Hvor tæt er 'Schitt's Creek' Eugene og Dan Levy?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tæt er 'Schitt's Creek' Eugene og Dan Levy?
Hvor tæt er 'Schitt's Creek' Eugene og Dan Levy?
Anonim

Eugene og Dan Levy er uden tvivl to af de største familieduoer i Hollywood! Den canadisk-fødte far og søn-duo har været i branchen i et stykke tid. Eugene Levy spillede notorisk Mr. Noah Levenstein i komediefilm-franchisen 'American Pie'. Hvad angår Dan Levy, lykkedes det den tidligere MTV-vært at gå fra at være en rød løber-korrespondent til at skrive en af de største komedier i tv-historien sammen med sin far!

'Schitt's Creek'-forfatterne og skuespillerne har arbejdet tæt sammen i de sidste 6 år, og fans har altid undret sig over, hvor tætte Eugene og Dan egentlig er. Da Emmy'en var gået tidligere på ugen, befandt Dan og Eugene sig mere på vores skærme, end de selv havde forventet, og de viste deres kærlighed og beundring for hinanden!

Like Father, Like Son

Eugene Levy har været i branchen i et stykke tid! Skuespilleren debuterede tilbage i slutningen af 70'erne på et canadisk tv-show kaldet "SCTV". Han fik senere sit livs rolle på 'American Pie' som Noah Levenstein, hvilket gjorde ham til den eneste hovedperson, der optrådte i alle 8 film i franchisen. Levy var et stort navn og er det stadig, men det virker som om, han deler rampelyset med sin søn, Dan Levy, og hvis der er én ting, fans elsker, så er det bare, hvor meget de to har det sammen!

Selvom Dan har været vant til, at hans far var i søgelyset så længe, er han på ingen måde fremmed for underholdningsbranchen. Dan Levy arbejdede med MTV Canada, var vært for 'The Hills: Aftershow' og arbejdede som korrespondent på den røde løber, før han gik sammen med sin far, Eugene, og skrev, hvad der ville blive et af de mest produktive komedieprogrammer i tv-historien, 'Schitt's Creek'.

Eugene og Dan kom på ideen til 'Schitt's Creek' efter at have spekuleret på, hvordan amerikanske reality-familier ville være, hvis de blev frataget alle deres penge, deraf Rose-familien! Mens Eugene og Dan har et utroligt tæt arbejdsforhold, er duoen også tæt på hinanden i det virkelige liv! Den unge skuespiller beskrev sit forhold til sin far i Andy Cohens 'Watch What Happens Live', og hvor stor Eugene var, da Dan officielt var kommet ud som homoseksuel for sin familie.

'Schitt's Creek' satte for nylig en rekord for flest Emmy-sejre og tog 9 hjem på én nat! Dan og Eugene var mere end tilfredse med showets succes og gjorde det meget tydeligt på skærmen. De to ses konstant kramme og tale højt om hinanden, uanset om det er under interviews, røde løbere eller under Emmy's, hvilket yderligere viser, hvor tæt denne far og søn duo virkelig er.

Anbefalede: