Fik Rachael Leigh Cook og Paul Walker det sammen, mens de filmede 'She's All That'?

Indholdsfortegnelse:

Fik Rachael Leigh Cook og Paul Walker det sammen, mens de filmede 'She's All That'?
Fik Rachael Leigh Cook og Paul Walker det sammen, mens de filmede 'She's All That'?
Anonim

Hvert 90'er-barn husker den søde og sjove film She's All That. Komedien fokuserer på Rachael Leigh Cooks karakter Laney Boggs, som ikke har noget imod at være på den kedelige side, men som bliver fanget i en spirende romance med Zack Siler, spillet af Freddie Prince Jr. Problemet er selvfølgelig, at han prøver at vinde et væddemål. Rachael Leigh Cooks Netflix rom-com udkommer snart, og det bliver sjovt at se hende i en anden film fra denne genre.

Udover disse to populære skuespillere spillede afdøde Paul Walker også en stor rolle i She's All That som Dean, en ven af Zacks, der kommer med væddemålet. Paul Walker var meget mystisk, og derfor er det så fedt, at Rachael Leigh Cook for nylig kastede lidt lys over at spille hovedrollen i filmen med den elskede skuespiller, der tragisk døde i 2013. Lad os tage et kig på, om de to skuespillere kom sammen.

Den sejeste fyr nogensinde

Paul Walkers barn Meadow har en høj nettoværdi, og det er så trist at tænke på, at hun har måttet vokse op uden sin far, da hun var 15, da han døde.

Meadows far er en af de mest elskede og savnede skuespillere. Det lyder som om Rachael Leigh Cook og Paul Walker kom rigtig godt ud af det. Cook har t alt om, hvordan det var på settet af She's All That. Hun forklarede, at selvom mange arbejdende skuespillere i Hollywood kan virke indbildske og desperate efter opmærksomhed, kunne Paul Walker ikke have været mere anderledes end den stereotype.

Cook følte, at Walker var virkelig "cool", og at han skilte sig ud blandt medvirkende på grund af det.

Skuespillerinden fort alte Us Weekly: "Paul var det bare ikke. Han var meget mere [end det]. Hans energi ville bare sidde under alle andres, og man kunne se, at han tænkte og engagerede sig, men han havde denne stemning om ham, at han hellere ville surfe. Han var cool på atletniveau. Ja, meget sejere end os andre."

En sød scene

rachael leigh cook hun er al den røde kjole
rachael leigh cook hun er al den røde kjole

Rachael Look Cook t alte også om en fantastisk She's All That-scene med Paul Walker. Ifølge Today.com sagde hun, at der var et øjeblik, hvor Dean var en fjols (men en charmerende en).

Hun sagde: "Jeg kan huske, at vi optog denne scene i 'She's All That', hvor givet, at hans karakter er utrolig dobbeltmoralsk, men han kommer til mit hus, og han prøver at elske mig selv og er meget, meget overbevisende om det. Og jeg kan huske, at optagelsen sluttede, og jeg hørte kameramanden sige: "Jeg tror på ham." Det er det, vi altid ønsker som skuespillere, er en fra kameraafdelingen faktisk mildt imponeret over, hvad du laver

Surfer Vibes

paul walker dule hill freddie prince jr hun er alt det
paul walker dule hill freddie prince jr hun er alt det

Ifølge E Online sagde Cook, at Walker var lidt stille på settet af filmen, og at han virkede fast besluttet på at spille sin rolle godt frem for at socialisere en masse. Hun sagde også: "Jeg tror, at jeg blev en smule skræmt af ham, og han er virkelig høj og var super hot, så respekt for det. Bare, wow." Det er bestemt relateret at høre skuespillerinden fortælle om Walkers flotte udseende, da han var en hjerteknuser fra 90'erne og 2000'erne, det er helt sikkert.

Skuespillerinden delte også, at Walker mindede hende om en surfer: "Han virkede som en surfer, som nogen plukkede fra stranden og slæbte ind i et filmsæt - som tilfældigvis var god til at optræde."

Freddie Prince Jr. Og Paul Walkers forhold

Det viser sig, at Freddie Prince Jr. også kom rigtig godt ud af det med Paul Walker.

Ifølge PopSugar t alte skuespilleren om Walkers audition, og han sagde, at han havde "konsulation", så han havde en smule indflydelse på, hvem der ville få rollen som Dean. Freddie Prince Jr. sagde: "Jeg vidste, at Paul var den rigtige fyr, og da han var færdig med auditionen, spurgte jeg, om jeg kunne undskylde mig selv for at gå på toilettet. Jeg løb udenfor, hvor hans bil var parkeret. Jeg sagde," Hey mand., du får dette job.'"

Prince Jr. fort alte, at han efter Walkers død erfarede, at skuespilleren havde delt den historie med sin familie, og han elskede at vide det. Han sagde også: "Han var en god fyr."

Det er hjerteskærende at forestille sig, hvordan rollebesætningen i She's All That føltes, da de hørte om Paul Walkers tragiske bortgang. Hans arv lever videre i Hollywood i denne fantastiske, nostalgiske romantiske komedie sammen med de andre roller, han spillede, og de mennesker, han elskede. Når nogen taler om at arbejde med Walker, har de kun positive ting at sige, og det er virkelig sødt.

Anbefalede: