Hvad sker der virkelig med 'The Ellen DeGeneres Show' i 2021?

Indholdsfortegnelse:

Hvad sker der virkelig med 'The Ellen DeGeneres Show' i 2021?
Hvad sker der virkelig med 'The Ellen DeGeneres Show' i 2021?
Anonim

I 2020 begyndte folk at tale om det giftige miljø på Ellen DeGeneres Show, hvilket bestemt var rystende og skuffende nyheder at høre. Det første afsnit blev sendt i september 2003, og siden da har der været kendte medværter på Ellen og et mærkeligt interview med Mariah Carey, blandt mange andre akavede øjeblikke, der er mindeværdige af alle de forkerte årsager.

Hvad sker der med The Ellen DeGeneres Show i 2021, nu hvor alle er klar over skandalen? Lad os tage et kig.

'Ellen' I 2021

Ellen DeGeneres har haft travlt for nylig med adskillige projekter, men fans er nysgerrige efter, hvad der foregår med hendes berømte talkshow.

Ellen Degeneres Shows sidste sæson bliver vist i 2022, ifølge Variety, hvilket gør denne nuværende sæson, dens 19., til den sidste.

Udgivelsen bemærkede, at stjernens kontrakt kun gik frem til 2022. Ellen forklarede til The Hollywood Reporter, at showet, der gik ud af luften, ikke var på grund af skandalen: "Det var meget sårende for mig. Jeg mener, meget. Men hvis jeg forlod showet på grund af det, ville jeg ikke være kommet tilbage i denne sæson."

Ellen fort alte The Hollywood Reporter, at hun var interesseret i at afslutte showet og med hendes ord: "Når du er en kreativ person, har du konstant brug for at blive udfordret - og lige så fantastisk som dette show er, og lige så sjovt som det er, er det bare ikke en udfordring længere."

Fans var ikke sikre på denne begrundelse, og mange fans diskuterede Ellens kommentarer på Reddit. En fan svarede hende og sagde, at det ikke var en udfordring, og skrev: "Mærkelig måde at sige, at dit omdømme er plettet, og at vurderingerne er gået i stå." En anden fan skrev: "Det er en ret smart måde at undgå at blive officielt aflyst på."

En tidligere fan af serien delte deres tanker i den samme Reddit-tråd og bemærkede, at det føltes som om, at showet så meget ud i mange år, hvilket i sidste ende førte til, at de slukkede det. Fanen skrev: "Jeg plejede at se dette show og stoppede for år siden, fordi det var det samme igen og igen og igen. Bare ved at se nogle af de nyere klip på YouTube kan du se, at der bogstaveligt t alt intet har ændret sig. Hendes interview stilen, spillene, præmierne, det hele har været det samme i over et årti nu."

sæson 19

Sæson 19 havde premiere den 13. september 2021, og ifølge People sagde Ellen, at hun altid havde ønsket at afslutte showet. Hun forklarede, at hun var interesseret i at gå væk efter sæson 16. Ellen sagde: "Så vi [afklarede] med tre år mere, og jeg vidste, at det ville være mit sidste. Det har været planen hele tiden."

Som sædvanlig er sæson 19 fuld af kendte gæster, hvor Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Melissa McCarthy og Anderson Cooper alle har optrådt i talkshowet indtil videre.

Mange er ikke overraskede over, at showet er ved at nå en afslutning takket være Ellens ry og alle de historier, som folk har delt om hendes adfærd, sammen med nogle interviews gennem årene, som folk fandt mærkelige.

En New York Times-artikel kaldet "Ellen DeGeneres er ikke så rart som du tror" fik helt sikkert folk til at tale, og historierne om Ellen bliver bare ved med at komme.

Folk taler altid om de lave seertal, som talkshowet har fået. Ifølge Entertainment Weekly var seriens sæson 18-bedømmelser meget lavere. Før Ellen fik 2,6 millioner seere, fik hendes show nu 1,5 millioner seere, et fald på 1,1 millioner.

Mens Ellen DeGeneres har t alt om beskyldningerne om hendes opførsel, har hendes ord ikke faldet i god jord hos fans, som stadig er meget kede af at høre alle disse historier.

Ellen fort alte The Hollywood Reporter, at hun følte, at hendes venlige personlighed og " alt, hvad jeg står for, blev angrebet", og hvad folk sagde "ødelagde mig."

Ellen sagde også, at hun antog, at hvis hun ignorerede, hvad folk sagde om hende, ville det til sidst forsvinde, men det skete ikke. Ellen sagde: "Jeg ser en historie om, at folk skal tygge tyggegummi, før de taler til mig, og jeg siger, "OK, det her er sjovt." Så ser jeg en anden historie om noget andet latterligt, og så stoppede det bare ikke. Og jeg arbejdede ikke, så jeg havde ingen platform, og jeg ville ikke tage fat på det på [Twitter], og jeg tænkte. Hvis jeg bare ikke tager fat på det, forsvinder det, fordi det hele var så dumt."

Ifølge People vil Kelly Clarksons talkshow blive vist på samme tid som The Ellen DeGeneres Show, når det er slut i 2022.

Anbefalede: