andre er ganske enkelt lidt andet. Fristelsen er der altid for netværk, og når først et spin-off er sat i produktion, kan industrien ikke lade være med at læne sig tilbage og se det hele udfolde sig.

Gennem årene har der været nogle interessante spin-off-shows, der har været tæt på at blive lavet. Dem på denne liste i dag kunne have gjort nogle fantastiske ting på den lille skærm, men deres netværk gav dem aldrig en kampchance.

Lad os se på nogle spin-offs, der kunne have været hits.

8 'Girlfriends' ville have fulgt nogle velkendte 'venner'-karakterer

Girlfriends var et foreslået spin-off fra Friends, der ville have fokuseret på Phoebe Buffay og Ross' eks, Charlie. Ross blev endda tabt til at optræde i showet. Joey blev dog til en sådan katastrofe, at dette show blev på dåse. Det ville uden tvivl have været bedre, end Joey var.

7 Jess Mariano blev fanget til en 'Gilmore Girls'-spin-off kaldet 'Windward Circle'

Gilmore Girls er lige så elsket, som det bliver på den lille skærm, og en af de bedste ting, som serien havde at gøre med, var dens fantastiske sekundære karakterer. Den dag i dag er Jess Mariano en af de mest populære karakterer fra showet, og der var tale om, at han fik sit eget show kaldet Windward Circle tilbage i dag. Det var en forpasset mulighed af netværket.

6 'Marvel's Most Wanted' var et udspil af 'Agents Of S. H. I. E. L. D.'

Agents of S. H. I. E. L. D. var et rigtig fedt show, der beviste, at Marvel havde nogle tænder på den lille skærm, og Marvel's Most Wanted skulle være et spin-off fra den successerie. Desværre blev piloten, der blev skudt, betragtet som svag af netværket. Som en netværksleder sagde: "Most Wanted følte sig i sidste ende ikke så stærk som nogle af de andre piloter, vi skød."

5 'Ripper' ville have været en mørk 'Buffy'-spin-off

Buffy the Vampire Slayer havde allerede et vellykket spin-off med Angel, men double-dipping kunne have været fantastisk for fans at se. Ripper skulle være et mørkere spin-off, og det skulle fokusere på karakteren Giles. Faith var også i snak om at få sit eget spin-off, og en animationsserie var engang på vej. Alle disse projekter var interessante på hver deres måde.

4 'Farmen' skulle fokusere på Dwight Schrute

Kontoret Gården
Kontoret Gården

The Farm was er beregnet til at være et spin-off-show fra The Office, og det skulle optræde i Dwight og Schrute-familien. En bagdørspilot blev faktisk brugt på The Office, men den blev ikke godt modtaget. Ikke desto mindre kunne dette show stadig have fundet succes, hvis det var blevet gjort på den rigtige måde, og hvis skaberne havde taget noter fra, hvad de gjorde forkert med bagdørspiloten.

3 'Gossip Girl's prequel' would have been bonkers

Der er noget at sige om at lave en god prequel, og på et tidspunkt så det ud til, at Gossip Girl skulle få et prequel-show. Dette show skulle være sat tilbage i 1980'erne, og det skulle fokusere på Lily og hendes liv før begivenheden i hitserien. Det ville have været et fascinerende show at se. Desværre lykkedes det ikke, og showet så aldrig dagens lys.

2 'Karen' skulle være et show om 'Will &Grace'-karakteren

På et tidspunkt virkede dette show som om det absolut ville ske, men udfaldet af et andet mislykket spin-off-show dømte faktisk til dette. Karen er stadig en af de mest populære karakterer, der har optrådt på Will & Grace, men efter at Joey, som var et Friends-spin-off, ikke lykkedes med at blive et hit, blev dette show på dåse i en fart. Det er en skam, for det kunne have været en sjov serie.

1 Krusty The Clown ville få et 'Simpsons'-spin-off

Det er svært at forestille sig noget, der kommer i nærheden af at være lige så elsket og så vellykket som originalen, men på et tidspunkt var denne elskede karakter i kamp om at få sit eget show. Vi forestiller os, at showet ville have været utrolig kaotisk, men det skyldes i høj grad, at karakteren selv er kaotisk. Desværre blev dette projekt aldrig til noget, og det er noget, som fans altid bare skal undre sig over.

Anbefalede: