Hvilke stjerner slutter sig til MCU i 'Thor: Love and Thunder'?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke stjerner slutter sig til MCU i 'Thor: Love and Thunder'?
Hvilke stjerner slutter sig til MCU i 'Thor: Love and Thunder'?
Anonim

Stjerner kommer og går fra Marvel Cinematic Universe hele tiden. MCU'en har samlet en ganske omfattende liste over stjernekraft, og det er ikke kun de mennesker, der har spillet vores yndlingssuperhelte og skurke lige siden 2008.

Skuespillere som den store Anthony Hopkins, Scarlet Johansen, Samuel L. Jackson, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Bradley Cooper, Rene Russo, Kat Dennings og for mange andre til at nævne er gået ind og ud af Marvel-film. Med nyheden om, at Thor: Love and Thunder er indstillet til udgivelse i sommeren 2022, brød nyhederne om, hvem der ville pryde MCU med deres tilstedeværelse, også. Vi ved allerede, at Marvel hæfteklammer som Natalie Portman, Karen Gillian og Chris Pratt vender tilbage til franchisen, men hvem ellers? Hvad med de nye ansigter? Det er de navne, som vi ved vil slutte sig til resten af stjernerne i den kommende fase 2-film i serien.

10 Melissa Mcarthy som "skuespiller Hela"

Den tidligere sitcom-stjerne, der startede i showet Mike og Molly, har udviklet sig til en dygtig skuespillerinde. McCarthy skabte sig et navn takket være Bridesmaids og hendes omfattende liste af filmroller, både dramatiske og komiske, som Can You Ever Forgive Me? hvor hun spillede en vanæret forfatter, der bliver til en svindler. Skuespillerinden vil pryde skærmen på dette billede som "Skuespiller Hela." En del af filmen vil åbenbart indeholde skuespillere, der spiller Thor og hans familie.

9 Matt Damon som "skuespiller Loki"

Som McCarthy er Matt Damon blevet tilmeldt som en af "Actor God"-rollerne som "Actor Loki" Selvom han er en berømt actionstjerne i sin egen ret takket være Jason Bourne-filmene, har Damon aldrig nået skærmen i enhver superheltefilm, i modsætning til hans ven Ben Affleck, der spiller Batman i Zach Snyder DC-filmene.

8 Christian Bale vender tilbage til tegneseriefilm

I modsætning til Damon er dette langt fra Christian Bales første superheltefilm, men det er den første, hvor han skal spille en MCU-skurk. Bale, der spillede Batman ikke én, men tre gange for instruktør Christopher Nolan, vil være hovedskurken i dette projekt. Christian Bale spiller Gorr the God Butcher, en slags barbarfolie for Thanos. Karakteren optrådte første gang i tegneserien THOR: God Of Thunder Issue 1. Bale er heller ikke den første skuespiller, der engang spillede Batman, som også spillede en Marvel-skurk. Michael Keaton, der spillede Batman for instruktøren Tim Burton, spillede MCU-skurken Vulture i Spider-Man: Homecoming.

7 Taikia Waititi vil stemme Korg igen

Selv om det ikke er første gang, han giver udtryk for karakteren, er det værd at bemærke, at Taika Waititi, der subtilt spillede fire forskellige roller i den sidste Thor-film, vender tilbage til Korg, mens han også instruerer denne film. Waititi har et interessant Hollywood-cv. Før han kom til MCU som Korg, var han forfatter til film og tv-shows som What We Do In The Shadows, JoJo Rabbitt og to afsnit af Flight of The Conchords.

6 Russell Crowe Will Play A Greek God

Den Oscar-nominerede skuespiller vil træde ind i MCU som Zeus, den græske tordengud og patriark af de græske guder, en slags svar på Antony Hopkins som den nordiske Odin. Crowe har aldrig optrådt i en superheltefilm, da de fleste af hans film har været intense, Oscar-nominerede præstationer som hans roller i Gladiator, Cinderella Man, American Gangster og A Beautiful Mind for blot at nævne nogle få.

5 Luke Hemsworth som "skuespiller Thor"

Mindre kendt end sine brødre Chris og Liam, bror til filmens stjerne, er en uhyggelig stand-in for sin bror og derfor et perfekt valg til "Actor Thor", da han er krediteret på IMDb. Selvom Luke er mindre kendt end Chris, har han stadig utrolig succes med titler som Westworld i hans navn. Interessant nok er Hemsworth ikke den eneste berømthed, hvis søskende gør perfekte stand-ins. Martin Sheens bror Joe Estevez levede sundt for sig selv, da hans bror også er med.

4 Tessa Thompson vender tilbage som valkyrie

The Dear White People Star og stjernen i de nye Creed-film vender tilbage til MCU som Valkyrie, ligesom filmens instruktør vender tilbage som Korg. Thompson har en interessant karriere, fordi hun ud over sine film har spillet Eartha Kitt i et afsnit af Drunk History, var hun i Zach Galafinakis’ Between Two Ferns The Movie, og HBO-hittet WestWorld.

3 Jenny Morris, Undisclosed

Selvom informationen er sparsom, er sangerinden Jenny Morris blevet bekræftet, at hun har været på settet til produktionen, men i rollen, der er uoplyst og forbliver unoteret på IMDb.

2 Sir Russell Simon Beale, Undisclosed

Den anerkendte teaterskuespiller og stjerne i Penny Dreadful rygtes at spille en vigtig rolle i filmen, men ligesom Jenny Morris er detaljerne sparsomme. Indtil videre har Marvel og Disney kun antydet, at han vil være en del af projektet, og detaljer skal stadig bekræftes.

1 Sam Neil som "skuespiller Odin"

Sam Neil, der afslutter vores liste og fuldender repræsentationen af hele den fiktive version af den nordiske Guds kongefamilie, spiller skuespilleren Odin. Neil har været i film og tv-serier som Jurassic Park og Peaky Blinders.

Anbefalede: