Space Force' flopper, før den overhovedet lanceres Er Steve Carell skylden?

Indholdsfortegnelse:

Space Force' flopper, før den overhovedet lanceres Er Steve Carell skylden?
Space Force' flopper, før den overhovedet lanceres Er Steve Carell skylden?
Anonim

Over ni år efter Steve Carells afgang fra The Office, mangler fans stadig hans komiske geni. Carells nye Netflix-samarbejde med Greg Daniels, Space Force, havde potentialet til at blive det nye hitkomediefans har ventet på.

Space Force har premiere denne weekend, men anmeldelserne er allerede i gang. Det viser sig, at Steve Carell savnede målet i denne nye rolle.

En ny komedie fra 'The Office'-teamet

Steve
Steve

Ni år efter Steve Carell forlod The Office, mangler fans stadig Michael Scotts vid. For at udfylde tomrummet slog Carell sig sammen med en af forfatterne fra The Office, Greg Daniels, for at skabe en ny komedie. Netflix-serien med titlen Space Force er løst baseret på det faktum, at Trump-administrationen overvejede at etablere en ny gren af militæret med netop det navn. Ifølge magasinet Time, forklarede Steve Carell, "Det var virkelig baseret på ingenting, undtagen dette navn, der fik alle til at grine." Så med et sjovt navn og en medforfatter, kunne Steve Carell skabe en ny hitkomedie?

'Space Force' er lanceret…og floppet

Lever Space Force op til alles forventninger? Variety rapporterer, at Carell havde alle de rigtige elementer med et stort budget og en all-star cast, herunder Lisa Kudrow og John Malkovich. Ikke desto mindre er anmeldelserne ikke begejstrede. Ifølge Variety er showet "bare ok", og Time rapporterer, at præmissen "giver bagslag", når all-star-castet er henvist til biroller.

Er Steve Carell skylden?

Nu hvor anmeldelserne rapporterer, at Space Force ikke lever op til hypen, vil alle gerne vide, hvem der har skylden. Var Steve Carells mål for ambitiøst? Det ser ud som om, at både idéen og forfatterne er delvist skyldige. Carell og Daniels forsøgte at bygge en hel sitcom ud af det endimensionelle koncept af en ny militærgren med et sjovt navn. Selvom den præmis er nok til et hurtigt grin, var det ikke nok materiale til en hel serie.

Space Force ser ud til at være kommet til kort, før den overhovedet havde en chance for at lancere.

Anbefalede: