Good Morning America' giver et BTS-kig på stemmecastingen af Lisa Simpson

Indholdsfortegnelse:

Good Morning America' giver et BTS-kig på stemmecastingen af Lisa Simpson
Good Morning America' giver et BTS-kig på stemmecastingen af Lisa Simpson
Anonim

Good Morning America postede et nyt klip på sin YouTube-kanal med titlen This Is Why Lisa Simpson, And The Woman Who Plays Her, Are National Treasures.

Hvordan det hele startede

I klippet forklarer Lisas stemme fra The Simpsons, Yeardley Smith, hvordan Lisa Simpson har inspireret og påvirket fans gennem hele showet i alle disse år. Hun starter med det grundlæggende og fortæller historien om, hvordan hun blev stemmen til den ikoniske karakter. Tilsyneladende startede det hele ved et uheld, da Smith prøvede stemmen til Lisas bror, Bart Simpson. "Bogstaveligt t alt, 30 sekunder inde i det," siger hun, "De var sådan: 'Nej, du lyder for meget som en pige. Det her kommer aldrig til at virke." Men producenterne viste derefter Smith et billede af Lisa Simpson og fort alte hende, at Lisa var otte. Smith vidste, at hun lød som om hun var 10, så hun troede, det var et perfekt match. 31 sæsoner senere var de to stadig sammen.

RELATERET: The Simpsons: Hvordan Seth Rogen og andre celebs har påvirket showet

Den indflydelse Lisa Simpson havde på verden gennem årene

Lisa, som nok er den mest funktionelle af hele hendes dysfunktionelle familie, har været indflydelsen og, som Smith udtrykker det, "det moralske kompas" i tv-serien. Ifølge Smith havde Lisa gennem de mange år gjort et uforglemmeligt indtryk på alle, inklusive seriøse bankfolk i suiter.

“[Producerne] bruger [Lisa] på sæbekassen. Hun kan komme med en politisk udtalelse, menneskerettighedserklæring, men de ting, for mig, er egentlig kun succesfulde, hvis man også husker, at Lisa Simpson er otte. Så du er nødt til at sidestille de øjeblikke med Lisa Simpson, der griner af Itchy og Scratchy eller kæmper med Bart. Ellers bliver hun bare sådan en uudholdelig, virkelig ung børnebørn. Og hvem har lyst til at se det i 20 minutter,” spørger stemmeskuespilleren. "Og jeg vil heller ikke spille det," tilføjer hun.

Den mest fremtrædende og vigtige scene fra showet, der involverede Lisa, kom dog i afsnittet "Bart To The Future." I denne episode rejser karaktererne 30 år frem, og vi lærer, at Lisa er USA's præsident. "Ja, jeg er stolt over at være USA's første lige kvindelige præsident," hævder Lisa fra Det Hvide Hus.

Når han kommenterer denne scene, siger Smith: "Hun er så smart. At Lisa bliver præsident er bare helt i tråd med hendes ambitionsniveau. Hvorfor ville hun ikke gå efter det, hun synes er det mest indflydelsesrige, vigtige, 'hvordan-kan-jeg-gøre-mest-forskel'-job i verden?"

Anbefalede: