Vil 'The Italian Job' nogensinde få en efterfølger?

Indholdsfortegnelse:

Vil 'The Italian Job' nogensinde få en efterfølger?
Vil 'The Italian Job' nogensinde få en efterfølger?
Anonim

Actionfilm, der gør store forretninger ved billetkontoret, bliver næsten uundgåeligt til franchise og gør stjerner ud af deres førende kunstnere. Se bare på franchises som Taken, Die Hard og Fast & Furious-filmene for at få bevis.

The Italian Job fra 2003 var et hit på billetkontoret, og fremtidige afleveringer af filmen havde et væld af hype og potentiale. Men det er nu 18 år siden, den film erobrede billetkontoret, og fans har undret sig over, om der rent faktisk vil ske en efterfølger.

Lad os tage et kig tilbage på The Italian Job og se, om der stadig sker en efterfølger.

'Det italienske job' var et actionfyldt hit

Genindspilninger af ældre ejendomme, der rammer den store skærm, er ikke noget nyt i Hollywood, men når de er lavet godt nok, kan disse ejendomme ramme det store med nye målgrupper og blive populære igen. Det er præcis, hvad der fandt sted i 2003, da The Italian Job kom ind på det store lærred og blev en økonomisk succes.

Med Mark Wahlberg, Charlize Theron, Seth Green, Mos Def, Jason Statham, Donald Sutherland og Edward Norton (ja, denne rollebesætning var stablet), var The Italian Job lige hvad actionfans ledte efter under de tidligere del af 2000'erne.

Ikke kun så forpremierne godt ud, men filmen fik endda nogle solide anmeldelser fra kritikere. Efter at have tjent over 170 millioner dollars ved billetkontoret var The Italian Job officielt et hit, og den gamle ejendom var rødglødende blandt yngre filmfans, som endelig opdagede, hvor fantastisk historien var.

Som et stort hit i en actionfilm, var rumlen fra en efterfølgerfilm ikke langt væk. Hvis der er én ting, Hollywood elsker mere end en succesfilm, så er det en efterfølger, og denne film var en af de bedste kandidater til et andet afsnit.

Fans har ventet på en efterfølger

Efter succesen med The Italian Job virkede det bestemt som om en efterfølger var uundgåelig. Når alt kommer til alt, har actionfilm en måde at blive til enorme franchises på et øjeblik. Selvom efterfølgeren virkede uundgåelig og blev diskuteret på forskellige tidspunkter, blev tingene ikke ligefrem udmøntet på den måde, som fans håbede på.

Da han t alte om, hvad der var foregået med udviklingen, sagde Seth Green: "Det har været opført som 'I produktion' i over fire år, og måske vil du udskrive dette, og nogen vil faktisk holde op med at sige det! Der er et par manuskripter, der er blevet skrevet, men i de sidste seks år, siden vi lavede filmen, har Paramounts hierarki skiftet hænder fire gange, og det har aldrig set ud til at være en prioritet for studiet at lave filmen."

Selv efter dette syntes efterfølgeren, som fik titlen The Brazilian Job, at være en film, der altid blev t alt om at være tæt på produktion. Dette gjorde fans af filmen vanvittige, da al snak og ingen handling i løbet af flere år var ved at blive gammel.

På dette tidspunkt er det 18 år siden The Italian Job, og der er endnu ikke lavet en efterfølgerfilm.

Vil det nogensinde ske?

Så, sker der en efterfølger til The Italian Job? Desværre er efterfølgerprojektet stort set gjort for altid.

Så langt tilbage som i 2010 sagde forfatteren David Twohy: "Det brasilianske job sker sandsynligvis ikke. Jeg skrev det for år siden, og de bliver bare ved med at rulle det over på IMDb. Paramount-hvad kan jeg sige?"

Selvom Mark Wahlberg sagde, at projektet var aktivt kort efter, er det blevet helt klart, at denne efterfølger ikke sker.

På trods af en anden film, der aldrig sker, er en efterfølgerserie baseret på Michael Caine-filmen nu i værkerne, pr. Variety.

"Projektet har modtaget en script-to-serie ordre hos streameren. Matt Wheeler er knyttet til at skrive og udføre produktion, med Donald De Line ombord som producer. Paramount Television Studios vil producere. Meddelelsen blev lavet som en del af ViacomCBS' investordagpræsentation onsdag," rapporterede webstedet.

Sitet bemærkede også, at efterfølgeren til filmen fra 2003 ikke fandt sted. Dette er ikke den nyhed, som fans af filmen håbede på, men dette projekt har stadig et stort potentiale. Nogle af folkene, der arbejder på showet, har smagt succes i Hollywood, herunder producer Donald De Line, som var producer på den Wahlberg-ledede film.

En italiensk Job-efterfølger kommer ikke til at ske, men serien burde være mere end nok til, at fans kan få deres rettelse ind.

Anbefalede: