Forgetting Sarah Marshall' er faktisk baseret på denne skuespillers brud

Forgetting Sarah Marshall' er faktisk baseret på denne skuespillers brud
Forgetting Sarah Marshall' er faktisk baseret på denne skuespillers brud
Anonim

Tilbage i 2008 medvirkede Jason Segel i 'Forgetting Sarah Marshall', hvor han forsøgte at komme over et brud fra Sarah (Kristen Bell) ved at gå videre med Rachel (Mila Kunis). Og mens den heldige Peter på skærmen nåede at være sammen med begge damer ved slutningen af filmen, var den virkelige inspiration til filmen ikke så stor.

Faktisk er det baseret på hovedrolleindehaverens brud med en bestemt person.

Jason Segel brugte sin egen forholdshistorie til at skitsere ideen til 'Forgetting Sarah Marshall', siger IMDb, selvom det ikke var en eneste eks, der inspirerede plottet.

Segels forholdshistorie er ret interessant i sig selv, så det er ikke overraskende, at han lavede den til en film. Men at basere en film på en personlig brudoplevelse er lidt akavet, især da en af scenerne involverer en 'nøgen' Jason, der bliver dumpet af Kristen.

Faktum er, siger IMDb, at den nøgne breakup-scene ikke var inspireret af Segels breakup fra en bemærkelsesværdig stjerne. Men hans eks Linda Cardellini inspirerede dele af filmen, bemærker webstedet, og Jason infunderede dele af sine oplevelser i manuskriptet.

Som manuskriptforfatter til projektet havde Jason fuld kreativ kontrol over den måde, historien gik på, inklusive hvordan hans romantiske scener opstod. Sjovt, at han skrev sig selv ind i forhold med både Kristen Bell og Mila Kunis, ikke!?

Men selvom han datede Linda Cardellini (fans lærer hele tiden noget nyt om skuespillerinden!), var bruddet ikke så slemt som det, Peter har med Sarah Marshall.

Jason Segel som Peter i 'Forgetting Sarah Marshall&39
Jason Segel som Peter i 'Forgetting Sarah Marshall&39

Faktisk sagde Jason, at Linda var "en fantastisk kæreste", ifølge IMDb. Hvilket så rejser spørgsmålet, hvorfor skrev han en romantisk komedie med en hjerteløs ekskæreste og sagde derefter, at Linda inspirerede dele af manuskriptet?

Selvfølgelig siger IMDb også, at Jason trak på andre ekser for at konkretisere sit plot og manuskript. Alt i alt bidrog tre andre brud med "uspecificerede kvinder" også til historien. Selvom Jason har haft et par kærester gennem årene, er den eneste, der er blevet bekræftet som officiel nok til Wikipedia, hans etårige partnerskab med Michelle Williams.

I disse dage er Michelle selvfølgelig gift med Thomas Hail. Men heldigvis for skuespillerinden datede hun Jason, efter at filmen 'Forgetting Sarah Marshall' udkom - så fans kan på ingen måde misfortolke, at hun stod bag nogen af de giftige eks-temaer.

Og hvad med det faktum, at Russell Brand spillede den nye kæreste til Jasons eks? Han tilføjede noget ekstra komisk værdi til plottet, men det ser ud til, at hans forholdshistorie nok slet ikke har været med i historien.

Anbefalede: