Vil vi nogensinde se en 'Hancock'-efterfølger?

Indholdsfortegnelse:

Vil vi nogensinde se en 'Hancock'-efterfølger?
Vil vi nogensinde se en 'Hancock'-efterfølger?
Anonim

I superheltefilmenes verden regerer Marvel og DC norm alt over konkurrenterne. De er industriens to titaner, og mens mange andre studier har prøvet og nogle gange har haft held med at finde succes på det store lærred, kommer disse to Goliather til at blive ved med at være og dominere i det lange løb.

Tilbage i 2008 kom Hanock i biografen og blev et hit blandt fansene. Will Smiths unikke superheltefilm havde en hård konkurrence inden for genren det år, men den var stadig i stand til at lave bølger på ingen tid. På grund af dette har fans undret sig over, hvorfor der ikke er lavet en efterfølger endnu.

Lad os se nærmere på potentialet ved at se en Hancock-efterfølger.

'Hancock' var et hit

Hancock film
Hancock film

Før vi dykker ned og ser på en potentiel efterfølger, skal vi fokusere vores opmærksomhed på Hancock og se, hvorfor en efterfølger har været efterspurgt i årevis nu. Filmen, der blev udgivet tilbage i 2008, var et kæmpe hit ved udgivelsen, og dens friske bud på superheltegenren gjorde den til et must-watch for mange filmfans.

Efter at have taget et antal år at komme i gang, var Hancock i stand til at komme i biografen og få en øjeblikkelig økonomisk indvirkning. Interessant nok blev denne film udgivet samme år som The Dark Knight og Iron Man, hvilket betyder, at den stadig fik succes på trods af, at den gik op mod to af de største superheltefilm, der nogensinde er lavet. Den havde et perfekt cast og blev instrueret geni alt af Peter Berg.

Will Smith er ikke fremmed for at medvirke i succesfilm, og han har endda gået efterfølgervejen tidligere. Bad Boys og Men in Black, for eksempel, var begge vildt succesrige Will Smith-film, der fik efterfølgerbehandlingen. På grund af Hancocks store økonomiske succes antog de fleste fans, at en efterfølger ville være kommet i gang på ingen tid.

Der er gået 13 år siden Hancocks udgivelse, og på nuværende tidspunkt banker fans stadig i bordet for at helten skal få sin triumferende tilbagevenden til det store lærred.

En efterfølger er blevet diskuteret

Hancock film
Hancock film

Hvis der er en genre, der praktisk t alt garanterer, at en efterfølger bliver lavet efter et vellykket første svirp, er det superheltegenren. Hancock er dog forblevet en solofilm siden udgivelsen, selvom det ikke betyder, at en efterfølgeridé ikke er blevet sparket rundt en gang eller to.

For år tilbage sagde Berg: "Der er så mange kokke i det særlige køkken, der har så travlt, og Wills [Smith] tog på en måde fri for at være sammen med sine børn, og hans børn laver nu alle slags film og der er så mange mennesker involveret i det fra Will til hans partner James Lassiter til Akiva [Goldsmith] til Michael Man og mig selv."

“For at få os alle sammen i samme rum, hvor vi kan snakke og derefter blive enige om hvad som helst? Du vil aldrig møde en gruppe mennesker, der vil have sværere ved at blive enige om noget… Jeg tror, det vil ske, vi skal bare alle sammen komme i samme rum med en vis konsistens,” fortsatte han.

Det er ret klart, at Berg gerne vil vende tilbage og få noget til at ske med franchisen, og han er ikke den eneste, der har udtrykt interesse for at komme tilbage.

Charlize Theron er om bord

Hancock Charlie Theron
Hancock Charlie Theron

Charlize Theron, der var genial i den første film, har givet udtryk for sit ønske om at vende tilbage til en efterfølger. Hun bemærker, at der er gået meget tid, men at hun stadig mangler at lave en opfølgerfilm.

Da han t alte med ComicBook, åbnede Theron op for at vende tilbage til en efterfølger og sagde: "Du ved, i et stykke tid [t alte vi om en efterfølger]. Jeg tænker nærmere, da filmen udkom, men ikke de seneste år, nej. Vi vil være superhelte med vores vandrere, du ved. Og jeg vil stadig gå! Jeg vil stadig lave den film; Jeg ville gøre det med et hjerteslag."

Smith selv har ikke været så vokal som Berg og Theron, hvilket får mange til at spekulere på, om ideen nogensinde vil komme til live. Det er 13 år siden originalen, og jo længere tid der går, jo mindre sandsynligt er det, at denne efterfølger ser dagens lys, hvilket er en skam for de fans, der tålmodigt har ventet på den.

Hancock var et massivt box office-hit tilbage i 2008, og skulle en efterfølger blive sat i produktion, så forvent, at fansene viser sig på ingen tid.

Anbefalede: