Sandheden bag Howard Sterns nettoværdi på $650 millioner

Indholdsfortegnelse:

Sandheden bag Howard Sterns nettoværdi på $650 millioner
Sandheden bag Howard Sterns nettoværdi på $650 millioner
Anonim

Underholdningspersonlighed Howard Stern er et af de mest kendte navne i hele branchen. I løbet af de sidste par årtier har han arbejdet med radio, tv, film og endda print. Den åbenhjertige og besynderlige, for længst fastlåste og kvikke fyr er i øjeblikket forbløffende seks hundrede og halvtreds millioner dollar værd, takket være hans vidtrækkende underholdningsbestræbelser. Dette tal gør ham til verdens bedst bet alte mediepersonlighed til dato. For at sætte denne statistik i perspektiv, skrev Stern en femårig aftale med Sirius for fem hundrede millioner smæk-en-roos.

Man kan sige, at han er meget efterspurgt inden for sit særlige felt. Stern har endnu en rekord bortset fra sine mediepræstationer, nemlig at være den mest bødedømte radiovært nogensinde. Han har tjent sine hundrede millioner ved at sige sin mening og på grænsen til fuldstændig uanstændighed, men på trods af at han har måttet kassere millioner i bøder, har det hele givet pote.

Lad os se præcis, hvordan Howard Stern steg fra bogstaveligt t alt ingenting til at være en af de mest velhavende mænd i Hollywood og i verden. Tal om en fyr med en vision og noget grus… han er indbegrebet af en selvlavet millionær. Vi tvivler på, at noget vil tage ham ned.

A start på morgenshowet på WWDC

Howard Stern radiopersonlighed
Howard Stern radiopersonlighed

Howard Stern vidste fra en meget ung alder, hvor hans hjerte var. Som femårig drømte han om en dag at arbejde i radioen. Som ung brugte han en mikrofon og en båndmaskine, som hans far havde købt til ham, og udgav sig for at være en udsender.

Han begyndte at sætte sine drømme i gang ved at gå på Boston University og opnå en kommunikationsgrad samt en radio-tv-operatørlicens, som er afgørende inden for udsendelsesområdet. Fra det tidspunkt tog han et job hos WNT i Massachusetts og derefter hos WRNW. I løbet af de næste fem år var Stern vært for radio på flere stationer, før han landede på WWDC i 1981. Hans succes på Washington D. C.-stationen førte til massiv succes. Til sidst blev radiopersonligheden tilbudt en kontrakt på en million dollar til at arbejde eftermiddage på WNBC i New York. Et par år inde i den koncert fik han sin første suspension for uanstændigt indhold.

A Move To Infinity Broadcasting and Television

Howard Stern forbereder sig til et show
Howard Stern forbereder sig til et show

Efter hans eventyr i Washington sluttede, underskrev Howard Stern en femårig kontrakt med Infinity Broadcasting for en halv million dollars. Mens Sterns hjerte var i radioen, besluttede han sig for at kaste sig ud i andre satsninger, og en af disse satsninger var tv. I 1988 skrev den populære personlighed på med Fox Network for at være vært for fem pilotafsnit af et show, der skulle erstatte det sene aftenshow.

I 1990, da han sagde op med Infinity Broadcasting for en cool ti millioner dollars. Samme år begyndte han at være vært for The Howard Stern Show og udgav sin hjemmefilm, hvor han indtjente yderligere ti millioner dollars.

Eventyr i at skrive bøger og lave film

howard stern med sine bøger
howard stern med sine bøger

Han erobrede verden med radio og fjernsyn og satsede på at skabe hjemmefilm, men stadig strakte Howard Stern sindet og tænkte på noget andet, han kunne gøre. Han besluttede, at verden havde brug for hans kloge ord på papir. I 1993 slog han sig sammen med Simon & Schuster med ideen om at skrive en bog. Selvbiografien, kaldet Private Parts, gav Howard endnu en million i banken og endte med at blive tilpasset til en større film. Bogen solgte en halv million eksemplarer i den første måned. At sælge rettighederne til bogen, som gik til Paramount Pictures, betød endnu flere penge for Howard.

En anden bog med titlen 'Miss America' blev udgivet til offentligheden i 1995, og Stern modtog et forskud på tre millioner dollars fra ReganBooks. På dette tidspunkt virkede det som om alt, hvad Stern rørte ved, resulterede i millioner af dollars omsætning. Slutningen af 1990'erne og begyndelsen af århundredeskiftet betød stor succes for Howard Stern, som fortsatte med at vokse sit imperium inden for tv og film. I 1999 anslog magasinet Forbes, at Stern tjente tæt på tyve millioner dollars om året.

2004 var et betydeligt indtjeningsår for Stern, da Sirius Broadcasting tilbød ham fem hundrede millioner dollars for en femårig kontrakt. Samme kontrakt blev fornyet i 2010. Stern havde tydeligvis etableret sig som mediernes konge, og virksomheder var temmelig mere end villige til at betale op.

Uanset hvad Howard Stern beslutter sig for at gøre i sine senere år, er én ting sikkert; han skal ikke arbejde for at sætte mad på sit bord. Det er sikkert at sige, at fyren, sammen med sin første kone, tre børn og anden kone, er indstillet, når det kommer til økonomi. Mand, det er godt at være Stern.

Anbefalede: