Her er alle de Marvel-karakterer, som du ikke kendte. Firmaet solgte filmrettighederne til

Indholdsfortegnelse:

Her er alle de Marvel-karakterer, som du ikke kendte. Firmaet solgte filmrettighederne til
Her er alle de Marvel-karakterer, som du ikke kendte. Firmaet solgte filmrettighederne til
Anonim

Som mange mennesker ved, er Marvel Cinematic Universe den mest indtjenende filmserie i historien, og der er al mulig grund til at tro, at det vil fortsætte med at være tilfældet i lang tid. Naturligvis sker sådan en rekord ikke fra den ene dag til den anden, da serien har tjent så mange penge, for en stor del, fordi 23 forskellige MCU-film er blevet udgivet i skrivende stund.

Dengang Marvel Comics var i økonomisk krise i midten af 90'erne, besluttede virksomheden at sælge filmrettighederne til stort set alle karakterer, de kunne. Som et resultat var Fox i stand til at lave film om X-Men og de fantastiske fire, og Sony har skabt en række film, der kredser om Spider-Man og hans birolle.

Marvel film
Marvel film

Mens de fleste filmfans er meget opmærksomme på, at andre studier har lavet film om Marvel-karakterer, er det ikke almindeligt kendt, at firmaet solgte filmrettighederne til mange andre karakterer. Faktisk solgte Marvel engang filmrettighederne til mange af de karakterer, som MCU-projekter senere skulle dreje sig om.

mindre kendte Marvel-karakterer

Af alle de karakterer, som denne liste vil berøre, er kun én af dem endnu ikke vist på den store eller lille skærm, da dette skrives, Namor, ofte kaldet Namor the Sub-Mariner, karakteren er søn af en menneskelig havkaptajn og en prinsesse fra den sagnomspundne sunkne ø Atlantis. En af Marvels mest komplicerede karakterer i tegneserierne, Namor har til tider været en antagonist, og han har også tjent på hold som X-Men, Avengers og Fantastic Four. For lang tid siden solgte Marvel Namors filmrettigheder til Universal Pictures, men i 2018 afslørede Kevin Feige, at de lovligt kunne inkludere ham i en MCU-film eller et show.

Negasonic Teenage Warhead og Ego
Negasonic Teenage Warhead og Ego

Da Fox købte filmrettighederne til Fantastic Four, var en meget lang liste af andre karakterer, der var tilknyttet holdet, inkluderet i aftalen, inklusive Ego, the Living Planet. En ekstremt usædvanlig karakter, i tegneserierne, Ego er bogstaveligt t alt en levende planet, så det giver mening, at Fox aldrig havde nogen interesse i at bringe karakteren til det store lærred. Selvfølgelig ønskede Marvel til sidst at inkludere karakteren i Guardians of the Galaxy Vol. 2, så de måtte henvende sig til Fox for at lave en aftale på det tidspunkt. Heldigvis ønskede Fox at ændre Negasonic Teenage Warheads kræfter i filmen Deadpool, og for at gøre det havde de brug for Marvels tilladelse, så der blev foretaget en handel.

Ekstremt populær

For lang tid siden solgte Marvel Hulks filmrettigheder til Universal Pictures. Marvel er selvfølgelig fri til at lave film med Hulk, da Universal Pictures ikke kunne lave nogen film om karakteren i mange år, og rettighederne blev vendt tilbage. Marvel har dog ikke lavet selvstændige Hulk-film, fordi Universal indtil for nylig havde ret til at distribuere enhver film om karakteren. Ifølge en nylig rapport har Marvel nu Hulks distributionsrettigheder tilbage, hvilket betyder, at de ville tjene alle pengene på enhver film om ham.

MCU Luke Cage
MCU Luke Cage

Da Marvel og Netflix blev enige om at lave flere serier om tegneserieselskabets karakterer, blev beslutningen taget for at bringe Luke Cage til live. Nu hvor Marvel og Netflix har besluttet at gå fra hinanden på grund af Disney +, må selskabet vente til 2 år efter hver af showsne blev aflyst med at begynde at bruge disse karakterer igen. Det betyder, at når dette skrives, har Marvel de fulde rettigheder til Luke Cage tilbage, da hans serie blev annulleret i juni 2018. Utroligt nok har Marvel solgt rettighederne til Luke Cage to gange, da Columbia Pictures ejede karakterens filmrettigheder, indtil de udløb, fordi de har aldrig lavet en film.

The Cream of the Crop

Blandt tegneseriefans er Thor så vigtig en karakter, at han ofte omtales som en af Avengers' hellige treenighed sammen med Iron Man og Captain America. På grund af det og det faktum, at Chris Hemsworth er så underholdende i rollen, er det svært at forestille sig MCU'en uden Thor. Heldigvis for MCU-fans mistede Columbia Pictures Thors filmrettigheder, efter at det tog for lang tid at lave en film om ham, og de vendte tilbage.

Da Marvel lavede Iron Man 2, besluttede de at inkludere en stor superhelt i filmen som en bikarakter, hvilket de aldrig havde gjort indtil da. I den film var Black Widow en SHIELD-agent, der gik undercover som Tony Starks nye assistent, indtil sandheden om hende blev afsløret af Nick Fury. Black Widow er uden tvivl hjertet af MCU, og Black Widow er en vidunderlig karakter, og derfor købte Lions Gate Entertainment engang filmrettighederne til hende.

MCU Black Widow, Iron Man og Black Panther
MCU Black Widow, Iron Man og Black Panther

Når det kommer til MCU's mest populære film, kan det hævdes, at Black Panther topper listen. Nomineret til en Oscar for bedste film og den første MCU-film til at vinde en Oscar overhovedet, betød Black Panther også verden for en hel generation af fans. Længe før Marvel lavede Black Panther, købte Columbia Pictures filmrettighederne til karakteren, men de fik aldrig en film i gang. Efter at Columbia gav op, lavede Artisan Entertainment en aftale om at få rettighederne, men de formåede heller ikke at lave en film om karakteren, hvilket betød, at de vendte tilbage til Marvel en anden gang.

Af alle de karakterer, der optrådte i MCU'en, kunne det nemt argumenteres for, at Iron Man er den vigtigste, selvom nogle mennesker synes, han er overvurderet. Faktisk ser det næsten ud til, at Tony Stark blev skabt specifikt til at overskriften en række storfilm, da det er så nemt at relatere til hans motivationer. Som det viser sig, ser det ud til, at New Line Cinema også fandt ud af det, da de engang købte Iron Mans filmrettigheder.

Anbefalede: