Her er, hvad 'Hunger Games'-stjernen Josh Hutcherson har gang i nu

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad 'Hunger Games'-stjernen Josh Hutcherson har gang i nu
Her er, hvad 'Hunger Games'-stjernen Josh Hutcherson har gang i nu
Anonim

En af de mest fascinerende filmserier nogensinde, det har været interessant at se, hvordan offentlighedens mening om Hunger Games-filmene har ændret sig, siden de først udkom. En ekstremt vellykket serie ved billetkontoret, på højden af Hunger Games-filmens popularitet, var der legioner af hengivne fans, der dukkede op i hobetal for at se dem. Selvom mange fans stadig elsker disse film, er det overraskende at se, hvor mange mennesker tilsyneladende helt har glemt dem i betragtning af, hvor store de engang var.

Under Hunger Games’ popularitets storhedstid virkede det bestemt som om Josh Hutcherson skulle blive en ret stor stjerne. Det kan trods alt argumenteres for, at Hutcherson var Hunger Games-franchisens næstvigtigste stjerne, i betragtning af at Jennifer Lawrence åbenbart stod for disse film.

På trods af det faktum, at han var så stor en ting, er der meget, som mange af Josh Hutchersons tidligere fans ikke ved om ham, inklusive hvad han har lavet for nylig. Med det i tankerne er det åbenlyse spørgsmål dette, hvad har Hutcherson været i gang med siden han forlod Hunger Games-filmene?

Karrierebegyndelse

En tidligere barnestjerne, Josh Hutchersons skuespillerkarriere begyndte, da han begyndte at optræde i forskellige tv-reklamer, samme år som han blev 10 år gammel. På trods af at nogle skuespillere venter i årevis på at finde deres store gennembrud, fik Hutcherson inden for få måneder sin første hovedrolle, da han blev castet i en pilot, der ikke gik til serie i 2002. Efter at have gået videre til en lille rolle i et afsnit af ER, han medvirkede i sin første film, en tv-film kaldet Miracle Dogs, der blev udgivet af Animal Planet.

Josh Hutchersons karriere gik til et helt nyt niveau i 2005, da han fortsatte med at vinde små roller i bemærkelsesværdige shows og film eller store dele i film og serier, der ikke gik nogen vegne. Filmen blev valgt til at spille hovedpersonen i Jon Favreaus Jumanji-efterfølger Zathura: A Space Adventure, og filmen blev overvældet ved billetkontoret, men beviste, at Hutcherson kunne bære en film.

Fra det tidspunkt af sin karriere fortsatte Josh Hutcherson med at spille en af hovedpersonerne i flere film i træk. For eksempel fortsatte han med at spille i film som RV, Journey to the Center of the Earth, Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, The Kids Are All Right og Journey 2: The Mysterious Island.

Oven i al den succes kan det nemt argumenteres for, at det største, der skulle ske tidligt i Josh Hutchersons karriere, var det øjeblik, han blev castet som hovedrollen i Bridge to Terabithia. Når alt kommer til alt, taler folk måske ikke så meget om den film nu, men det var en Disney-fantasifilm, og den gav et stort overskud baseret på dets produktionsbudget.

Hans største rolle til dato

Selv om Josh Hutcherson har opnået utrolig meget, er der næppe tvivl om, at det at spille med i Hunger Games-serien til dato repræsenterer toppen af hans karriere. Hutcherson blev trods alt valgt til at spille en af hovedpersonerne i en stor franchise, da masser af unge skuespillere ville være i hans sko. Oven i købet skete der en masse interessante ting bag kulisserne i Hunger Games-filmene.

Medvirkende som Peeta Mellark, en af de to mænd, der konkurrerede om hjertet af Katniss Everdeen, kan det hævdes, at Josh Hutcherson var en del af biografens bedste kærlighedstrekanter. Heldigvis for ham og Hunger Games-franchisen som helhed var Hutcherson i stand til at holde sig selv med Lawrence på skærmen. Det er ret imponerende, eftersom Lawrence var så stor en stjerne og så respekteret på det tidspunkt. Det var også ekstremt vigtigt, at de to skuespillere delte kemi, og det gjorde de bestemt.

Leaving The Hunger Games Behind

Lige siden udgivelsen af The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 fra 2015 har Josh Hutcherson forladt den rolle, som han stadig er mest berømt for. Når det er sagt, hvis du er under indtryk af, at hans eneste karrierehøjdepunkt er at spille Peeta Mellark på det store lærred, så tager du meget fejl.

Samme år som den sidste Hunger Games-film udkom, blev Hutchersons film Escobar: Paradise Lost udgivet. Selvom det ikke lykkedes den film at finde et stort publikum, var det en stor ting for ham, da han producerede den. I endnu et eksempel på, at han tog sin karriere i nye retninger, har Josh Hutcherson i de senere år instrueret en kortfilm og et par musikvideoer for Foster the People og West Coast Massive. Mens han var helt væk fra kameraerne, har Josh Hutcherson arbejdet med gay-straight-alliancen som en del af deres "Straight But Not Narrow"-kapitel.

Fortsæt med at optræde i de seneste år, Josh Hutchersons vigtigste filmkreditter inkluderer The Disaster Artist, Tragedy Girls og Burn. Men hans største succeser på det seneste har været som en del af igangværende serier. Når alt kommer til alt, lånte han sin stemme til 13 afsnit af den engelske version af Ultraman, og han medvirkede i Hulu originale serie Future Man, som sluttede efter dens 3rd sæson blev udgivet.

Anbefalede: