Lin Manuel Miranda giver os et indvendigt kig på at skrive For The Rock i 'Moana

Lin Manuel Miranda giver os et indvendigt kig på at skrive For The Rock i 'Moana
Lin Manuel Miranda giver os et indvendigt kig på at skrive For The Rock i 'Moana
Anonim

Det ved du måske ikke, men Lin-Manuel Miranda var med til at skrive de fleste af sangene til den Oscar-nominerede Disney-film, Moana. Ja, du læste rigtigt. Manden, der bragte Alexander Hamilton til Broadway, skrev de fleste af sangene til Moana. Miranda var den eneste sangskriver til You're Welcome, en sang fremført af Dwayne "The Rock" Johnson, der lagde stemme til Maui i filmen fra 2016.

I en nyligt uploadet video af Lin-Manuel Miranda på The Graham Norton Show sammen med Emily Blunt, der højst sandsynligt laver noget reklamearbejde for deres 2018-film, Mary Poppins Returns.

Når vi taler om at tage sin søn med på settet til Mary Poppins Returns, nævner Miranda også, at han i et stykke tid var kendt som en Moana-far, og at der var en masse You're Welcome rundt i huset.

"Det er den slags sang, du kun kan skrive til Dwayne "The Rock" Johnson, fordi det kun er han, der kunne slippe af sted med det, og du tænker: "Sikke en charmerende mand!" siger Miranda.

Det er dog ikke den eneste gang, han har t alt om at skrive til The Rock. Da Miranda promoverede Moana i 2016, under et interview med BBC, fortsatte Miranda med at sige, at alle har spurgt ham: "Hvordan får du The Rock til at synge?" Han tilføjede også, "Så snart The Rock tilmeldte sig, sagde han: "Hvor er min sang?" Han vidste, at det var en af hans yndlingsdele af Disneys animerede musiktradition."

I et andet interview, denne gang med New York Post, blev han spurgt, om han skræddersyede sin sang til The Rock, hvilket han svarede ved delvist at sige, "Det gjorde jeg! Jeg er en stor fan af ham, og går langt tilbage. Han sang, når han wrestlede - han plejede at trække en guitar frem og synge små ditties. Jeg fandt en super-cut af ham på YouTube, en otte minutters video, der gav mig en fornemmelse af hans vokale rækkevidde. Jeg skrev sådan set inden for det og lidt udenfor det. Han forberedte sig til at synge, som han forbereder sig til en actionrolle. Han var så klar, så det var sjovt at prøve ting i studiet."

Så der har I det, folkens. Det er rart at få et lille indblik i, hvordan det var at skrive en sang, som The Rock selv skulle synge. Lad os håbe, at Lin-Manuel Miranda og The Rock vil slå sig sammen til endnu en film eller måske endda en Broadway-musical en dag.

Anbefalede: