Chris Evans dukkede næsten op i denne hit Martin Scorsese-film

Indholdsfortegnelse:

Chris Evans dukkede næsten op i denne hit Martin Scorsese-film
Chris Evans dukkede næsten op i denne hit Martin Scorsese-film
Anonim

At få en rolle i en franchisefilm har en måde at ændre tingene på for en performer, og Chris Evans ved det alt for godt efter at have fået rollen som Captain America i MCU. Ja, andre franchises som DC har forsøgt at følge med, men MCU'en har spurtet til succes siden debuten i 2008.

Studioer råber på at arbejde med Evans, og tilbage før udgivelsen fik folkene, der lavede The Wolf of Wall Street, Evans til audition for en rolle i filmen. Tingene fungerede dog ikke helt.

Lad os se på, hvordan Chris Evans næsten optrådte i The Wolf of Wall Street.

Han gik til audition for 'The Wolf Of Wall Street'

Chris Evans knive ud
Chris Evans knive ud

Chris Evans er en stor Hollywood-stjerne, der har dokumenteret succes på det store lærred, men det betyder ikke altid, at han lander hver eneste rolle, han er klar til. Tilbage før filmen blev sat i hovedfotografering, fandt Chris Evans sig op til rollen som Donnie i The Wolf of Wall Street.

Da denne mulighed væltede rundt, var Evans allerede blevet en stjerne takket være sit arbejde som Captain America i MCU. Ud over sin tid i MCU havde Evans også projekter som TMNT, Not Another Teen Movie og Fantastic Four-filmene til hans kredit. Det var tydeligt, at han havde koteletterne, men han ville ikke være den eneste talentfulde performer, der var klar til rollen.

Et andet stort navn, der var på spil i rollen som Donnie, var Joseph Gordon-Levitt, som allerede havde ret stor succes i sin egen ret. Levitt havde optrådt på den store og lille skærm siden barndommen, og folk var ganske fortrolige med, hvad han kunne bringe på bordet som performer. Levitt har været med i projekter som 3rd Rock from the Sun, 500 Days of Summer, Inception og The Dark Knight Rises før udgivelsen af The Wolf of Wall Street i 2013.

Både Levitt og Evans kunne have været solide i rollen som Donnie, men søgningen ville få filmskaberne til at finde en, der ikke kun passede perfekt, men som også var villig til at tage en lille løn bare for at dukke op i filmen.

Jonah Hill får rollen

Jonah Hill Wolf fra Wall Street
Jonah Hill Wolf fra Wall Street

Jonah Hill var en kendt vare, før han fik rollen som Donnie i The Wolf of Wall Street, men de fleste kendte ham takket være hans arbejde med komiske projekter. Denne film gav ham en chance for at være sjov, mens han viste sin rækkevidde, og han passede perfekt til at spille karakteren.

Interessant nok var Hill så opsat på at medvirke i filmen, at han var villig til at tage et stort fald i lønnen bare for at få det til at ske. Det er blevet rapporteret, at hans løn var omkring $60.000 for at optræde i filmen, hvilket er et lille beløb for en stor rolle i en større film. Ikke desto mindre tog Hill pengene direkte til banken og hans karriere til et andet niveau takket være hans præstation i filmen.

Der var en masse hype omkring dette projekt, da det var baseret på en sand historie og så den dynamiske duo af Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio arbejde sammen igen, og da det først kom i biografen, blev det en kolossal succes.

'The Wolf Of Wall Street' bliver et hit

Jonah Hill Wolf fra Wall Street
Jonah Hill Wolf fra Wall Street

Ulven fra Wall Street, der blev udgivet tilbage i 2013, var alt, hvad folk håbede på, og det tog ingen tid for denne film at erobre billetkontoret og cementere sin plads i popkulturen. Ifølge Box Office Mojo indtjente filmen 392 millioner dollars på verdensplan, hvilket er en solid succes. Bortset fra billetkontorets indtægter var denne film enorm, når folk så, hvad Jonah Hill kunne gøre som en performer.

På trods af at han ikke fik rollen, gik det fint for Chris Evans. Han ville fortsætte med at trives i MCU som Captain America i en række film, der indtjente milliarder af dollars til studiet. Oven i det optrådte Evans også i succesfulde projekter som Snowpiercer, Gifted og Knives Out.

Hvad angår Joseph Gordon-Levitt, har han også haft ret stor succes, siden han gik glip af en chance for at spille Donnie i The Wolf of Wall Street. Levitt har optrådt i projekter som Star Wars: The Last Jedi, Knives Out og The Trial of the Chicago 7.

Chris Evans kunne have gjort det godt i The Wolf of Wall Street, men beslutningen om at kaste Jonah Hill i rollen viste sig at være et strålende træk.

Anbefalede: