Sandheden om Scarlett Johanssons hår i 'Avengers: Infinity War

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Scarlett Johanssons hår i 'Avengers: Infinity War
Sandheden om Scarlett Johanssons hår i 'Avengers: Infinity War
Anonim

Marvel's Avengers: Infinity War er en af de mest ambitiøse crossovers i underholdningshistorien. Filmen er fantastisk med fuld af fantastiske klip af kamp- og actionscener.

Iron Man, Spider-Man, Thanos, Black Panther, Doctor Strange, Scarlet Witch, Vision, Ebony Maw, Captain America, Thor, Groot, Rocket, Black Widow, Gamora, Mantis, Drax, Hulk, Red Skull, Falcon, War Machine, Loke: alle er her.

Før Slutspil

Scarlett Johansson havde den kreative kunst i blodet. Hendes danske bedstefar, Ejner Johansson, arbejdede som manuskriptforfatter og instruktør, mens hendes mor, Melanie Sloan, arbejdede som producer.

Hun udtrykte en stærk interesse for kunst som barn gennem musik, dans og selvfølgelig skuespil.

Scarlett startede allerede som otte år gammel, hovedsageligt i mindre roller og derefter i indiefilm. Hun fik sit store gennembrud med Lost in Translation i 2003, og derefter overtog hun karakteren som Black Widow og optrådte for første gang i 2010's Iron Man 2.

Black Widow er en mystisk, forførende og dødbringende tidligere spion, der nu arbejder for S. H. I. E. L. D., som ender med at slutte sig til The Avengers for at bekæmpe skurke og redde verden.

Hun kunne være udenfor og gådefuld, men også voldsomt loyal og beskyttende over for sine venner. Hun er sjov og tager ikke sig selv for seriøst, men hun er også hensynsløst effektiv og dygtig, når det kommer til kamp.

Karakteren blev introduceret helt tilbage i Iron Man 2. Selvom hun ikke ligefrem ramte jorden med hensyn til karakterdybde og personlighed, voksede hun gradvist ind i de efterfølgende film, efterhånden som bedre forfattere og instruktører blev hentet til at udvikle hende.

Sandheden om Scarlett Johanssons hår i Avengers: Infinity War

For nylig fik Scarlett Johansson snakket lidt om, hvorfor hendes karakter har gennemgået den forandring, hun har, og hvorfor hun er blondhåret i Avengers: Infinity War.

Ifølge Bustle sagde Scarlett Johansson til journalister om Atlanta-sættet af Infinity War: "Joe og Anthony [Russo, instruktørerne] ønskede, at vi på en måde skulle føle, at det lige havde været en periode, og vi var begge en slags under radaren, bare anderledes, jeg tror, at rødt hår er Natashas signatur."

Karakteren er på et andet tidspunkt i sit liv. Hun vil have en anden tilgang til Natasha, og Johansson forsøger at holde sig under radaren. Hun ændrede sin hårfarve, så folk leder ikke efter en rødhåret.

Skuespillerinden tilføjer også: "De ville bare have, at vi skulle se anderledes ud, og så for mig tænkte jeg, okay, ja, måske vil jeg give det et lille blink og nikke til de andre enkers historie, der er blevet udbrændt."

Billede
Billede

Det, Scarlett Johansson taler om, er den anden Black Widow, som fans har set før, og den er blevet nævnt i tegneserier. Skuespillerinden refererer også til Agent Carter. Dottie Underwood, som var en del af The Red Room-eksperimenter, var en af disse højtuddannede snigmordere, og selvfølgelig gik Natasha også igennem The Red Room.

Heldigvis blev Black Widow portrætteret af en af de smukkeste og mest karismatiske kvinder i Hollywood: Scarlett Johansson, verdens bedst bet alte skuespillerinde i 2018 og 2019.

Anbefalede: