Courteney Cox spillede næsten denne 'venner'-karakter i stedet for Monica

Indholdsfortegnelse:

Courteney Cox spillede næsten denne 'venner'-karakter i stedet for Monica
Courteney Cox spillede næsten denne 'venner'-karakter i stedet for Monica
Anonim

Som et af de største tv-shows gennem tiderne, har Friends fortsat domineret popkulturen, mens den forbliver lige så relevant som nogensinde år efter, at den afsluttede sin visning på den lille skærm. Shows som dette og The Office er utroligt sjældne, og fremkomsten af streamingtjenester vil holde deres arv i live for altid.

Courteney Cox spillede Monica Geller i Friends, og hun passede utroligt godt til rollen. Hendes evne til at spille rollen til perfektion hjalp serien på dybtgående måder, og gennem årene forvandlede den Cox til en legende om den lille skærm. Der var dog et tidspunkt, hvor hun næsten spillede en anden karakter i showet, hvilket synes næsten umuligt at forestille sig.

Lad os tage et kig på, hvad der skete, og hvordan Courteney Cox endte med at vinde rollen, der gjorde hende til en superstjerne.

Hun blev oprindeligt castet som Rachel

Venner Rachel
Venner Rachel

Populære tv-shows kan adskille sig på mange måder, men der er ét nøgleelement, som disse shows har til fælles: de slår helt klart deres castingvalg. Dette er langt lettere sagt end gjort, og nogle gange kan det første valg til en rolle ende med at være det forkerte valg. Indledningsvis, før hun spillede Monica Geller til perfektion i showet, blev Courteney Cox castet som Rachel Green.

Det virker næsten blasfemisk, at en anden end Jennifer Aniston overhovedet kom i betragtning til rollen, men sandheden er, at Cox havde koncerten før Aniston. Selvfølgelig kunne hun have gjort et godt stykke arbejde, men der er ingen måde, hun ville have gjort, hvad Aniston gjorde med karakteren. Interessant nok var der andre kunstnere, der også fandt sig selv klar til rollen som Rachel.

Ifølge Cheat Sheet var Tea Leoni det første valg til at spille Rachel, men hun afviste rollen for at medvirke i en anden serie. Andre optrædende som Tiffani Theissen, Jane Krakowski og Elizabeth Berkley deltog på audition til rollen, men kom ikke så tæt på, som Leoni gjorde, at få sit livs rolle.

På trods af at hun blev castet som Rachel, kunne Cox se, at hun var bedre stillet som en anden karakter i showet, og dette satte ubevidst showet op til at nå sit fulde potentiale.

Hun endte med at spille Monica

Venner Monica
Venner Monica

Når hun t alte med Marie Claire, ville Courteney Cox åbne op for sin beslutning om at gå videre og spille Monica i modsætning til at spille Rachel i programmet.

Cox ville sige: "Af en eller anden grund troede jeg, at jeg var mere relateret til Monica, hvilket måske er, fordi jeg gør det. Jeg ligner hende meget…jeg er ikke så ren som Monica, men jeg er pæn. Og jeg er ikke så konkurrencedygtig, selvom nogle mennesker, min partner (musiker) Johnny McDaid, ville sige, at jeg er det."

Det er interessant at se de personlige forbindelser, hun fik til karakteren, og bruge det som sit udgangspunkt for at ville spille hende. Hun var i stand til at finde et naturligt sted, mens hun portrætterede karakteren, hvilket utvivlsomt hjalp hendes præstation og hjalp med at løfte showet. Produktionsholdet må være blevet blæst bagover, da hun begyndte at læse for Monica i stedet for Rachel, og denne kloge beslutning åbnede døren for Jennifer Aniston til at spille med i programmet.

Serien blev en klassiker

Venner Cast
Venner Cast

Efter at have haft sin debut tilbage i 90'erne, blev Friends en monumental succes på tv. Den dominerede den lille skærm i årevis, og den gjorde sine hovedroller til ægte Hollywood-stjerner, der var ved at få bank på showet.

I sit Marie Claire-interview fort alte Cox om showets succes, og hvordan alt fungerede så godt.

“Det var et lyn i en flaske, at have de forfattere, de skabere af showet og det hold, de satte sammen, og skuespillerne. Det virkede bare. Jeg mener, castingen var perfekt. Det var det virkelig. Jeg følte mig bare så heldig, det var det største. Alle disse muligheder åbnede sig, og vi var så heldige. Jeg var i stand til at købe et hus, det var bare et perfekt tidspunkt, synes jeg, sagde hun.

De 6 leads fra showet er siden gået videre med at gøre andre ting i branchen, og de fortsætter alle med at tjene penge på roy alties fra showet. De behøver faktisk aldrig at arbejde igen, men det er altid fedt at se vores foretrukne Central Perk-mæcener begive sig ud i andre projekter for at spille nye karakterer. Plus, hvis vi nogensinde savner showet for meget, kan vi bare gense det for 17. gang.

Venner ville have set meget anderledes ud med Courteney Cox som Rachel, og hendes evne til at se, at hun var beregnet til Monica, ændrede alt.

Anbefalede: