Hvorfor Martin Short næsten ikke var med i en af sine mest berømte film

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Martin Short næsten ikke var med i en af sine mest berømte film
Hvorfor Martin Short næsten ikke var med i en af sine mest berømte film
Anonim

Martin Short introducerer sig selv for en helt ny generation takket være Hulu's Only Murders In The Building. Takket være et smart manuskript, en værdig streamer og Selena Gomez' stjernekraft kan unge mennesker endelig se, hvor latterligt sjov og talentfuld Martin Short (såvel som hans bedste ven og komediepartner Steve Martin) virkelig er. Men Martins ældre fans er godt klar over hans enorme bidrag til film- og tv-industrien. Mens han har været en fantastisk dramatisk skuespiller i projekter som Damages og The Wind Rises, er den tidligere SCTV- og Saturday Night Live-alumne bedst kendt for sin komedie.

I løbet af sin lange karriere har Martin Short været i nogle af de mest ikoniske komedier nogensinde. Dette inkluderer Three Amigos! (hvilket var hans første store gennembrud i filmindustrien), Father of the Bride, Innerspace og, selvfølgelig, Clifford. Nej, ikke filmen om den store røde hund, filmen fra 1994 om den knasende ti-årige, der gik sin onkel dybt på nerverne. Selvfølgelig er Clifford ikke alles favorit Martin Short-film. Den indeholdt jo en voksen Martin, der spillede en ti-årig knægt. Det var også en bemærkelsesværdig mærkelig film, der endte med at blive en massiv kassefiasko, og kritikerne afskyede den bare. Og alligevel er den stadig en af Martins mest omt alte film. Det sjove er, at han næsten ikke engang medvirkede i den…

Cliffords skabelse

Oprindelsen til Clifford er fundet hos Steven Kampmann og Will Aldis, som har skrevet historien sammen.

"Vi havde en idé om at lave en sjov version af The Bad Seed, som er en film med ideen om, at et barn er ond," sagde Steven Kampmann i et interview med Vulture. "Jeg har vist altid syntes, det var sjovt. Vi besluttede at pitche det til Orion [Pictures], hvor vi havde gjort Back to School."

Fordi Back to School, som blev skrevet i fællesskab af den afdøde store Harold Ramis og PJ Torokvei, var studiet meget spændte på at høre tonehøjden.

"Jeg kom ind [til Orion], og jeg spillede hver eneste scene i filmen. Will og jeg elskede at lave pitches. Vi havde stort set skitseret, hvor vi ville have det til at gå. Det var ikke hver perfekt scene, men det var nok at kende den grundlæggende struktur, så de kunne se den. De fik komedien af det, " forklarede Steven.

Hvorfor Martin Short næsten ikke fik rollen som Clifford

Det var produceren Larry Brezner, der virkelig tog produktionen og castingen af Clifford under bæltet. Dette skyldes, at han også var manager for en masse store komiske hoveder som Billy Crystal, Robin Williams og, ja, Martin Short. Men på det tidspunkt krævede manuskriptet, at et egentligt barn skulle spille rollen som Clifford, og derfor var ingen af disse talenter, inklusive Martin, rigtige til rollen.

"Larry var sjov, og han fik ideen, og så blev han knyttet til den. Vi rodede lidt mere med den. Så fik vi faktisk grønt lys af Orion for at lave den. Så det her skulle være casting et barn med den historie, der stort set er i filmen, som den er," sagde Steven til Vulture. "Men Larry blev lidt bekymret over, at der kom en anden film med John Ritter ved navn Problem Child. Så bekymringen var, du ved, prøver vi at komme ud, før de kommer ud? Hvad sker der, hvis vi ikke gør det? Han havde anstændige bekymringer over det. Det var min forståelse, at Larry satte en stopper for det. Vi havde faktisk en grøntbelyst film, der stoppede, som man ikke ser hver dag. Den skulle pludselig blive skrinlagt. Og jeg fik ideen … af Marty."

Steven besluttede, at Martin Short var den rigtige fyr til at spille Clifford på trods af at han var ældre. Faktisk skulle dette casting-valg give filmen en kant. Martin og Steven mødtes i Second City for år siden og opbyggede et venskab. Dette er grunden til, at Martin var forrest i Stevens sind.

Producerne var dog uenige om denne idé. De troede, at det enten kunne være et geni alt valg eller noget, der kunne fylde filmen på mindre end et sekund. Selv Martin selv var ikke så sikker.

"Jeg var ikke sikker på, om dette bare var en for sindssyg idé," forklarede Martin Short til Vulture. "Og det var min manager heller ikke, som producerede det. Jeg har en tendens til at være meget pragmatisk. For mig var det ligesom: Lad os lave en skærmtest; vi har et svar."

Skærmtesten beviste, at dette faktisk var en genistreg. Selvom filmen ikke forløb, som skaberne ønskede, forbliver den et projekt, som Martin vil være forbundet med resten af sit liv.

Anbefalede: