Husker Courteney Cox overhovedet sin tid på 'venner'?

Indholdsfortegnelse:

Husker Courteney Cox overhovedet sin tid på 'venner'?
Husker Courteney Cox overhovedet sin tid på 'venner'?
Anonim

Det er svært at tænke på en mere populær sitcom end Friends. Med den muntre og fængende temasang, der siger "I'll be there for you" og de seks venner med skæve personligheder, er det ikke underligt, at showet stadig bliver omt alt som rent sitcom-guld.

Jennifer Aniston blev højt bet alt på Friends, og resten af rollebesætningen gjorde det også rigtig godt. Og det er helt sikkert rigtigt, at skuespillerne i årene, siden showet gik ud af luften i 2004, har truffet nogle interessante og kreative karrierebeslutninger. I disse dage er Courteney Cox super fit, og hun opdrager også sin datter, Coco, som nu er 16 år gammel.

Selv om Cox medvirkede i den populære sitcom i ti år, har hun så et perfekt minde om sin tid i programmet? Lad os tage et kig på, om den elskede skuespillerinde, der portrætterede den pæne freak Monica Geller, faktisk husker Friends.

Cox's Memory

Cox og Aniston er gode venner, hvilket er så rart at høre om. Men husker Cox faktisk den tid, hun brugte på showet, der bragte hende berømmelse og formue?

Cox har ikke en god hukommelse fra sin tid på Friends. Ifølge CNN.com sagde hun: "Jeg kan ikke engang huske at have været med i showet, jeg har så dårlig en hukommelse. Jeg husker tydeligvis, at jeg elskede alle der og havde det sjovt, og jeg husker visse tidspunkter af mit liv. Jeg var der, men jeg kan ikke huske episoder."

Det er bestemt overraskende at høre dette, men igen, det var længe siden, da programmet blev sendt fra 1994 til 2004. Hvad der er endnu mere interessant er, at Cox spillede et "Quarantine Minilogue trivia-spil" med Jimmy Kimmel og ifølge CNN kunne hun ikke engang svare på spørgsmål om Monica.

Cox sagde, at hun så episoder igen, mens hun blev hjemme under Covid-19, hvilket bestemt kan relateres, da det er sandsynligt, at mange mennesker finder trøst i dette tv-program. Ifølge Fox News har Cox sagt, at hun besluttede at begynde at se showet for at hjælpe hendes hukommelse. Hun sagde: "Jeg husker specifikke ting, der skete, men min hukommelse er ikke god, når det kommer til sjove tider. Jeg husker kun smerten, tror jeg."

Perry Says The Same Thing

Selvom det ser ud til, at alle Friends-skuespillerne ville have et fantastisk minde om at filme showet, da det varede i ti år af deres liv, viser det sig, at Matthew Perry siger det samme.

Skuespilleren, der spillede den elskelige Chandler Bing, sagde, at han var afhængig af stoffer og alkohol under sin tid på Friends, og det var derfor ikke en behagelig tid i hans liv, ifølge Cheat Sheet.

The Reunion

Fans venter stadig på at se, hvornår HBO Max-reunion-specialen bliver tilgængelig. Cox har t alt om det, og det lyder som om, hun er begejstret for at få den mulighed.

Ifølge E Online sagde skuespillerinden: "Så det spændende er, at vi alle skal mødes for første gang i et værelse og faktisk tale om showet, og det bliver på HBO Max, og jeg er så spændt. Vi skal have den bedste tid. Det bliver fantastisk. Men vi har virkelig ikke alle gjort det og sad faktisk der og t alte om og mindede om denne utrolige oplevelse, vi havde. Det bliver fantastisk."

Cox t alte også om, hvordan de medvirkende havde mødtes til middag og havde det bedst, men de sås ikke så ofte, på trods af hvor godt de kom sammen.

Bloopers And Cox's yndlingsafsnit

Nogle gange vil dvd'en fra et tv-program indeholde blufærdigheder eller fejl, som skuespillerne lavede under optagelserne, og det kan være endnu mere morsomt end selve showet. Som det viser sig, kan nogle af stjernerne endda lide at se bloopers. Ifølge Elle.com nyder både Cox og Aniston at se bloopers af showet. I juni 2020 sagde Aniston, at hun og Cox hang ud en gang, og de ønskede at finde et bestemt øjeblik i showet. Hun sagde: "Denne ene gang var jeg sammen med Courteney, og vi prøvede at finde noget at referere til, en gammel Friends-ting. Og så snublede vi - der er bloopers online - og vi sad der ved computeren som to nørder og så disse bloopers grine af os selv."

Ifølge Republic World er Cox fan af et afsnit af Friends, der udforsker Monicas fortid, da hun var en smule tungere, end hun er i øjeblikket. I sæson fem, afsnit otte kaldet "The One with All The Thanksgivings", ser seerne en yngre Monica. Hjemmesiden bemærker, at der har været noget modreaktion ved at se Monica tungere, da folk finder det meget stødende.

Anbefalede: