Hvad er rollebesætningen i 'Orange Is The New Black' op til i dag

Indholdsfortegnelse:

Hvad er rollebesætningen i 'Orange Is The New Black' op til i dag
Hvad er rollebesætningen i 'Orange Is The New Black' op til i dag
Anonim

Orange Is the New Black var en stabil på Netflix i syv sæsoner og sendte nye afsnit fra 2013 til 2019, når det kom til en ende. Showet tog verden med storm, da det var vildt populært. Da det sluttede i 2019, var fans kede af at se det gå, men alle gode ting skal have en ende på et eller andet tidspunkt.

Showet havde et stort cast, der var så alment elsket og værdsat af fans. Da showet sluttede, gik de alle i hver deres retning, hvor de påtog sig nye projekter og startede nye roller. Det får os til at spekulere på, hvad nogle af vores yndlingskarakterer laver i dag.

10 Taylor Schilling (Piper Chapman)

taylor schilling var piper chapman
taylor schilling var piper chapman

Taylor Schilling spillede Piper Chapman, hovedpersonen i serien. Siden OITNB sluttede, har hun haft ret travlt. På showet var Piper en biseksuel kvinde, der udforskede sin seksualitet. I det virkelige liv blev fans chokerede over at finde ud af, at Taylor var i et lykkeligt forhold med en anden kvinde, da de to kom ud på Instagram. Hvad angår hendes karriere, scorede hun en rolle i sit nye show, Monsterlad, som streames på HULU. Showet er en psykologisk thriller, og Taylor var spændt på at slutte sig til rollebesætningen og prøve noget andet.

9 Laura Prepon (Alex Vause)

laura prepon spillede alex vause
laura prepon spillede alex vause

Laura Prepon spillede Alex Vause på Orange Is the New Black, en anden hovedperson. og kærlighedsinteresse for Piper. Ud over skuespillet instruerede hun endda et par afsnit af OITNB. Efter at showet sluttede, havde hun ikke rigtig fået fat i mange andre projekter, men hun fokuserer meget på sin familie. Hun fik sin datter Ella lige før showet sluttede i 2017. Laura giftede sig derefter med sin mand, Ben Foster et år senere i 2018, og til sidst bød hun sin søn velkommen, efter at optagelserne var afsluttet, og showet sluttede i 2020.

8 Jason Biggs (Larry Bloom)

jason biggs spillede larry bloom
jason biggs spillede larry bloom

Jason Biggs spillede Pipers forlovede, Larry Bloom. I modsætning til de andre karakterer i showet, var Jason kun med i de første to sæsoner og kom ikke tilbage til sæson 3. Selvom han ikke var med i alle sæsonerne, spillede han stadig en stor rolle. Siden showet sluttede, har han været ret stille. For nylig har han dog meddelt, at han vil komme til en bedste sendetid, hvor han er vært for det nye popkultur-trivia-spil, Cherries Wild, på Fox. Den nye værtskoncert burde helt sikkert holde ham beskæftiget et stykke tid.

7 Dascha Polanco (Dayanara Diaz)

dascha polanco spillede dayanara diaz
dascha polanco spillede dayanara diaz

Dascha Polanco, der spillede Dayanara Diaz, har haft ekstra travlt, siden OITNB sluttede. Hun blev castet i piloten til et nyt show på NBC kaldet Dangerous Moms, som er baseret på den spanske serie Señoras del Ampa.

Hun blev også castet i en film sammen med Sylvester Stallone kaldet Samaritan, som er en superheltefilm. Desværre blev det sat på højkant på grund af COVID. Også, hvis du ikke har set In The Heights, filmatiseringen af Lin-Manuel Mirandas musical, så medvirkede hun også i den. Hun har bestemt holdt sig selv beskæftiget, det er helt sikkert.

6 Natasha Lyonne (Nicky Nichols)

natasha lyonne spillede nicky nichols
natasha lyonne spillede nicky nichols

Natasha Lyonne spillede fan-favoritten Nicky Nichols, og hun har også haft travlt siden slutningen af OITNB. Natasha fortsatte med at skabe sin egen Netflix-serie, Russian Doll, som blev skrevet, instrueret og produceret af Natasha. Showet gav hende også et væld af Emmy-nomineringer. Oven i det giver hun også stemme til karakteren, Suzette, på Netflix' Big Mouth. Hun optrådte også i HULU-showet, The United States vs. Billie Holiday. Hun har helt sikkert været i stand til at holde sig selv i gang på et succesrigt spor siden slutningen af OITNB.

5 Danielle Brooks (Tasha 'Taystee' Jefferson)

danielle brooks spillede taystee
danielle brooks spillede taystee

Danielle Brooks spillede. rollen som Tasha "Taystee" Jefferson på Orange Is the New Black, og hun var en anden fanfavorit. Oprindeligt skulle rollen som Taystee være meget mindre, end den var, men på grund af karakterens popularitet blev hun længere. I disse dage medvirkede hun som Mahalia Jackson i Lifetimes Robin Roberts Presents: Mahalia. Mahalia Jackson var ikke kun en sanger, men også et borgerrettighedsikon. Danielle portrætterer karakteren i begge aspekter og gør det utroligt godt. Det er langt fra at spille Taystee, men Danielle beviser bestemt, at hun er alsidig i sit skuespil.

4 Uzo Aduba (Suzanne 'Crazy Eyes' Warren)

uzo aduba spillede skøre øjne
uzo aduba spillede skøre øjne

Uzo Aduba spillede Suzanne "Crazy Eyes" Warren på Orange Is the New Black. Uzos karakter er bestemt mindeværdig, da hendes karakter spillede en stor rolle i serien. Siden det sluttede, er Uzo dog gået videre til andre projekter. I øjeblikket spiller hun en psykoterapeut ved navn Dr. Brooke Taylor i In Treatment, et HBO-show, der blev genstartet. At spille psykoterapeut er hele 180 fra den rolle, hun spillede på OITNB, men Uzo beviser, at hun er i stand til at håndtere enhver form for skuespillerrolle, der bliver kastet efter hende.

3 Ruby Rose (Stella Carlin)

ruby rose spillede stella carlin
ruby rose spillede stella carlin

Ruby Rose spillede rollen som Stella Carlin på Orange Is the New Black. Ruby kom ind i showet i kun en enkelt sæson, da hun spillede en anden kærlighedsinteresse hos Piper i sæson tre. Vi så hende aldrig igen undtagen en enkelt gang i sæson fire. Siden showet sluttede, blev Ruby castet som Batwoman i CW-serien.

Ruby måtte desværre droppe ud efter en enkelt sæson. Hun tog afsted på grund af helbredsproblemer, da hun gjorde ondt i nakken, mens hun filmede, hvilket næsten gjorde hende lammet. Heldigvis kunne operationen hjælpe hende. Efter at have taget tid væk fra optagelserne i et stykke tid, medvirkede hun i filmen SAS Red Notice

2 Samira Wiley (Poussey Washington)

samira wiley spillede poussey washington
samira wiley spillede poussey washington

Samira Wiley spillede Poussey Washington på Orange Is the New Black. Showet bragte hende mere end bare en karriere, men det hjalp hende også med at finde kærligheden. Samira mødte sin kone Lauren Morelli på settet til OITNB, da hun var en af forfatterne. Arbejdet på settet hjalp Lauren med at forlige sig med sin seksualitet, da hun kom ud som homoseksuel i 2014 og blev skilt fra sin mand. Hun blev forelsket i Samira, og de to blev gift tilbage i 2017. Det lykkelige par annoncerede, at de tog imod deres første barn sammen, en babypige. Hvad angår Samiras karriere, spiller hun Moira i The Handmaid's Tale.

1 Laverne Cox (Sophia Burset)

laverne cox spillede sophia burset
laverne cox spillede sophia burset

Laverne Cox nedbrød en masse barrierer, da hun spillede Sophia Burset på Orange Is the New Black. Mens hun var i showet, blev hun den første åbenlyst transkønnede primetime Emmy-nominerede for OITNB. I disse dage fokuserer hun meget på at kæmpe for transkønnedes rettigheder. Hun producerede og optrådte i en dokumentar, Disclosure: Trans Lives On Screen tilbage i 2020 for at vise, hvordan transkarakterer i film og tv har gjort en indvirkning. Hun fortsætter stadig med at tale om disse emner og kæmpe for transpersoners ret.

Anbefalede: