Her er hvordan baby 'Carlos' fra 'The Hangover' ser ud nu

Her er hvordan baby 'Carlos' fra 'The Hangover' ser ud nu
Her er hvordan baby 'Carlos' fra 'The Hangover' ser ud nu
Anonim

Fans af 'The Hangover' (og dens efterfølgere) vil levende huske Baby Carlos. Zach Galifianakis bar tot i en bæresele i mange scener i filmen.

Alan-og-Carlos kostumer blev endda en trend for hver Halloween i de næste ti år, selvom filmserien ikke var en af de største i sin æra.

Ja, den første gentagelse af 'The Hangover' udkom i 2009, hvilket betyder, at det er 11 år siden, baby Carlos blev 'født.' Det er også syv år siden 'The Hangover Part II', da vi sidst så Carlos. Hvilket har fans undret sig over, hvad pokker skete der med den stakkels knægt?

Grant Holmquist som Tyler og Zach Galifianakis som Alan på Hangover Part III
Grant Holmquist som Tyler og Zach Galifianakis som Alan på Hangover Part III

Selvfølgelig ved fans, at babyer ikke er særlig gode skuespillere. Det betyder, at der ofte er flere spædbørn, der spiller en enkelt rolle. Ligesom klassikeren 'Full House', der med Mary-Kate og Ashley Olsen som Michelle Tanner i forskellige intervaller, hyrede 'The Hangover' flere babyer til rollen som Carlos.

Som TooFab bekræftede, spillede otte forskellige børn baby Carlos (hvis rigtige navn på skærmen var Tyler) gennem hele den første film. Men den, der fik mest skærmtid, og den, der blev båret mest rundt af Zach Galifianakis, var en baby ved navn Grant Holmquist.

Men ligesom Olsen-tvillingerne delte Grant og hans tvilling størstedelen af scenerne med lille Carlos. Grants søster Avery var også en del af optagelserne. IMDb bekræftede, at Grant spillede omkring 58 procent af rollen som Carlos (Avery havde 40 procent).

Børnenes første scene, forklarede deres mor Carried, var poolscenen i Caesar's Palace. Bare rolig: De fysiske scener (som Carlos, der slog hovedet på døren til en bil) brugte en falsk baby.

Avery Holmquist var ikke med i så mange scener som sin bror, og hun blev heller ikke bedt tilbage om efterfølgerne. Efter alt, ved 'The Hangover: Part III', var baby Carlos blevet voksen. I dag er tvillingerne 12!

Grant og Avery Holmquist
Grant og Avery Holmquist

I den tredje iteration af filmen var lille Carlos-Tyler fire. Som Grants mor bekræftede, har den nu 12-årige gode minder fra at hænge ud på settet. Han fik endda legetøj med hjem til både ham og hans søster.

Få dog dette: babyerne arbejdede hver omkring 15 dage på den første film. Grant arbejdede to dage på den tredje film, og alligevel afslørede hans mor over for TooFab, at hendes søn stadig fik rester. Pengene går til Grants college-fond, siger Carrie.

Det er gode nyheder for hendes Grant, da barnestjernen ikke har haft andre roller, ifølge hans IMDb-kreditter. Så igen, måske er det en god ting, at disse barnestjerner kom tidligt ud af branchen.

Når alt kommer til alt, kan det være svært at forklare, hvorfor tvillingernes forældre lod dem være med i en så frække film som spædbørn. Selvfølgelig har især Grant gode minder fra oplevelsen, så måske vil han gentage sin rolle som Tyler i fremtiden.

Anbefalede: