Her er hvad Tom Cruise gentagne gange måtte gøre for sin første rolle i 'The Outsiders

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Tom Cruise gentagne gange måtte gøre for sin første rolle i 'The Outsiders
Her er hvad Tom Cruise gentagne gange måtte gøre for sin første rolle i 'The Outsiders
Anonim

Selvom Tom Cruises største krav til berømmelse er 'Mission Impossible'-franchisen, har han også et væld af andre projekter på bagen. Det hele er dog ikke handlingsbaseret og stuntcentreret.

Mens 'Mission Impossible'-film 1 til 7 bliver ved med at samle penge ind, er Cruise ikke afvisende over for at gøre nogle usædvanlige ting for at sikre, at hans præstationer på skærmen er så realistiske som muligt.

Fans er vant til at se Tom skære sin krop op eller tage vovede risici, mens han hopper ud af bygninger i stunts, hvor han dybest set siger til stunt-doblerne "hold min øl."

Men for 'The Outsiders' havde han en ret unik udfordring, der viste sig at være sværere end alle de andre fysiske stunts, Cruise har lavet.

Dette fysiske stunt fik Tom Cruise til at brække sig på sættet

Som Tom forklarede i et segment på 'The Graham Norton Show,' indeholdt 'The Outsiders' en scene, hvor Tom spiste chokoladekage. Og selvom det lyder som en simpel scene at filme, fastholdt Cruise, at det tog mindst 100 optagelser at få det hele rigtigt.

Instruktør Francis Ford Coppola tvang rollebesætningen og besætningen til at gentage scenen i løbet af tre dage, indtil de ringede perfekt ind. Men ved slutningen af sidste scene havde Tom det ret syg.

Det er klart, at Tom norm alt opretholder en ret sund kost, så han kan håndtere det fysiske i sine actionfilmroller. Og den sukkeroverbelastning fra 100+ portioner chokoladekage fik ham virkelig.

Tom Cruise og resten af castet i 'The Outsiders&39
Tom Cruise og resten af castet i 'The Outsiders&39

Han forklarede, at han kastede op efter et par portioner kage, selvom det i starten var ret velsmagende. Det interessante er, at 'Outsiders' blev filmet tilbage i 80'erne, og alligevel har Tom stadig de distinkte minder om at spise så meget kage, han kastede op.

Samtidig klarede han det ret godt; fans kan ikke af at se kagescenen se, at Tom virkelig var klar til at kaste sig ud. Hans dedikation til den simple scene satte også scenen for, hvordan han håndterer sine roller i dag.

Tom Cruise er en stuntmester, selv i dag

Tom deler stadig Instagram-videoer af ham, der udfører vovede stunts i en alder af 58. Og det faktum, at 'Mission Impossible' udråber en ottende film, siger endnu mere om hans dedikation til at klare hvert eneste actionbillede, uanset om det er choking down rig chokoladekage eller hoppe fra et højhus til et andet.

Men han kom i slagsmål med Rob Lowe, mens han filmede 'The Outsiders', selvom de er ret kølige medstjerner i dag.

Cruise's throwback-historie forstærker bare, hvor udfordrende skuespil kan være, uanset om det er at spise mad i en scene eller navigere i en kampsekvens uden egentlig at støde den anden skuespiller.

Anbefalede: