Hvor meget bet alte Netflix R.L. Stine for sin 'Fear Street'-serie?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget bet alte Netflix R.L. Stine for sin 'Fear Street'-serie?
Hvor meget bet alte Netflix R.L. Stine for sin 'Fear Street'-serie?
Anonim

Hvis der er én forfatter derude, der er kendt for at skrive børns gyserhistorier, er det helt sikkert R. L. Stine. Efter hans ikoniske Goosebumps-bøger (og tv-show) fortsatte mange af hans fans med at læse hans Fear Street-serie, som blandede teenagelivets problemer med elementer af rædsel. Det var fedt at se Netflix Fear Street-filmene i sommeren 2021, og det er rart at vide, at forfatteren R. L. Stine elsker trilogien.

Fra den første film blev det klart, at Shadyside ikke er et let sted at bo, og denne by er den perfekte ramme. Siden trilogien var så populær, og R. L. Stine er en berømt forfatter, blev han så rig ved at sælge rettighederne til denne bogserie? Lad os tage et kig på, hvor meget Netflix bet alte R. L. Stine for hans Fear Street-bogserie.

Hvad lavede R. L. Stine til 'Fear Street'-filmmulighederne?

Da Netflix' Fear Street-trilogi er baseret på R. L. Stines bøger, ser det ud til, at forfatteren ville have fået en pæn sum.

Mens det nøjagtige nummer, som R. L. Stine fik for sin Fear Street-serie, ikke kendes, er der nogle generelle tal derude.

Forfattere betales 2 eller 3 % af filmbudgettet, ifølge Writer's Digest. Hjemmesiden bemærker, at hvis en film har et budget på $10 millioner, kan nogen tjene $200.000, når hovedfotograferingen starter.

Janefriedman.com bemærker: "Selvom alt er til forhandling, kan en option variere fra $500-$500.000. En god måler er 10 % af købsprisen, hvis historierettighederne senere købes."

Mens fans ikke ved, hvad R. L. Stine blev bet alt for muligheden for disse tre film, er R. L. Stines nettoværdi $200 millioner, så han har gjort det rigtig godt i sin forfatterkarriere.

Ifølge Celebrity Net Worth er over 400 millioner af R. L. Stines bøger solgt over hele verden.

Forfatteren ville også være blevet bet alt for rettighederne til hans Goosebumps-bogserie, da der er to film, Goosebumps and Goosebumps 2: Haunted Halloween.

Hvor godt gik 'Fear Street'-filmene på Netflix?

The Hollywood Reporter delte, at i juli 2021 var to af filmene meget succesrige, da de kom på top 10-listen over, hvad der blev streamet på Netflix.

Instruktør Leigh Janiak sagde, at selvom Netflix norm alt ikke taler om "numrene" for tv-shows, hørte hun "positive" ting fra streamingtjenesten: "Der var engang, hvor del 2 var nr. 1 derinde streamede film og del 1 var nr. 2. Det var fantastisk."

Filmene klarede sig godt på Rotten Tomatoes, hvor den første film fik en vurdering på 83 procent på Tomatometeret, den anden film fik 88 procent, og den tredje fik 90 procent.

R. L. Stine om at skrive sin 'Fear Street'-bogserie

I et interview med The Huffington Post sagde R. L. Stine, at han aldrig ville skrive en skræmmende historie, der fandt sted i New York City, som har været hans hjem, siden han afsluttede sine studieår.

R. L. Stine sagde: "Det er en overtro. Jeg har aldrig gjort det. Mange børn kender ikke New York. De kender en hyggelig forstadsbaghave, men de kender ikke New York City. Det er en slags elite på nogle måder, synes jeg. Jeg tror, det ville gøre historierne mere uklare for børn."

Forfatteren sagde også om Fear Street-bøgerne: "Selvfølgelig undrer jeg mig altid over, hvorfor de ikke flytter til Happy Street."

R. L. Stine forklarede, at han og hans forlag tænkte på, at han skulle udgive en bogserie, og han følte, at det ville være en god idé at have historier sat på en skræmmende gade. Han sagde: "Og så begyndte vi at tænke på placering og den slags ting, og jeg tænkte, at hvis jeg kan komme på et godt navn til serien, vil jeg komme godt i gang."

Fans er nysgerrige efter R. L. Stines skriveproces, og han delte, at han ikke kan lide at stoppe med at skrive i længere tid end en to-ugers periode. Han sagde: "En af mine venner spurgte mig engang: 'Hvor længe kan du blive uden at skrive? Forfattere går ikke på pension, vel?'" Han forklarede, at han er okay med en to-ugers skrivepause eller en rejse et sted, og han bliver "ubehagelig", når han går for længe uden at kunne skrive.

I et interview med Mental Floss sagde R. L. Stine, at navnet kom nemt. Han sagde: Det var den første, jeg tænkte på: Frygt, og jeg tænkte: 'Det ville være et sted, hvor der sker dårlige ting. Det vil være en meget normal forstadsby, men der vil være denne ene gade, der er forbandet. Folk, der går til Fear Street eller folk, der flytter til Fear Street, forfærdelige ting ville ske for dem. Og det ville være en måde at lave en serie på.’ Og det var sådan, det startede, ved at basere det på lokationen og ikke karaktererne.”

R. L. Stine-fans kan glæde sig til hans nye bog Stinetinglers. Ifølge Entertainment Weekly udkommer serien i august 2022, og bogen vil indeholde 10 skræmmende fortællinger.

Anbefalede: