Taika Waititi vil til audition for at blive den næste James Bond

Indholdsfortegnelse:

Taika Waititi vil til audition for at blive den næste James Bond
Taika Waititi vil til audition for at blive den næste James Bond
Anonim

Daniel Craig har gentaget sin rolle som James Bond i No Time To Die, hvilket markerer hans 15. år som MI6-efterretningsofficer. Den legendariske skuespiller har sagt farvel til sin ikoniske rolle og taget permanent orlov fra at spille karakteren. Craig har portrætteret Bond siden 2006's Casino Royale og holdt endda en følelsesladet tale under sin sidste dag på settet.

Filmen havde premiere i Royal Albert Hall den 26. september, hvor slutningen lover James Bonds tilbagevenden i fremtiden. Da søgningen efter James Bond begyndte i fremtiden, besluttede den Oscar-vindende instruktør Taika Waititi at gøre opmærksom på, at han var tilgængelig til at påtage sig rollen.

Taika Waititi er interesseret i at fortsætte Bonds arv

Som svar på en historie, der annoncerede, at søgningen efter en ny James Bond-stjerne ikke ville begynde før 2022, tog Waititi til Twitter for at fortælle, at han var tilgængelig til at påtage sig rollen.

“Hallooooooo. Jeg har været her hele tiden, Brocs! sagde Waititi som svar på den mangeårige James Bond-producer Barbara Broccolis meddelelse.

Taika postede også en række sjove billeder af sig selv; i en lang blond paryk, med et massivt overskæg og ved hjælp af et filter, der gjorde hans øjne massive, som han håbede ville blive overvejet til rollen.

Skuespiller-instruktørens uofficielle kampagne har vundet støtte fra hans fans, som mener, at han er perfekt til rollen.

"Intet andet end respekt for MIN james bond" skrev en fan.

“ORD! Taika er den sovende du har ledt efter Broc. Bond er klar til et spilskiftende castingvalg. Lad os gå!!! sagde en anden.

“Hvis de ikke vælger dig til Bond… De skal helt sikkert caste dig som skurken,” susede en fan.

Den kommende film med titlen No Time To Die starter fem år efter begivenhederne i Spectre, hvor Bond beslutter sig for at forlade tjenesten for at leve et liv med Dr. Madeleine Swann. Han bliver derefter opsøgt af sin ven, CIA-kollega Felix Leiter, som beder om hans hjælp i søgningen efter en forsvundet videnskabsmand.

Bond befinder sig hurtigt på en farlig vej, da han skal gøre en ende på en terroristleder, som har en hemmelig forbindelse til sin fortid. Filmen har også Oscar-vinderen Rami Malek, Knives Out-stjernen Ana de Armas blandt andre stjerner.

Anbefalede: