Harry Potter'-stjernen slutter sig til Christian Bale i ny thrillerfilm

Indholdsfortegnelse:

Harry Potter'-stjernen slutter sig til Christian Bale i ny thrillerfilm
Harry Potter'-stjernen slutter sig til Christian Bale i ny thrillerfilm
Anonim

Selvom Harry Melling har medvirket i adskillige succesfulde projekter, herunder The Old Guard og The Queen's Gambit, huskes han mest kærligt for sin rolle som Dudley Dursley i Harry Potter-filmene.

Som Dudley portrætterede Melling Harry Potters fætter og Muggler-sønnen af Vernon og Petunia Dursley. Fans af franchisen har ofte omt alt ham som den mest "irriterende" karakter nogensinde, men har rost skuespilleren for absolut at klare rollen.

Harry Melling slutter sig til gotisk thriller sammen med Christian Bale

Harry Potter-stjernen er blevet castet sammen med Batman-skuespilleren Christian Bale i Scott Coopers mordmysteriefilm med titlen The Pale Blue Eye. Filmen har været undervejs i over et årti og vil blive streamet på Netflix.

Den spiller Christian Bale som en "veterandetektiv, der har til opgave at løse en række mord, der fandt sted i 1830 på U. S. Military Academy i West Point." Bales karakter vil i sidste ende slå sig sammen med en detaljeorienteret ung kadet, alias Melling, som senere vil blive den berømte forfatter, der er kendt af verden i dag.

Som rapporteret af Deadline, er dette endnu et samarbejde mellem Netflix og Melling, og vil se skuespilleren spille en ung Edgar Allan Poe i år 1830. Filmen er også inspireret af den amerikanske forfatter Louis Bayards roman af samme. navn.

I romanen fra 2003 er Poe en ung kadet på West Point Academy, der hjælper den pensionerede detektiv Augustus Landor (alias Bale) med at efterforske en anden kadets død, som på mystisk vis blev opdaget svingende fra et reb.

Efter sit arbejde i Harry Potter-serien har Melling bygget sin karriere op med mange succesfulde projekter og opnået anerkendelse for sine præstationer. Senest blev skuespilleren set sammen med Anya Taylor-Joy i Netflix' begrænsede serie, The Queen's Gambit.

I serien portrætterer Melling Harry Beltik, en grublende, men varmhjertet skakspiller, der hjælper Beth Harmon (Taylor-Joy) med at komme tilbage i spillet i en svær tid i hendes liv.

Melling ses næste gang over for A-listers Denzel Washington og Frances McDormand i Joel Coens The Tragedy of Macbeth, som efter planen udkommer senere på året.

Den 32-årige skuespiller afsluttede også for nylig optagelserne til en kommende uafhængig spillefilm med titlen Please Baby Please.

Anbefalede: