Fans siger, at dette er den eneste dårlige ting ved 'Squid Game

Indholdsfortegnelse:

Fans siger, at dette er den eneste dårlige ting ved 'Squid Game
Fans siger, at dette er den eneste dårlige ting ved 'Squid Game
Anonim

Mange seere er ikke overraskede over, at 'Squid Game' øjeblikkeligt blev et populært hit inden for streaming-tv. Tonsvis er chokerede over, at ingen optog showet før, mens andre roser de primære rollebesætningsmedlemmers skuespil og allerede starter fanklubber (eller i det mindste subreddits) dedikeret til dem.

Men der er én ting, som seerne ikke helt elsker ved serien, selvom det ikke nødvendigvis får dem til at stoppe med at se.

Fans kan ikke lide nogle af skuespillerne

Selvom de tidlige seere af showet var imponerede over skuespillet i serien, gik så langt som at kalde det det bedste, de havde set "i lang tid", ramte nogle af rollebesætningsmedlemmerne ikke helt mærket. I en Reddit-tråd, der plukkede stykker af 'Squid Game' fra hinanden, før det blev et elsket hit, diskuterede fans visse karakterer, der savnede målet.

Mens stjernen Lee Jung-Jae er helt elsket, var fans ikke begejstrede for, at "de hvide fyre med maskerne" dukkede op. Men hvem var de, og hvorfor forårsagede de sådan en stank hos fans?

Seere siger, at de ikke-koreanske karakterer var forfærdelige

I et interessant twist, der vender manuskriptet på mange amerikanske tv-shows, bruger den koreanske serie for det første nogle skuespillere med "meget overdrevet, næsten sydlig guvernør, hvid accent", siger fans.

De fleste seere er vant til at se minoriteter behandlet på meget stereotype måder, så det var næsten et kulturchok at se det omvendt, selvom det ikke var en helt negativ ting.

Fans påpegede, at i mange andre film (ikke-amerikanske), "taler hvide fyre altid sådan", og at det typisk er gjort med vilje. På denne måde, bemærker de, bliver de hvide mennesker set som fjenden (hvilket de er), og desuden er meningen med filmen ikke de hvide bikarakterer; det er de vigtigste koreanske.

Fans kan lide The Bad Acting

Det interessante er, at de fleste kommentatorer syntes, det var lidt sjovt, at de hvide skuespillere var så forfærdelige.

Fordi, når alt kommer til alt, "slår de enhver nuance eller naturlighed ud af deres tale, fordi det passer med den højlydte og anmassende stereotype af amerikanere," noget, der passer, når den hvide/amerikanske person er beregnet til at være fjenden.

Desuden blev disse karakterer castet som den "symbolske hvide fyr", så der blev ikke taget meget hensyn til deres roller, teoretiserer fans. "Det var bare så skurrende, at skuespillet var fantastisk førende op til det tidspunkt," foreslår de, men da de primære skuespillere var så fantastiske, er 'Squid Game' tilgivet.

Anbefalede: