Chris Evans medvirkede næsten sammen med Sean Penn i denne film

Chris Evans medvirkede næsten sammen med Sean Penn i denne film
Chris Evans medvirkede næsten sammen med Sean Penn i denne film
Anonim

Ingen kan sige, at Chris Evans har savnet den berømte båd, men det er sandt, at han ikke altid har nappet alle de roller, han har været til audition til. Alle skuespillere skal trods alt starte et sted, og for Evans var det med en tidlig undervisningsfilm, derefter et par afsnit af en sitcom fra begyndelsen af 2000'erne.

Han har haft et par næsten-ulykker, næsten også medvirket i en Martin Scorsese-film. Men en bestemt film kunne have været en mulighed, Chris fortryder, at han gik glip af. Han gav jo ikke muligheden videre; han mistede fuldstændig rollen til James Franco.

Selvom Sean Penn voksede til berømmelse for utallige andre roller, var nogle af hans mest mindeværdige sammen med andre højtprofilerede stjerner. For eksempel var hans gæsterolle på 'Venner' en heldig pause.

Så da det kom til valget af James Franco versus Chris Evans til en koncert i 'Milk', betød det nok ikke meget for Penn, hvem der blev castet. Uanset hvad, spillede Sean en homoseksuel aktivist, så han vidste, at han ville have nogle potentielt akavede scener med andre skuespillere, der spillede Harvey Milks kærlighedsinteresser.

På det tidspunkt, i 2008, var Penn en stjerne nok til, at han kunne lede en film (hele vejen til Oscar-uddelingen) på egen hånd. Penn spillede Harvey Milk, hvis største kærlighedsinteresse i filmen (som var baseret på Milks virkelige aktivisme, kærlighedsliv og attentat) var Scott Smith.

Scott Smith blev spillet af ingen ringere end James Franco; rollen som Milks "meget yngre" elsker var en perfekt koncert for den dengang 30-årige Franco. Penn på sin side var omkring 48.

Chris Evans gik selvfølgelig til audition til rollen, men det lykkedes ikke, bemærker IMDb. Den dengang 27-årige havde allerede optrådt i 'Fantastic Four' på det tidspunkt, men han var endnu ikke blevet Captain America.

Og kilder antyder, at Sean Penn heller ikke nødvendigvis var det første valg til at portrættere Milk; Andre skuespillere, der blev overvejet, omfatter Richard Gere, Al Pacino, James Woods og endda Richard Gere.

Sean udmærkede sig dog i rollen, selvom han ikke nåede at komme helt tæt på og personligt med den fremtidige Captain America.

Hvad angår Chris Evans, er det tydeligt, at hans vej førte til actionfilm versus politisk aktivisme, men han er heller ikke afvisende med at dyppe tåen i andre genrer som mystik, komedie og kriminalitet.

Og det faktum, at han var åben for at gå til audition til sådan en rolle som Scott Smith, tyder på, at Chris måske er interesseret i flere biografiske projekter i fremtiden – og fans ville elske at se hans skuespiludvalg udvides endnu mere.

Anbefalede: