Dette er Timothée Chalamets mest profitable rolle (ifølge billetkontorets indtjening)

Indholdsfortegnelse:

Dette er Timothée Chalamets mest profitable rolle (ifølge billetkontorets indtjening)
Dette er Timothée Chalamets mest profitable rolle (ifølge billetkontorets indtjening)
Anonim

Skuespiller Timothee Chalamet opnåede international berømmelse i 2017 med sin skildring af Elio Perlman i Luca Guadagninos voksende romantiske drama Call Me by Your Name. Lige siden da har det virket som om, Hollywood bare ikke kan få nok af stjernen, og han er blevet castet i adskillige berømte blockbusters.

I dag tager vi et kig på, hvilken af Timothée Chalamets roller, der er hans mest profitable. Mens de fleste af hans film gav overskud - nogle, overraskende nok, gjorde det ikke. Fra Lady Bird til Little Women - fortsæt med at rulle for at se, hvilken film Timothée Chalamet medvirkede i, der tjente over $700 millioner i billetkontoret!

9 'Beautiful Boy' - Box Office: $16,6 millioner

Det biografiske drama Beautiful Boy fra 2018 sparker listen i gang. I den portrætterer Timothée Chalamet Nicholas "Nic" Sheff, og han spillede sammen med Steve Carell, Maura Tierney, Amy Ryan, Kaitlyn Dever, LisaGay Hamilton og Timothy Hutton. Filmen blev lavet på et budget på $19,3-$25 millioner, og den endte med at tjene kun $16,6 millioner i billetkontoret. I øjeblikket har Beautiful Boy en vurdering på 7,3 på IMDb.

8 'A Rainy Day In New York' - Box Office: $22 millioner

Næste på listen er 2019 rom-com A Rainy Day i New York. I den portrætterer Timothée Chalamet Gatsby Welles, og han spillede sammen med Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Kelly Rohrbach og Annaleigh Ashford. A Rainy Day in New York blev lavet på et budget på 25 millioner dollars – men den tjente kun 22 millioner dollars i billetkontoret. I øjeblikket har filmen en vurdering på 6,5 på IMDb.

7 'Fjendtlige' - Box Office: $35,7 millioner

Lad os gå videre til den revisionistiske westernfilm fra 2017, Hostiles, hvor Timothée Chalamet portrætterede Pvt. Philippe Dejardin. Udover Chalamet har filmen også Christian Bale, Rosamund Pike, Wes Studi, Jesse Plemons, Adam Beach, Rory Cochrane og Ben Foster i hovedrollerne.

Filmen blev lavet på et budget på $39 millioner - og den tjente $35,7 millioner i billetkontoret. I øjeblikket har Hostiles en bedømmelse på 7,2 på IMDb.

6 'Call Me By Your Name' - Box Office: $41,9 millioner

Det voksende romantiske drama fra 2017 Call Me by Your Name er det næste på dagens liste. I den portrætterede Timothée Chalamet Elio Perlman, og han spillede sammen med Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel, Victoire Du Bois, André Aciman, Peter Spears og Beppe Grillo. Call Me by Your Name blev lavet på et budget på $3,5 millioner, og det endte med at tjene $41,9 millioner i billetkontoret. I øjeblikket har filmen en vurdering på 7,9 på IMDb.

5 'Love The Coopers' - Box Office: $42,4 millioner

Næste på listen er julekomedien Love the Coopers fra 2015, hvor Timothée Chalamet portrætterede Charlie Cooper. Udover Chalamet medvirker filmen også i Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Jake Lacy, Anthony Mackie, Amanda Seyfried, June Squibb, Marisa Tomei, Steve Martin og Olivia Wilde. Love the Coopers blev lavet på et budget på 17-24 millioner dollars, og det tjente 42,4 millioner dollars ved billetkontoret. I øjeblikket har julekomedien en vurdering på 5,8 på IMDb.

4 'Dune' - Box Office: $100,3 millioner

Lad os gå videre til den episke sci-fi-film Dune, der blev udgivet internation alt den 15. september 2021. I den spiller Timothée Chalamet Paul Atreides, og han spiller sammen med Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa og Javier Bardem.

Dune blev lavet på et budget på $165 millioner, og det har i øjeblikket en billetindtjening på $100,3 millioner – et tal, der stadig stiger. Lige nu har Dune en vurdering på 8,4 på IMDb.

3 'Lady Bird' - Box Office: $79 millioner

The coming-of-age komediedramaet Lady Bird fra 2017 er det næste på dagens liste. I den portrætterer Timothée Chalamet Kyle Scheible, og han spillede sammen med Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Beanie Feldstein, Lois Smith, Odeya Rush og Stephen McKinley Henderson. Filmen blev lavet på et budget på $10 millioner - og den tjente $79 millioner i billetkontoret. I øjeblikket har Lady Bird en vurdering på 7,4 på IMDb.

2 'Little Women' - Box Office: $218,9 millioner

Næste på listen er 2019-dramaet Little Women, hvor Timothée Chalamet spiller Theodore "Laurie" Laurence. Udover Chalamet har filmen også Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Meryl Streep, Tracy Letts, Bob Odenkirk, James Norton, Louis Garrel og Chris Cooper i hovedrollerne. Little Women blev lavet på et budget på 40 millioner dollars – og den tjente 218,9 millioner dollars ved billetkontoret. I øjeblikket har periodedramaet en vurdering på 7,8 på IMDb.

1 'Interstellar' - Box Office: $701,8 millioner

Og endelig afslutter listen det episke sci-fi-drama Interstellar fra 2014. I den spillede Timothée Chalamet unge Tom Cooper, og han spillede sammen med Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn, Michael Caine, David Gyasi, Wes Bentley og Casey Affleck. Filmen blev lavet på et budget på $165 millioner, og den tjente hele $701,8 millioner i billetkontoret. I øjeblikket har Interstellar en vurdering på 8,6 på IMDb.

Anbefalede: