Her er, hvor meget MCU'en bet alte Evangeline Lilly for 'Ant-Man

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvor meget MCU'en bet alte Evangeline Lilly for 'Ant-Man
Her er, hvor meget MCU'en bet alte Evangeline Lilly for 'Ant-Man
Anonim

Efter at have været i Hollywood siden 2000'erne, giver det mening, at Evangeline Lilly har gjort det ganske godt for sig selv. Skuespillerinden er kendt for sit exceptionelle arbejde på Lost og endda i Hobbit-serien på det store lærred, og på dette tidspunkt har hun intet tilbage at bevise. I stedet for at hvile på laurbærrene gør hun stadig bevægelser.

Lilly har spillet Wasp i MCU i flere år nu, og karakteren er klar til at blive endnu større og bedre end før. Hendes lyse fremtid får fans til at undre sig over, hvor meget hun blev bet alt for at spille karakteren.

Lad os tage et kig på Evangeline Lillys Ant-Man-løn.

Evangeline Lilly har klaret sig godt økonomisk

Før du ser på Evangeline Lillys løn for Ant-Man, er det virkelig vigtigt at tage et kig på hendes karriere før filmens udgivelse for en lille smule kontekst. I stedet for at være en relativ ukendt, der var på vej ind i franchisen på udkig efter at blive en stjerne, var Lilly allerede blevet en succesfuld performer takket være sin tid på både den store og den lille skærm.

På den lille skærm blev Lilly i første omgang berømmelse i serien Lost, som var et megahit i de høje år på tv. Skuespillerinden var en relativ ukendt på det tidspunkt, men da Lost tog fart med mainstream-publikummet, var hun et kendt navn, som millioner blev fortrolige med. Takket være dette begyndte hun at tjene nogle seriøse penge. Ifølge Cheat Sheet skød Lilly 150.000 dollars i lommerne pr. afsnit i serien.

I filmens verden klarede Evangeline Lilly det ganske godt, da Lost sluttede. Hobbit-franchisen tog sig helt sikkert friheder, når det kom til historien, den fort alte, hvoraf den ene var at tilføje nogle nye karakterer. Lilly's Tauriel var måske ikke med i bogen, men hun blev castet som karakteren og endte med at have en stor bue i franchisen. Dette gav et boost til hendes karriere og viste, at hun også kunne lave filmarbejde.

Til sidst kom skuespillerinden ind i MCU'en, men hun indkasserede ikke ligefrem fra springet.

Hun tjente mindre end 300.000 $ for 'Ant-Man'

Tilbage i 2015 fik Ant-Man sin debut på storskærm, og det fungerede som en interessant indgang til MCU. Karakteren har eksisteret i evigheder, men han har aldrig været en stor spiller i tegneserierne. På trods af dette gik Marvel stadig videre med en hel film med karakteren i hovedrollen, og dette endte med at være et solidt valg.

Paul Rudd tjente $300.000 for sin første skildring som Ant-Man, hvilket er en anstændig løn, der vil fortsætte med at stige. Men fordi hun medvirkede i filmen, lavede Lilly ikke engang så meget. Hendes løn kendes ikke på nuværende tidspunkt, men vi ved, at hun ikke blev bet alt det samme, som Rudd fik for filmen.

Nøjagtige tal for Ant-Man and the Wasp er også ukendte på nuværende tidspunkt, men filmen markerede første gang, at en kvindelig karakter fik fakturering i en MCU-titel. Der er bestemt håb om, at Lilly fik et boost i lønnen for sin præstation i efterfølgeren, men det mangler at blive set.

En ting, vi dog ved, er, at tingene ændrer sig i den nærmeste fremtid for skuespillerinden.

Hun får lige løn for 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania'

Ifølge rapporter vil Evangeline Lilly få ligeløn for den kommende Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Dette er et skridt i den rigtige retning, da lønforskellen mellem kønnene i Hollywood har været genstand for megen diskussion i årevis nu. Lilly spiller en stor helt, og hun vil begynde at blive bet alt som en.

Ifølge instruktør Peyton Reed: "De er et partnerskab, og hun er en meget, meget vigtig del af det."

"Og det var en meget glædelig ting, jeg tror teknisk set var vi den første Marvel-film med en kvindelig helt i filmens titel. At finde den balance i den film, det er meget vigtigt for mig, fordi det er meget en spilleplads for mænd, historisk set. Men det er virkelig, virkelig ved at ændre sig nu på en fantastisk måde," fortsatte han.

Under vejen kunne nøjagtige lønninger blive afsløret, men antallet kendes ikke på nuværende tidspunkt. Den tredje Ant-Man-film er endelig ved at gøre tingene rigtigt for Lilly i lønafdelingen, og det er på tide, at hun begynder at få rimelig kompensation. Filmen kommer til at spille en stor rolle i MCU's fremtid, og Lilly får chancen for at skinne i franchisen igen.

Anbefalede: