The Real Reason Nina Dobrev forlod 'The Vampire Diaries

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Nina Dobrev forlod 'The Vampire Diaries
The Real Reason Nina Dobrev forlod 'The Vampire Diaries
Anonim

Nina Dobrev er muligvis blevet berømt efter at have spillet teenagepigen Elena Gilbert i The Vampire Diaries, men hun var altid bestemt til at blive skuespillerinde. Hun medvirkede på Degrassi med sin ven Drake og har en indtagende og charmerende kvalitet.

På trods af at hun har hovedrollen i et så populært tv-program, har Nina Dobrev altid følt sig som en normal person, der er meget inspirerende, uanset om hun arbejder hårdt i fitnesscentret eller taler om sin hjemby Toronto. Skuespillerinden tog en meget interessant beslutning, da hun valgte at forlade The Vampire Diaries efter den sjette sæson. Hvorfor traf hun dette valg? Hvorfor ikke se programmet igennem til dets konklusion? Lad os se.

Reason

Der er mange fede ting, fans kan lære om Nina Dobrev. En ting, der ikke bliver t alt så meget om, er, hvorfor hun besluttede at forlade det show, der gjorde hende berømt.

Nina Dobrev rejste, fordi hun var nervøs for ikke at blive ansat til flere skuespillerroller. Ifølge Refinery 29 sagde hun: "Det var planen fra starten. Hvis noget, det faktum, at jeg forlader, drev mig endnu mere. Jeg havde brug for at føle frygten for, Åh, min Gud, hvad nu hvis Jeg får aldrig et job igen? Det gav mig bare lyst til at arbejde fem gange så hårdt for at sikre mig, at det ikke skete."

paul wesley og nina dobrev spiller stefan salvatore og elena gilbert på tv-showet vampire diaries, der står udenfor i skoven
paul wesley og nina dobrev spiller stefan salvatore og elena gilbert på tv-showet vampire diaries, der står udenfor i skoven

Dobrev har også t alt om, hvor meget hun voksede op med at spille Elena Gilbert. Hun sagde: "Jeg har altid ønsket at tage store risici. Jeg startede Vampire Diaries, da jeg var 20, og jeg spillede en ung teenagepige. Jeg spillede også Katherine, denne ældgamle vixen, der var manipulerende og skør. Så voksede jeg ind i mig selv som kvinde - jeg fandt den del af mig selv, mens jeg spillede den rolle - jeg voksede med showet, og jeg ville fortsætte med at vokse uden for det," ifølge Elite Daily.

Hun sagde, at da hun forlod The Vampire Diaries, var hun 27 år gammel, og hun vidste, at det var det rigtige tidspunkt virkelig at gå efter det og gøre sine skuespildrømme til virkelighed.

Flere forskellige dele

Ifølge Refinery 29 er Dobrev interesseret i at udvide omfanget af de dele, hun spiller, og hun ønskede ikke at skulle spille en high schooler for evigt. Hun sagde: "Jeg vil ikke spille en teenager længere. Jeg vil spille voksenroller og blive udfordret og arbejde med gode filmskabere og fortælle utrolige historier, og det har betydet at være virkelig kræsen."

Dobrev har helt sikkert spillet mange roller gennem årene, og de har været meget langt væk fra Elena Gilbert. I 2009 spillede hun Maria i thrillerfilmen The Roommate. Hun spillede Vicki i gyserfilmen The Final Girls, der blev udgivet i 2015 og Ashley i 2019-filmen Run This Town, som handler om Torontos borgmester Rob Ford.

Looking Young

I et interview med Toronto Life nævnte Nina Dobrev, at hun bliver bedt om sin I. D. regelmæssigt, og hun tror, at folk ikke er klar over, hvor gammel hun er. Hun forklarede: "Fordi jeg begyndte at arbejde i så ung en alder, voksede jeg hurtigere op end nogle af mine jævnaldrende. Jeg bliver nødt til at minde mig selv om, at jeg ser meget yngre ud, end jeg er."

Hun fortsatte, at hendes ungdommelige udseende er en stor ting, når hun forsøger at blive castet: hun sagde, "når jeg mødes med instruktører, siger de, at jeg stadig ligner en baby. Hvilket er en god ting, og Jeg har accepteret det. Måske får jeg en længere karriere på grund af det."

Saying Goodbye

Nogle gange vil en elsket hovedperson forlade et par sæsoner, før showet går ud af luften, og de kommer ikke tilbage til finalen. Det er mærkeligt at sige farvel til showet uden dem, og det virker bare ikke rigtigt. Heldigvis, mens hun forlod The Vampire Diaries efter sæson seks, kom Nina Dobrev tilbage til seriefinalen, hvilket fans bestemt værdsatte.

Dobrev sagde, at det var specielt at kunne spille karakteren igen. Hun sagde: "Jeg synes, at showet havde en tilfredsstillende, fantastisk [afslutning]. For mig var det fantastisk, fordi jeg måtte gå tilbage og være en del af finalen og hylde karaktererne. Jeg var helt sikkert rigtig glad for det," sagde hun. ifølge Bustle.com.

Selvom det var trist for fans at stoppe med at se Elena Gilbert på deres tv-skærme, gjorde i det mindste Nina Dobrev et fantastisk stykke arbejde med at spille karakteren i de mange sæsoner, hun gjorde. Og skuespillerinden har påtaget sig nogle interessante roller siden, hvilket beviser, at det var en god idé at tage af sted, og hun går efter sine karrieredrømme.

Anbefalede: