Her er hvad fans synes om Rob Zombies genstart af 'The Munsters

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad fans synes om Rob Zombies genstart af 'The Munsters
Her er hvad fans synes om Rob Zombies genstart af 'The Munsters
Anonim

The Munsters er et tv-program, der skildrede godartede monstres liv. Den kørte i to sæsoner og blev omdannet til tegneserier og film. Munsters har været en fast bestanddel af Halloween. Da ferien snart nærmer sig, får Munsters endnu et spin-off.

Sitcomen opstod i 1960'erne og medvirkede Fred Gwynne, Yvonne De Carlo, Al Lewis, Beverly Owen og Butch Patrick sammen med mange gæstestjerner. The Munsters blev produceret af skaberne af Leave It To Beaver og modtog højere vurderinger end The Addams Family, som blev sendt samtidig.

Nu bliver den genstartet af instruktøren Rob Zombie. Den kommende film har endnu ikke en udgivelsesdato, men vil blive udgivet samtidigt i biografen og på Peacock. Munsters-filmen optages i Budapest, og Zombie kan ikke vente med at tage fans tilbage til 1313 Mockingbird Lane.

Her er, hvad fans siger om Zombies genstart af The Munsters.

10 Om genstart

Genstarten er stadig uden navn og rygtes at udkomme næste efterår. Men de fleste mennesker er overbeviste om, at Zombie vil gøre et godt stykke arbejde. Filmen er fra Universal Studios via dens 1440 Productions division, hvilket betyder, at den højst sandsynligt vil blive udgivet på Peacock. Der vides ikke meget om genstarten endnu, men vi kan forestille os, at det vil handle om Transylvania-familien med et moderne twist.

9 Om direktøren

Rob Zombie plejede at være forsanger for bandet, White Zombie fra 1985 til 1998. Efter bandet brød op, fokuserede han på sin solokarriere og vendte sig også mod film. Han har medvirket i et par film, såsom Guardians of the Galaxy-serien, blandt et par andre. Men han er mest kendt for at instruere og producere. Han er ikke fremmed for Halloween/gyser/quirky film. Zombie har instrueret og produceret genindspilningerne af Halloween og Halloween II, The Devil's Rejects, Werewolf Women of the SS og mere.

8 fans kan ikke vente på det

En fankonto til Lily Munster på Twitter, @MunsterwifeLily tweetede, "Kan ikke vente til The Munsters genstarter næste efterår." Det ser ud til at være stemningen blandt mange af fansene. Det er også spekulationer om, at den udkommer næste efterår. Intet er blevet bekræftet, men da det vedrører Halloween, og denne nærmer sig hurtigt, kan vi antage, at den udkommer derefter. Da filmen blev annonceret, tog mange fans til sociale medier for at udtrykke deres begejstring over filmen.

7 Rob Zombie elsker serien

"Tilbringer min eftermiddag på arbejde med at se gennem The Munsters, og jeg er bare så spændt på at se, hvad @RobZombie laver. Med hans kærlighed til serien og at se vores første kig på karaktererne, tror jeg virkelig, det kommer til at vær god," tweetede @trhoades93. Når nogen allerede er fan af noget, og det bliver genstartet, vil de have, at det skal være perfekt, ikke? Så Zombie burde lægge hele sit hjerte og sin sjæl i dette og gøre det fantastisk, ikke?

6 The Munsters Were Cheesy

"Addams familie hele vejen. Munsters var ost," tweetede @MetalSolace. Mens nogle mennesker er spændte på at genstarte The Munsters, mener andre, at Addams-familien var meget bedre. De blev begge oprindeligt sendt samtidig med hinanden, og selvom The Munsters bragte bedre seertal, The Addams Family, fordi de blev meget mere populære, gnistrende film og mange genstarter gennem årene.

5 Stop venligst med at lave 'The Munsters'

@DFrazzoni tweetede, "@RobZombie, lad venligst være med at lave munster. Vi har ikke brug for, at du og din kone fortsætter med at ødelægge vores nostalgi og udgive slemme film. Hun kan ikke optræde som mand, bare slip det allerede." Når noget så godt som The Munsters bliver lavet om, bliver fans bange, fordi det kan ødelægge nostalgien. Denne fan er tydeligvis ikke så tilfreds med Zombies tidligere arbejde og vil have ham til at holde op med at lave/genoprette film, fordi han bare ødelægger dem.

4 Det er de samme mennesker fra hans film

Mange af følelserne online taler om castingen. Da det blev annonceret, at Herman, Lily og bedstefar blev castet som Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie og Daniel Roebuck, gik Twitter amok med nyhederne. "Jeg elsker, at Rob Zombie kom med en stor meddelelse om, hvem der medvirker i hans "The Munsters"-film, og det er bare de samme mennesker, der medvirker i alle hans film," tweetede @ImACultHero. Internettet påpegede, at han caster sin kone i hver film, han laver, og bringer også kendte ansigter tilbage. De vil have nogle nye ansigter.

3 Skal gense 'Halloween'-filmene

På den anden side vender nogle fans tilbage og ser hans gamle film, bare fordi fans nu er sure over, at han er ved at lave The Munsters igen."Jeg bliver måske nødt til at gense Rob Zombies Halloween-film, bare fordi folk er så latterligt sure over, at han genstarter THE MUNSTERS-filmen," tweetede @ViewsParallax. Zombies genindspilninger af Halloween var ikke så populære som originalen. modtog en vurdering på 28 % på Rotten Tomatoes og en samlet vurdering på 6,1 ud af 10 på IMDb.

2 var spændt, indtil jeg så skuespillerne

"Var så spændt på Munsters-genstarten, indtil jeg så Sherry Moon Zombie spille Lilly. For fanden skyld @RobZombie- hyr nogen til en kvindelig hovedrolle, der ikke er din forbandede kone… Jeez …," tweetede @MichaelSaysShit. Mange mennesker er trætte af, at han sætter sin kone som hovedrollen i sine film, eller bare i hans film generelt. De tror, at filmene ville være bedre, hvis han fik en anden kvinde i rollen. Mange instruktører og skuespillere caster de samme mennesker og deres ægtefæller i film, såsom Adam Sandler, og ingen har et problem med det, så hvad er det store problem med, at Zombie gør det?

1 Huset ser perfekt ud

Når alt andet fejler, klynger fans sig til én ting, der vil bringe dem håb om en kommende genstart. "Om ikke andet ser huset i The Munsters genstart perfekt ud," tweetede @GaryDaBaum. Zombie postede billedet af de tre vigtigste karakterer, der sad foran The Munsters-huset, som næsten ligner originalen. Tal om nostalgi! Huset vil bringe de oprindelige fans tilbage til dengang og bringe et smil frem på deres ansigter.

Anbefalede: