Her er, hvordan Quentin Tarantino utilsigtet påvirkede 'The Avengers

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan Quentin Tarantino utilsigtet påvirkede 'The Avengers
Her er, hvordan Quentin Tarantino utilsigtet påvirkede 'The Avengers
Anonim

Marvel Cinematic Universe er blevet påvirket af succeser og fiaskoer før det. Både hvad angår andre superheltefilm samt briller med stort budget uden folk i kapper og masker. Men MCU'en er også blevet påvirket af nogle usandsynlige kilder… Inklusiv Pulp Fiction og Once Upon A Time In Hollywood-forfatter/instruktør Quentin Tarantino.

Ja, Quentin har utilsigtet påvirket et par øjeblikke i film i Marvel Cinematic Universe. Dette er lidt overraskende i betragtning af Quentins offentlige fejde med Disney Corporation. Så igen har filmskaberen utilsigtet påvirket en række andre Hollywood-projekter, så vi skal ikke blive alt for overrumplede.

Så, hvordan påvirkede Quentin Tarantino The Avengers? Læs videre for at finde ud af…

Quentin er stolt af at gøre noget musik berømt, der til sidst gjorde det i andre film

Under et interview med BBC1 "The Movies That Made Me", afslørede Quentin Tarantino nogle af de film, han utilsigtet har påvirket, og hvordan det har fået ham til at føle. Det var under hans promoveringsturné for Once Upon A Time In Hollywood. Og man kunne mærke, at Quentin faktisk var begejstret, da han blev stillet dette spørgsmål.

Men det begyndte med musik…

"Quentin, hvilke numre er du mest stolt af at gøre berømte?" spurgte intervieweren.

Musik er en massiv del af Quentins film, og han bruger ofte meget tid på soundtracket for at sikre, at det er helt perfekt til filmen. Hans bedste film har inkluderet et nummer eller to, der blev endnu mere berømt på grund af ren tilknytning til hans forfatterskab. Et bemærkelsesværdigt eksempel på dette ville være "Stuck in the Middle With You" af Stealers Wheels, som var med i en grufuld scene i Reservoir Dogs.

"Åh wow. Det er ret godt. Det er et godt spørgsmål," svarede Quentin meget ærligt. "Den japanske kunstner, Tomoyasu Hotei, der lavede temaet til Battles Without Honor Or Humanity, som vi bruger som en slags O'rens tema…"

Dette er den sang, der bruges, når O'ren Ishii kommer ind med sit episke følge. Den er blevet brugt i et par andre obskure japanske film, som Quentin er fan af, og han troede, den ville være perfekt til Kill Bill Vol:1.

"Det faktum, at det næsten er blevet Kill Bill-temaet. eller, det er folk, der går i slowmotion, bada. Badary. Det er næsten temaet for det," beskrev Quentin.

"De brugte det til Team America, for eksempel hvor holdet samles. Eller når de bruger det til Shrek 3, og alle Disney-prinsesserne samles, og de spiller Battles Without Honor eller Humanity-temaet, mens de gå sejrrigt for at sparke alle sammen", susede Quentin, tydeligt stolt over, hvordan han har påvirket disse film.

"Åh min Gud, jeg kan ikke tro, at dette er gået over i Shrek!"

Selvfølgelig er en række film og tv-shows blevet påvirket af Quentins arbejde på mere direkte måder, såsom en Simpsons-episode, der nærmest er en carbon-kopi af torturscenen i Pulp Fiction.

"Helt ærligt, selv noget som Kung-Fu Panda er bare en direkte parodi på Kill Bill", sagde Quentin med henvisning til de rigelige træningsscener i Kung Fu Panda, der er så tydeligt påvirket af Kill Bill. "De gør mig en tjeneste. De holder mig popkulturelt relevant. Det er uvurderligt."

Så, hvad mener Quentin om sin indflydelse på MCU'en?

"Jeg vil gerne spørge dig," begyndte intervieweren. "Fordi jeg læste det i Empire Magazine, at du har set alle MCU Marvel-film i disse dage. Hvad var din reaktion på at se referencen til Ezekiel?"

Selvfølgelig henviste intervieweren til den berømte scene i Pulp Fiction, hvor Samuel L. Jacksons karakter læser Ezekiel 25:17-citatet fra Bibelen, før han blæser hovedet af nogen.

Citatet var indlejret på gravstenen for Samuel L. Jacksons MCU-karakter, Nick Fury, i Captain America: The Winter Soldier. Det var tydeligvis en direkte hyldest til Quentin og Samuels mest ikoniske scene i filmhistorien.

Men Nicky Furys gravsten var ikke den eneste af Quentins referencer, der kom ind i MCU. I post-credit-scenen af Avengers: Infinity War citerer Samuel L. Jackson sin Pulp Fiction-karakter, mens han fordamper til støv efter Thanos' snap.

Han er simpelthen for at sige: "Morf…"

At se begge disse øjeblikke i MCU betød meget for Quentin, da han voksede op med Marvel-tegnebøgerne og Stan Lees sæbekassekommentarer. Han tilføjede, at det faktum, at hans univers blev inkluderet i deres temmelig lukkede og enestående univers, var "temmelig cool!"

Men man kunne mærke på Quentin Tarantinos tonefald, at han var meget tilfreds med æren.

Anbefalede: