Ralph Macchio spillede næsten en af de mest elskede filmkarakterer nogensinde

Indholdsfortegnelse:

Ralph Macchio spillede næsten en af de mest elskede filmkarakterer nogensinde
Ralph Macchio spillede næsten en af de mest elskede filmkarakterer nogensinde
Anonim

I livet bruger mange mennesker tid på at spekulere på, hvad der kunne have været. Hvordan ville deres liv være anderledes, hvis de bare bad den person ud, eller hvis de fik det job, de altid har ønsket sig. Selvom det kan være interessant at tænke på, hvordan dit liv kunne have ændret sig, hvis tingene blev anderledes, kan det også være ret deprimerende at tænke på.

I modsætning til at tænke på, hvordan ting kan ændre sig i dit eget liv, er det fuldstændig harmløst at forestille sig andre skuespillere i mindeværdige roller. Oven i købet er det meget sjovt at prøve at forestille sig, hvor anderledes en film ville være med en anden skuespiller i en hovedrolle. Af disse grunde burde det ikke komme som en overraskelse for nogen, at folk har en tendens til at være fascineret af at lære om berømte skuespillere, der knap gik glip af en stor rolle.

Selv om folk har en tendens til at være ekstremt interesserede i de Hollywood-casting-valg, der kunne have været, er der næsten ingen, der kender til en rolle, som Ralph Macchio næsten spillede. I betragtning af, at den karakter, som Macchio var i gang med at spille, er en af de mest elskede nogensinde, er det virkelig utroligt.

Macchios karriere

Når folk sammensætter lister over de største filmstjerner fra 80'erne, er visse navne næsten altid inkluderet med god grund. På den anden side ville langt de fleste mennesker forlade Ralph Macchio fra sådan en liste uden at tænke over det. På trods af det, fortjener Macchio en masse ære for sin karriere, da han gjorde et stort præg på biografgængere over alt.

Bedst kendt for sin hovedrolle i Karate Kid-serien, Ralph Macchios portrættering af den ultimative underdog fik publikum over hele verden til at rodfæste hans karakter Daniel LaRusso. Som et resultat af Macchios lette at indleve sig i portrætteringen af LaRusso, er karakteren gået over til tre film og en chokerende god moderne serie. Med det i tankerne giver det mening, at Macchio ifølge rapporter har tjent en mindre formue på Karate Kid-serien.

Selv om nogle mennesker udelukkende husker Ralph Macchio fra hans signaturfranchise, forblev Macchio travlt mellem The Karate Kid og Cobra Kai. For eksempel spillede Macchio en ung mand, der solgte sin sjæl i den undervurderede film Crossroads fra 1986. Macchio spillede også en central rolle i den klassiske film My Cousin Vinny, og han dukkede op i en lang række andre film og shows.

In The Running

Året efter The Karate Kid forvandlede Ralph Macchio til en stor stjerne, blev Back to the Future et gigantisk hit. Udover at præstere utroligt godt efter udgivelsen, er Back to the Future blevet betragtet som en af de bedste sci-fi-film nogensinde. Utroligt nok, hvis tingene var blevet anderledes, kunne Ralph Macchio have haft to bannerår i træk. Macchio var trods alt tæt på at følge The Karate Kid med Back to the Future.

I 2019 t alte Ralph Macchio med People, mens han promoverede sit hitshow Cobra Kai. Under den diskussion bekræftede Macchio, at han på et tidspunkt var med i opløbet om at medvirke i Back to the Future. "Jeg mødtes og havde et par samtaler for Marty McFly." I modsætning til nogle skuespillere, der ville have været bitre over, at de gik glip af at spille hovedrollen i en helt fantastisk film, ser Macchio ud til at have et meget sundt syn på situationen. "Men den rigtige fyr blev castet … ligesom den rigtige fyr var tilfældet for Daniel LaRusso."

Endnu en skuespiller

Selv om der er mange grunde til, at Back to the Future-serien er elsket, er det svært at overvurdere vigtigheden af Michael J. Fox' skildring af Marty McFly. Fox formåede trods alt at gøre en karakter, der befinder sig i en række skøre situationer elskelig og nem at forholde sig til.

Selv om Michael J. Fox virker som det perfekte valg til at spille Marty McFly, er Ralph Macchio ikke den eneste, der næsten spillede karakteren. Faktisk blev en anden bemærkelsesværdig skuespiller fra 80'erne ved navn Eric Stoltz hyret til at spille McFly, og han brugte endda fem uger på at filme scener til Back to the Future. Desværre tog Back to the Futures producenter efter alt det arbejde den smertefulde beslutning om at fyre Stoltz. Heldigvis blev Fox så hentet til at overtage Back to the Futures hovedrolle, og resten er historie. Alligevel er det forbløffende at indse, hvor tæt Back to the Future kom på at være en helt anden og sandsynligvis ringere film. Oven i det er det vigtigt at vide, at Stoltz fortjener at blive husket som en talentfuld skuespiller baseret på alle de andre karakterer, han bragte til live.

Anbefalede: