Her er hvordan Billy Dee Williams endelig fik sin "Batman"-indløsning flere år senere

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Billy Dee Williams endelig fik sin "Batman"-indløsning flere år senere
Her er hvordan Billy Dee Williams endelig fik sin "Batman"-indløsning flere år senere
Anonim

Skuespillere, der ønsker at bryde ind i Hollywood, ønsker intet andet end at få en rolle i en stor franchise. Når alt kommer til alt, ses franchisefilm af millioner og kan hurtigt ændre en persons liv. Det er svært nok at få én franchiserolle, men at gøre det to gange er næsten umuligt.

Billy Dee Williams har den unikke udmærkelse at arbejde for både DC og Star Wars, og på dette tidspunkt ville vi ikke blive overrasket over at se ham lande med MCU'en. For år siden skulle Williams spille Two-Face på det store lærred, og efter at det aldrig blev til noget, ventede han i årevis på at få noget forløsning.

Lad os se på Billy Dee Williams' lange vej til at spille Two-Face.

Billy Dee Williams spillede Harvey Dent i 'Batman' fra 1989

Billy Dee Williams Harvey Dent
Billy Dee Williams Harvey Dent

Tilbage i 1989 blev tegneseriefilmens verden for altid ændret, da Batman dukkede ind i biograferne. Filmen tog en mørk og grynet tone, der fangede publikum på ingen tid, og den var medvirkende til at vise verden, hvad en tegneseriefilm virkelig kunne være. I den klassiske film spillede Billy Dee Williams Harvey Dent, og der var nogle større planer med Williams Dent i tankerne på et tidspunkt.

Da Williams blev castet i Batman, var han allerede en stor Hollywood-stjerne, der havde en ganske succesfuld karriere. Mange fans kendte Williams som Lando Calrissian i Star Wars-serien, men det var ikke alt, hvad Williams havde været op til, før han fik rollen som Harvey Dent i Batman. Williams havde et solidt stykke arbejde inden for film og tv, før han blev et ikonisk stykke Star Wars-historie.

Sammen med Micheal Keaton og Jack Nicholson var Williams en integreret del af Batman-puslespillet tilbage i 1989, og instruktøren Tim Burton kunne ikke have gjort et bedre stykke arbejde med karakteren. Succesen med den første film endte med at starte en stor franchise, der fortsatte med nogle op- og nedture gennem årene. På et tidspunkt skulle Williams have en meget større rolle.

Han skulle spille Two-Face i efterfølgeren

Billy Dee Williams Batman
Billy Dee Williams Batman

Da Williams t alte med fans, afslørede jeg: "Jeg havde håbet, at jeg ville have lavet Two-Face. Men det skiftede hænder inden da, og jeg tror, Schumacher blev involveret, så de tog en anden retning med det."

Det er rigtigt, en original idé for Williams var at få sin Harvey Dent til at tage den fulde tur til Two-Face ned ad linjen i franchisen. Dette ville have været utroligt at se, især i betragtning af, at frøet til skurken blev plantet i den allerførste film. Desværre ville Williams, der spiller Two-Face i franchisen, aldrig komme til at ske. I stedet endte Tommy Lee Jones med at spille karakteren i Joel Schumachers Batman Forever.

Williams sagde: "Nå, jeg fik aldrig rigtig arbejdet på det. Jeg troede bare, det ville have været rigtig interessant. Tommy Lee Jones var virkelig fantastisk, og han er en af mine yndlingsskuespillere, men jeg troede, det ville have været en slags afgang, og det ville have været anderledes. Du vinder noget, du taber noget."

På trods af at han gik glip af at spille en live-action Two-Face i den originale franchise, endte Williams med at få en chance for at få lidt forløsning som karakteren senere takket være en af de bedste Batman-film, der nogensinde er lavet.

Han spillede endelig karakteren i 'The Lego Batman Movie'

Billy Dee Williams LEGO Batman
Billy Dee Williams LEGO Batman

Tilbage i 2017 blev The Lego Batman Movie udgivet og endte med at gøre store forretninger ved billetkontoret. Filmen var et overraskende godt bud på Batman, og selvom den var over-the-top i sin natur, er der ingen tvivl om, at filmen fik så mange ting rigtigt om Batmans karakter som helhed.

Under filmen blev hardcore-fans imponeret over at høre Billy Dee Williams få chancen for at stemme Two-Face. Langt om længe var Williams endelig i stand til at spille den ikoniske skurk, og det gjorde filmen endnu bedre.

Da Williams t alte om at give udtryk for Two-Face, sagde han: "Jeg kan huske, at jeg som barn læste Batman-tegneserierne og så, hvad karakteren var gennem illustration. Hele ideen om, at en flot fyr ender med et frygteligt vansiret udseende, var ret spændende for mig. Det var som at spille to personligheder. I Lego-filmen er det virkelig svært at tale om det, fordi det er i stykker, men karakteren, det er ikke som at lave en spillefilm i den forstand. Der er mere en animeret følelse over det."

Så fantastisk som det ville have været at se Billy Dee Williams spille Two-Face i en live-action-rolle, er der ingen tvivl om, at det stadig var en kæmpe sejr for både Williams og fans at høre ham stemme på karakteren.

Anbefalede: