Den ene film Quentin Tarantino sagde, at han elskede at se med sine medvirkende

Indholdsfortegnelse:

Den ene film Quentin Tarantino sagde, at han elskede at se med sine medvirkende
Den ene film Quentin Tarantino sagde, at han elskede at se med sine medvirkende
Anonim

Få instruktører på planeten er tæt på at matche, hvad Quentin Tarantino har været i stand til at opnå i Hollywood, og efter at have lavet nogle af de bedste film i deres respektive æra, har instruktøren intet tilbage at nå. Han har stadig nogle film, han gerne vil lave, men hans arv er allerede etableret.

The Hateful Eight blev genudgivet tilbage i 2015, og nogle fans kan blive overrasket over at høre, at en ikonisk gyserfilm havde en enorm indflydelse på filmen. Ikke alene var denne gyserklassiker indflydelsesrig, men det var også en film, som Tarantino så med rollebesætningen i The Hateful Eight.

Lad os tage et kig på The Things indflydelse på The Hateful Eight og den forbindelse, som filmene deler med hinanden.

'The Thing' påvirkede 'The Hateful Eight'

Tingen Kurt Russell
Tingen Kurt Russell

Quentin Tarantino er en mester i at udnytte sin indflydelse, når han laver en film, og takket være at være en cinefil har instruktøren og manuskriptforfatteren en stor pulje af film at vælge imellem. Da Tarantino lavede The Hateful Eight, citerede Tarantino The Thing, som havde Kurt Russell i hovedrollen, som sin primære inspirationskilde.

Da han t alte med The Telegraph, sagde Tarantino: "The Thing er den eneste film, der er den mest indflydelsesrige film på denne film i sig selv."

For de ukendte er The Thing en klassisk gyserfilm, der fandt en massiv kultfølge efter at have modtaget en tæsk fra kritikere. Gennem årene har filmen overlevet og har sammensat en imponerende arv takket være dens store fanskare, så det burde ikke være for overraskende at se, at nogen som Tarantino ville blive inspireret af den. Den interessante skelnen her er imidlertid det faktum, at The Hateful Eight ikke var en gyserfilm det mindste.

Selv om genrerne var forskellige, havde The Thing tydeligvis en dyb indvirkning på tilblivelsen af The Hateful Eight, som også havde Kurt Russell i hovedrollen. I stedet for bare at holde dette for sig selv, endte Tarantino med at se filmen med resten af rollebesætningen, inklusive den førnævnte Russell.

Tarantino så 'The Thing' med sine medvirkende

The Hateful Eight Kurt Russell
The Hateful Eight Kurt Russell

I sine kommentarer til The Telegraph sagde Tarantino: "Det er den eneste film, jeg viste rollebesætningen. Jeg viste det endda til Kurt Russell. Han elskede at se det med rollebesætningen: 'Det er min skat, det var det, jeg gjorde.'"

Nogle skuespillere kan blive slået fra ved at skulle se en af deres gamle film med deres nuværende rollebesætning på settet, så det er virkelig fedt at høre, at Kurt Russell stolt så sin tidligere film med resten af folkene, der lavede The Hadefulde otte. Skuespilleren har haft en legendarisk karriere gennem årtier, og der er ingen tvivl om, at The Thing stadig er et af hans mest populære værker.

Med tiden ville optagelserne til The Hateful Eight finde sted, og der var stor forventning til projektet. Quentin Tarantino er ikke typen instruktør, der bare påtager sig ethvert projekt, og han har altid ret til pengene i de film, han bringer til live. Med hans tidligere succeser i bøgerne og med et utroligt talentfuldt cast til The Hateful Eight var fansene klar til noget, der var typisk Tarantino.

'The Hateful Eight' bliver en succes

The Hateful Eight
The Hateful Eight

The Hateful Eight, der blev udgivet tilbage i 2015, som pralede af Tarantinos regi og et fyldt cast, fangede hurtigt filmfans opmærksomhed. Filmen var ikke bange for at tackle modne og svære temaer, hvilket helt sikkert skabte en del kontroverser. Selvom manuskriptet var lækket tidligere, dukkede fans stadig op i hobetal for at se, hvad Tarantino havde i ærmet denne gang.

I billetkontoret klarede filmen sig godt, selvom den ikke var på niveau med nogle af instruktørens andre store hits. Samlet set havde projektet nogle solide anmeldelser, på trods af nogle af de modreaktioner, som det modtog. Selvom det måske ikke var Tarantinos største hit eller mest succesfulde projekt, var det endnu en solid indgang til hans filmografi. Manden ved simpelthen, hvordan man laver en god film.

Det er interessant at erfare, at denne film faktisk skulle være en efterfølger til Django Unchained, og at den endda blev anset for at blive sat i romanform, før den blev omsat til en film. Beslutningen om at lave den til en film gav pote, da filmen i sidste ende blev nomineret til to Oscar-priser, inklusive bedste kinematografi.

The Thing var en kæmpe inspiration for den succesfulde Hateful Eight, og det er rart at se, at Tarantino delte inspirationen med castet.

Anbefalede: