De ryg-til-ryg-film, der ødelagde Freddie Prinze Jr.s karriere

Indholdsfortegnelse:

De ryg-til-ryg-film, der ødelagde Freddie Prinze Jr.s karriere
De ryg-til-ryg-film, der ødelagde Freddie Prinze Jr.s karriere
Anonim

Mange fans husker Freddie Prinze Jr. fra hans rolle i Friends, hvor han spillede den mandlige barnepige, Sandy, alt imens andre kender stjernen fra hans tid på She's All That! Med en karriere så omfattende som hans, spekulerer fans på, hvad der fik skuespilleren til at forlade branchen for altid.

Efter sin tid med at optræde i en række populære film og tv-shows, inklusive I Know What You Did Last Summer og Freddie, fandt skuespilleren sig selv i hovedrollen sammen med Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard og Linda Cardellini i filmen fra 2002, Scooby-Doo: The Movie.

Mens filmen blev et populært hit blandt Scooby-fans, ser den ud til at have gjort et rigtigt nummer på Freddie Prinze Jrs karriere, og ikke på en god måde!

Hvilken rolle ødelagde Freddie Prinze Jrs karriere?

Freddie Prinze Jr. blev et kendt navn efter hans debut på skærmen tilbage i 90'erne. Skuespilleren blev betragtet som en hjerteknuser efter at have fået roller i I Know What You Did Last Summer, og She's All That, hvilket cementerede hans status i branchen.

Mens han var et af de største navne på det tidspunkt, ser det ud til, at det ikke var bestemt til at vare evigt. Skuespilleren nåede at få roller i Friends, Summer Catch og gentog endda sin rolle sammen med Sarah Michelle Gellar i I Know What You Did Last Summer 2, men det var hans tid i live-action-tilpasningen af Scooby-Doo, der virkelig gjorde en nummer på hans karriere.

Skuespilleren påtog sig hovedrollen som Fred Jones sammen med Gellar, Matthew Lillard, der spillede Shaggy, og Linda Cardellini, der spillede rollen som Velma. Det var på dette tidspunkt, at Freddie Prinze praktisk t alt faldt fra jordens overflade, hvilket til dels skyldtes hans optræden i Scooby-Doo: The Movie.

Da millioner af mennesker, der voksede op, tunede ind på den ikoniske tegneserie, forventedes det at blive et kæmpe hit! Selvom fans strømmede til biograferne for at se filmen fra 2002, blev den ikke så fantastisk ved billetkontoret.

Som om det ikke var slemt nok, blev filmen hentet til en anden del, Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, som ikke gjorde det godt, hvilket igen ødelagde Prinzes skuespillerkarriere.

De to film modtog ikke gode anmeldelser fra kritikere og har lave resultater på Rotten Tomatoes, hvilket gør det klart, at det virkelig var sømmet i Freddie's Prinzes karrierekiste!

Selvom skuespilleren måske er trådt væk fra rampelyset efter sin tid i Scooby, forblev han en sand vinder, når det kommer til hans personlige liv. Heldigvis for Freddie, har optrådt sammen med Sarah Michelle Gellar i utallige film siden 90'erne gjort absolutte underværker for hans romantiske liv.

Duoen knyttede bånd i 2002, samme år som Scooby blev udgivet, og selvom filmen ikke klarede sig så godt som forventet, klarede Freddie og Sarahs romantik det bedre end nogensinde.

Freddie forbliver aktiv i faget og får små roller hist og her, men han har siden påtaget sig madlavningen og udgav en kogebog tilbage i 2016 med en række lækre opskrifter at vælge imellem, som han deler med Gellar og deres to børn, Charlotte og Rocky.

Anbefalede: