Denne 'Harry Potter'-stjerne vil næste gang blive set i Netflix' kommende gyserantologi

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Harry Potter'-stjerne vil næste gang blive set i Netflix' kommende gyserantologi
Denne 'Harry Potter'-stjerne vil næste gang blive set i Netflix' kommende gyserantologi
Anonim

Rupert Grint er den nyeste stjerne, der slutter sig til den mexicanske filminstruktør Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities, en antologiserie, der skal udfordre de traditionelle forestillinger om gyser. Siden 2018 har Harry Potter-stjernen optrådt i M Night Shyamalans psykologiske gyserserie Servant, som udsendes sin tredje sæson i januar 2022.

I showet spiller Grint bror til en kvinde, der håndterer hendes babys død, og som åbner døren for en mystisk kraft til at komme ind i hendes hjem. Det er spændende at se skuespilleren tage projekter op, der er så forskellige fra den franchise, der gjorde ham berømt.

Rupert Grint vil blive set i en Netflix-serie

The Shape of Water-instruktør har fået Rupert Grint til at arbejde sammen med en cast fuld af talentfulde skuespillere, herunder Essie Davis, Luke Roberts, Andrew Lincoln, F. Murray Abraham, Glynn Turman, Ben Barnes, Elpidia Carrillo, Hannah Galway, Crispin Glover og andre som rapporteret af Deadline.

Der er ingen information om, hvilken slags historier antologien vil indeholde, men publikationen delte, at Cabinet of Curiosities er en samling af live-action-historier fra Netflix, og streameren har afsløret, at de vil udfordre alt, hvad vi ved om horror som en genre.

I en beskrivelse af den slags historier, vi kan forvente af de otte skumle fortællinger, der vil komme til live, sagde publikationen, at historierne inkluderer temaer, der spænder "fra makabre til magiske, gotiske til groteske eller klassisk uhyggelige."

To historier er originale værker fra Guillermo del Toro, og filmskaberen vil personligt vælge et hold til at bringe dem til live.

Deadline delte også, at del Toros beslutning om at caste Grint stammede fra hans beundring af skuespilleren efter hans rolle i Servant. Detaljerne om Grints tilknytning inden for antologien er ikke blevet afsløret, men showet har et stærkt team, der arbejder bag kameraet, hvor Panos Cosmatos, Jennifer Kent og Vincenzo Natali hver skriver og instruerer et afsnit af serien. Guillermo del Toro vil fungere som showrunner og producer for Cabinet of Curiosities.

Sammen med Servant sæson 3, som udkommer i det nye år, er Rupert Grint også indstillet til at optræde i Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts på HBO Max. Han genforenes med sine Harry Potter-castmedlemmer Daniel Radcliffe, Emma Watson og mange andre, for første gang siden udgivelsen af Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 i 2011.

Anbefalede: