Et indvendigt kig på, hvordan Jared Keeso startede 'Letterkenny

Indholdsfortegnelse:

Et indvendigt kig på, hvordan Jared Keeso startede 'Letterkenny
Et indvendigt kig på, hvordan Jared Keeso startede 'Letterkenny
Anonim

Letterkenny er et canadisk tv-komedieprogram, der er svært at beskrive med ord. Det er virkelig et kulthit i USA. Denne massive sitcom, som er skrevet og udviklet hovedsageligt af Jacob Tierney og Jared Keeso, er så fantastisk, at den ikke kan passe ind under nogen blotte kategorier. Den lavmælte komedie handler om en lille by beliggende i Ontario, Canada, hvor tre forskellige stammer deler rummet, men slet ikke er i god kontakt med hinanden. Dette show omhandler landmænd, kriminelle og hockeyspillere i den lille by. Lad os lære i detaljer, hvorfor Jared Keeso blev interesseret i at skildre en sådan lille byliv og historie.

Letterkenny gik fra YouTube til OTT-platform

Tv-showet, der har taget hele U. S. by storm blev først lanceret på YouTube med navnet Letterkenny Problems. I år 2013 fik Keeso plotideen, mens han optog til et af de canadiske politidramaer ved navn 19-2. Så, uden større seriøse hensigter, uploadede han det på YouTube. Det var en egenproduceret serie med fem dele i. Showet blev så populært, at det gik vir alt i løbet af få dage. Ved Canadian Screen Awards opnåede dette show også en nominering under kategorien digitale medier. Efter et par år fik Crave TV, en berømt streamingtjeneste fra Canada, Keeso underskrevet til at lancere sin jomfru originale serie. Showet blev derefter sendt som en serie af episoder, der hver strakte sig over 30 minutter.

Listowel, Ontario inspireret Keeso

Den lille by Letterkenny kan fremstå som en ekstremt fjollet by, men den er ikke langt fra virkeligheden. Selvom karaktererne virker for skæve til at være sande, er de alle baseret på nogle rigtige. Kort sagt, Keeso har ikke kun udviklet dem med sin fantasi, men han har brugt de erfaringer, han fik i sin hjemby Listowel, Canada. Waynes kæmpende og forsvarende karakter, det hockey-spillende element osv. er alle blevet hentet fra Keesos erfaringer med Listowel. Med hensyn til denne inspirationsskildring nævnte Jared Keeso i et interview med Fightland, "Der var en masse kampe i Listowel, og det holdt alle på tæerne, og alle opførte sig."

Det handler om, hvad Keeso elsker og tror på

Letterkenny er simpelthen en del af Keesos hjerte. Han har ikke kun lagt sine personlige erfaringer til det, men også skabt det med alle de ting, der ligger ham nært. Han er ekstremt stolt af canadisk musik og har turdet bruge den i sit show. Selvom han er klar over, at kun en håndfuld canadiske shows og musik bliver værdsat af det amerikanske publikum, er han ikke gået på kompromis med at bruge canadiske elementer og musik i Letterkenny. Han er også en hundeelsker, hvilket afspejler sig i showet med hyppige scener, hvor han ses bære eller kærtegne hunde. Desuden har Keeso nævnt, at Trailer Park Boys er et af hans yndlingsprogrammer, der får ham til at føle sig godt tilpas. Og hans mål var at skabe en lignende feel-good-faktor for sit publikum gennem Letterkenny. Derfor er det tydeligt, at Jared Keeso har valgt alle sine glade elementer til at bygge dette show.

Jared Keesohar lagt sit hjerte og sjæl til dette komedieshow. Han tilføjede et ekstra morsomt element til det ved at lancere et børnevenligt tegneserietillæg af Letterkenny. Alle tre hovedkarakterer i Letterkenny, dvs. Wayne, Squirrely Dan og Daryl (spillet af henholdsvis JareKeeso, Nathan Dales og Trevor Wilson) gav stemme til de animerede yngre versioner af deres karakterer til den spinoff. Det var en glimrende idé af Keeso at tilbyde publikum historien bag, hvordan disse tre karakterer mødtes og støttede hinanden gennem tykt og tyndt på en så innovativ måde.

Anbefalede: