Sandheden om Selena Gomez og Steve Martins forhold

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Selena Gomez og Steve Martins forhold
Sandheden om Selena Gomez og Steve Martins forhold
Anonim

Efterår er en god tid på året at hygge sig med et nyt tv-program, og Only Murders In The Building er både sjovt og spændende. Fans vil altid gerne vide, hvordan Selena Gomez tjener hendes nettoværdi på 75 millioner dollars, og denne Hulu-serie er stjernens seneste projekt. Selena spiller Mabel, en ung pige, der bor i en smuk lejlighedsbygning i NYC, som slår sig sammen med Steve Martins Charles og Martin Shorts Oliver for at skabe en true crime-podcast om en nabo, der blev dræbt.

Selena Gomez t alte om sit nye show, så hendes fans vidste, hvad de kunne forvente, og nu hvor Only Murders In The Building er i fuld gang, og fans elsker det, hvor godt kommer hun ud af det med sin medstjerne Steve Martin? Lad os tage et kig.

Får de sammen?

Martin Short og Steve Martins Netflix-samarbejde føles perfekt, da de to komikere har været venner i lang tid, og det får folk til at spekulere på, hvordan Steve Martin kommer ud af det med Selena Gomez.

Deres karakterer bliver venner efter at have set på et mord i deres lejlighedskompleks, men hvad tænker stjernerne om hinanden i det virkelige liv?

Det lyder som om Selena Gomez elsker sine medstjerner og ifølge People kaldte hun Martin og Steve "ydmyge og venlige."

Selena delte også, at de tre skuespillere e-mailer hinanden regelmæssigt, og at hun har lært meget af dem: stjernen sagde: "Jeg spurgte dem om, hvordan livet plejede at være, og det var altid så interessant at høre om branchen, og hvordan den plejede at være. Jeg følte mig som en svamp, der bare absorberede alt, hvad jeg kunne. Vi er alle i en gruppe-e-mail-kæde."

Ifølge Todayonline.com fort alte Selena Gomez, at hun havde nogle nerver, før hun lavede tv-showet, men tingene fungerede godt, og hun kalder Steve Martin og Martin Short for sine "onkler"." Skuespillerinden sagde: "Jeg var så spændt. Og jeg var nervøs, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle forvente af det, jeg gav mig til. Nu har jeg disse to skøre onkler i mit liv, som giver mig drengeråd, og jeg synger rapsange for dem."

Steve Martin t alte om sit samarbejde med Selena Gomez og sagde, at de kom godt ud af det med det samme.

Ifølge Entertainment Tonight blev Steve Martin og Martin Short interviewet i The Howard Stern Show på SiriusXM, og Steve sagde: "Jeg vidste, hvem Selena Gomez var, men jeg kendte ikke hendes arbejde så godt. Så jeg slog hende op på internettet, og jeg indså, da hun var 28, havde hun lavet lige så mange film, som jeg havde. Vi ramte det rigtig godt, næsten med det samme. Efterhånden som serien fortsatte, udviklede vi den slags rapport på settet, som du så gerne vil have."

Fra at se showet ser det bestemt ud til, at Steve Martin og Selena Gomez' karakterer dannede et smukt og sødt venskab, da Charles og Mabel langsomt lærte mere om hinanden, mens de forsøgte at løse mysteriet. De havde et lethjertet forhold, da Charles i en sjov scene ikke var sikker på, om hun skulle ringe eller sende en sms til Mabel, og endelig besluttede han sig for en sms, men han skrev en meget formel besked, da det netop var den slags person, han er.

Da alle tre skuespillere blev interviewet af MTV, sagde Selena Gomez: "Jeg var meget heldig", og at hun og Steve Martin arbejdede sammen på den første dag af optagelserne til showet. Hun sagde "det var øjeblikkeligt", og at han fik hende til at føle sig "tilpas". Selena kaldte også oplevelsen for "magisk" og fort alte, at de virkelig bød hende velkommen på scenen. Selena sagde, at Martin Short og Steve Martin sørgede for, at hun var helt inkluderet, hvilket er rigtig sødt at høre om.

Da de optrådte i The Late Show med Stephen Colbert, svarede Steve Martin, Martin Short og Selena Gomez på et spørgsmål om deres aldersforskelle, og Selena Gomez fort alte, at hun skulle spille "WAP" af Megan Thee Stallions for dem. Hun sagde: "De var meget forvirrede i starten", men de nød beskeden, og Steve Martin lo. Fans elsker at høre den slags historier, da det gør det endnu sjovere at se showet, da det lyder som om, at stemningen på settet var sjov og underholdende.

Fans elsker Only Murders In The Building, da den er sjov, sød, interessant og har en fantastisk historie, som er umulig at stoppe med at se. Det er gode nyheder, at Selena Gomez har dannet et fantastisk bånd med sine medstjerner Steve Martin og Martin Short, da det virkelig kommer igennem i hvert afsnit.

Anbefalede: