Fans siger, at dette er den værste Hilary Duff-film

Indholdsfortegnelse:

Fans siger, at dette er den værste Hilary Duff-film
Fans siger, at dette er den værste Hilary Duff-film
Anonim

Hilary Duffs nettoværdi på 25 millioner dollars er takket være de mange skuespillerroller, som hun har påtaget sig gennem årene, inklusive 2000'ernes film, som hun er berømt for. Når man indhenter Lizzie McGuire-castet, er det tydeligt, at Hilary har gjort det bedste ud af nogen fra det elskede tv-program, og det er sjovt at forudse Hilarys hovedrolle i How I Met Your Father.

Men selvom Hilary Duff er en elsket skuespillerinde og fans nyder at følge hende på Instagram for at se hendes søde ægteskab med Matthew Koma og deres familie,

'Hæv din stemme'

Mens fans elsker Hilary Duffs tv-show Younger, spillede skuespillerinden med i mange film tilbage i 2000'erne. Hendes hovedroller omfatter 2004's A Cinderella Story, 2005's The Perfect Man, og 2006's Material Girls.

Tilbage i 2004 medvirkede Hilary også i en film om en ung pige, der mister sin bror i en bilulykke og går til et sommermusikprogram. Kat Dennings er et andet genkendeligt navn, og fans, der har set denne film, husker måske de mange musiknumre, der er en del af den.

For mange er Raise Your Voice den værste Hilary Duff-film. Den er rangeret meget lavt på Rotten Tomatoes og har fået en bedømmelse på 15 % på Tomatometeret og en publikumsscore på 71 %.

Flere fans gav deres meninger i anmeldelsessektionen af Rotten Tomatoes, hvor én skrev: "forfærdeligt. musikalsk dårligt, urealistisk, budskaberne er klichéagtige og helt forkerte." En anden fan skrev: "Duff skinner, men alt andet er så kliché og forglemmeligt, at det føles som spild af tid." En fan købte ikke bilulykkesstedet og skrev, at dette ikke var særlig godt udført. Følelserne i filmen har en tendens til at føles lidt for intense.

En fan kaldte det en "rip-off" af filmen Fame, og den minder mange mennesker om den klassiske film, da begge involverer unge voksne, der har en passion for kunsten.

En fan startede en Reddit-tråd og sagde, at denne film har det "dårligste skuespil", og flere personer kommenterede, at cellospillet heller ikke er så fantastisk.

Today.com kaldte filmen "corny and stiff", og anmeldelsen fra 2004, da filmen udkom, nævner det mærkelige plot. Mens filmen er beregnet til at have et positivt budskab om at være dig selv og følge dine drømme, fortæller Hilary Duffs karakter Terri sin far en massiv løgn og løber væk til musikprogrammet. Det virker mærkeligt, at filmen ikke ville involvere, at hun var ærlig fra starten.

Raise Your Voice har også et par negative anmeldelser på Metacritic, hvor en anmeldelse siger "Den værste film, jeg nogensinde har set", og to andre kalder den "forfærdelig."

Sangen

Folk har også nogle spørgsmål om sangen i denne film.

Kritikere så heller ikke ud til at nyde denne film, og Entertainment Weekly gav den et C minus og sagde, at Hilary Duffs karakter Terri ikke har meget personlighed. Filmkritiker Owen Gleiberman skrev: "Jeg nød de musikalske numre i Raise Your Voice, inklusive Duff's, men resten af filmen er for syntetisk til overhovedet at blive kaldt ost."

Punkee.com.au nævner, at en scene med Terri-sang synes at involvere læbesynkronisering, og der ser ud til at være flere mennesker, der synger på én gang. Det er ment som et massivt og vigtigt øjeblik i filmen, hvor alle indser, at Terri er utrolig talentfuld, men det virker mærkeligt. Det føles bare ikke så realistisk, som det kunne være.

Publikationen citerede et par overraskede tweets, hvor en person sagde: "Jeg har aldrig set denne film, og der er ingen måde, den faktisk er ægte", og en anden svarede: "Det er den bedste del."

Selv om Raise Your Voice måske ikke er den bedste film derude, føler fans sig stadig nostalgiske over Hilary Duffs film fra 2000'erne, da mange mennesker voksede op med at se dem.

Hilary Duff virker ofte også nostalgisk til hendes unge voksenliv. Entertainment Tonight har en sød video, hvor Hilary får vist et klip af et besøg hos Lizzie McGuire. I klippet t alte en ung Hilary om ikke rigtig at lægge mærke til sin berømmelse og leve et norm alt liv: hun sagde: "Når jeg er færdig med arbejdet, går jeg hjem, jeg hænger med mine venner og laver mine lektier, og jeg tag skraldet ud og sådan noget."

Den ældre Hilary lo og sagde: "Åh min gud, hvem er den pige? Hun er en baby!"

Det er stadig sjovt at se tilbage på Hilarys skuespil-cv, inklusive Raise Your Voice, og fans er spændte på at se, hvor hendes karriere bringer hende næste gang.

Anbefalede: