The Marvels': Brie Larson spiller sammen med 'Parasite'-skuespilleren Park Seo-Joon

Indholdsfortegnelse:

The Marvels': Brie Larson spiller sammen med 'Parasite'-skuespilleren Park Seo-Joon
The Marvels': Brie Larson spiller sammen med 'Parasite'-skuespilleren Park Seo-Joon
Anonim

Den sydkoreanske skuespiller Park Seo-Joon, der er kendt for sine roller i den anerkendte, Oscar-vindende film Parasite og Netflix's K-Drama Itaewon Class, har sluttet sig til Marvel Cinematic Universe!

Seo-Joon er ekstremt populær for sine alsidige roller i forskellige sydkoreansk-producerede romantiske dramaer og optrådte i Parasite som Kim Ki Woos (Choi Woo-shik) ven Min-hyuk.

Park Seo-Joon til at spille Amadeus Cho?

Starnews Korea rapporterede, at Park Seo-Joon var blevet castet i en ukendt rolle til Marvel Studios efterfølger til Captain Marvel, med titlen The Marvels. Skuespilleren er angiveligt indstillet til at rejse til USA i anden halvdel af 2021 for at begynde at filme efterfølgeren sammen med Brie Larson, der spiller Carol Danvers i franchisen!

Fans af skuespilleren har forsøgt at finde ud af, hvilken rolle han kunne have fået rollen, og Marvel-fans citerer Seo-Joon er det perfekte valg for karaktererne Sword Master eller Amadeus Cho.

Sword Master er Lin Lie, en kinesisk superhelt fra tegneserierne, som endnu ikke har været med i MCU. Historien kredser om, at han bliver hjemsøgt af drømme om dæmoner og jagten på sin forsvundne arkæologfar. Lin Lie håber også at kunne opklare hemmeligheden bag det sorte sværd, som hans far efterlod.

Amadeus Cho på den anden side er en geni, koreansk-amerikansk teenager, der har til opgave at studere portalen åbnet af Mysterio mellem Ultimate Earth og Earth-616. Amadeus bliver til sidst også Hulk ved at fjerne ham fra Bruce Banner og placere den i sin egen krop.

Hvis Park Seo-Joon er blevet castet som en ældre Amadeus, har vi måske mulighed for at se ham i She-Hulk-serien, da Cho og She-Hulk besejrer monstre sammen i tegneserierne.

Seo-Joon har fået en stor tilhængerskare på grund af sine roller i romantiske komedier såsom What's Wrong With Secretary Kim, She Was Pretty og Fight For My Way. Skuespilleren modtog også ros for sin inspirerende rolle i K-Drama Itaewon Class, som blev sendt i 2020 på Netflix.

Filmen er beregnet til at blive udgivet i 2022 og har et stjernecast med folk som Teyonah Parris (WandaVision), Zawe Ashton, den pakistanske skuespiller Fawad Khan og den canadiske skuespillerinde Imani Vellani, som er den første muslimske skuespillerinde til at spille filmen helt på skærmen.

The Marvels er instrueret af Nia DaCosta og får en biografpremiere den 11. november 2022.

Anbefalede: