90'ernes 'Power Rangers'-show havde et giftigt miljø bag kulisserne

Indholdsfortegnelse:

90'ernes 'Power Rangers'-show havde et giftigt miljø bag kulisserne
90'ernes 'Power Rangers'-show havde et giftigt miljø bag kulisserne
Anonim

Filmfranchise er i top i disse dage, men der er noget at sige om en vildt succesfuld tv-franchise. Disse franchises kommer ikke så tit, men når en som Family Guy eller Buffy the Vampire Slayer-serien kommer med, opdager fans i en fart.

Power Rangers-serien har været fast inventar på tv i næsten 30 år, og det hele startede tilbage med den originale Rangers i 90'erne. Desværre var miljøet på settet ikke sundt for alle, og en skuespiller trådte frem og t alte om den giftige karakter af det originale sæt.

Lad os tage et kig på denne klassiske tv-serie og høre om, hvad der fandt sted for alle de år siden.

'Power Rangers' er en klassisk franchise

I august 1993 fik Mighty Morphin Power Rangers sin debut på tv, og verden havde ingen anelse om, hvor stor denne franchise ville blive i årene efter. Baseret på det japanske tv-drama fangede serien fans og blomstrede op til en mega-franchise.

Gennem årene har Power Rangers været med i shows, film, videospil og tegneserier. Hvis du kunne smække et logo på den, kan du være sikker på, at der var en Power Rangers-version af den. Kort sagt var de over alt i 90'erne, og ikke meget har ændret sig siden da.

Det fantastiske ved Power Rangers er, at showet er i konstant udvikling. Der kommer altid ændringer for fansene og Rangers selv, og mange mennesker har haft chancen for at være en Ranger på den lille skærm. På grund af dette går franchisen ind i sin 29. sæson på tv.

Serien ville ikke være nogen steder uden de originale Rangers, og selv uden en masse erfaring i deres navn gik disse skuespillere sammen for at hjælpe med at kickstarte en af de mest succesrige tv-serier i historien.

David Yost spillede The Blue Ranger

Fra 1993 til 1996 spillede David Yost Blue Ranger på Mighty Morphin Power Rangers, og skuespilleren passede perfekt til karakteren. Han var en væsentlig årsag til, at den originale serie med succes kunne lancere stateside, og på ingen tid overhovedet var Yost en blomstrende tv-stjerne.

Skuespilleren havde ikke en masse professionel erfaring, før han landede på Power Rangers, men casting-teamet så tydeligt, hvad han kunne bringe til showet, før de castede ham som Billy.

I 155 afsnit var Yosts Billy Cranston en nøglebrik i Ranger-puslespillet, og Yost gav alt, når han var i kameraet. Showet var så godt castet under den første omgang, og skuespillerne så ud til at have en fantastisk kemi med hinanden, mens kameraerne rullede.

Desværre var alt ikke, som det så ud bag kulisserne, og Yost ville stå frem år senere og beskrive nogle af de giftige ting, der fandt sted, mens kameraerne ikke rullede på Power Rangers.

What Happened On Set

I 2010 skabte David Yost overskrifter, da han endelig åbnede op om sin tid på Power Rangers. Skuespilleren fort alte verden om de homofobiske besværgelser, han behandlede, mens han filmede hitshowet.

"Grunden til, at jeg gik væk, er, at jeg blev kaldt 'f-----' en for mange gange. Jeg havde lige hørt det flere gange, mens jeg arbejdede på showet fra skabere, producere, forfattere, instruktører …Jeg kæmpede selv med, hvem jeg var, og hvad jeg var… Grundlæggende følte jeg bare, at jeg hele tiden fik at vide, at jeg ikke var værdig til at være, hvor jeg er, fordi jeg er en homoseksuel person. Og det er ikke meningen, at jeg skal være skuespiller. Og jeg er ikke en superhelt," afslørede Yost.

Skuespilleren afslørede også, at "Jeg var lidt bekymret for, at jeg ville tage mit eget liv, så for at jeg kunne få styr på, hvad der foregik, var jeg nødt til at tage afsted, når jeg gik."

Det er ret chokerende at høre, hvad der foregik bag kulisserne, og Yosts afgang er fuldstændig forståelig. Der er ikke noget sted, hvor en arbejdsplads kan føle sig utryg for nogen, og skuespilleren modtog til sidst lægebehandling og flyttede til Mexico i et år efter at have forladt en facilitet.

I disse dage er Yost et meget bedre sted, og han har endda gæsteskrevet til The Hollywood Reporter. Yost støttede Power Rangers-filmen fra 2017, som var langt mere mangfoldig og inkluderende, end hans gentagelse var for alle de år siden.

Anbefalede: