Twitter reagerer på Chris Evans og Scarlett Johanssons romantiske hovedroller

Indholdsfortegnelse:

Twitter reagerer på Chris Evans og Scarlett Johanssons romantiske hovedroller
Twitter reagerer på Chris Evans og Scarlett Johanssons romantiske hovedroller
Anonim

MCU medstjernerne Scarlett Johansson og Chris Evans er blevet castet til at spille hovedrollerne i en ny romantisk action-eventyrfilm med titlen Ghosted. Ifølge Deadline er det højprofilerede projekt instrueret af Dexter Fletcher, der skabte Rocketman og også arbejdede på den Oscar-nominerede film Bohemian Rhapsody.

Detaljer omkring filmens plot holdes skjult, men projektet beskrives som et "high-concept romantisk actioneventyr" svarende til eventyrfilmen Romancing the Stone fra 1984, som havde de legendariske skuespillere Michael Douglas og Kathleen Turner i hovedrollerne.

Deres fans er begejstrede

Chris og Scarlett mødtes første gang i 2004 på settet til The Perfect Score og har været nære venner lige siden. Skuespillerne er beundret for deres berømte roller i MCU som Steve Rogers (Captain America) og Natasha Romanoff (Black Widow).

Mens fans oprindeligt håbede på at se en romantik blomstre mellem Scarlett og Chris, har parret altid fastholdt, at de er venner.

Johansson har tidligere indrømmet, at hun føler sig som en "storesøster" for Evans, så fans er spændte på at se deres kemi på skærmen i Ghosted. Det er også et stort øjeblik for fans, der sendte Natasha og Steves superheltekarakterer sammen, og de kan ikke vente på, at skuespillerne genforenes.

"SteveNat-fans er ved at blive sindssyge," skrev en fan som svar på nyheden.

"Du havde mig i "Scarlett Johansson og Chris Evans til at medvirke i den romantiske actionfilm" JEG ER SOLGT, " delte en bruger.

"The Romanogers stans er ved at blive amok lige nu!!" sagde en fan.

"chris evans og scarlett johanssons venskab, der altid tukler rundt på sæt, kan ikke vente med at se det igen i 'Ghosted'." væltede en fan.

Ghosted er den anden film, Scarlett Johansson har skrevet under på, siden hun indgav sin retssag mod Disney for brud på hendes Black Widow-kontrakt. Skuespillerinden er også blevet castet i et navnløst projekt ledet af Wes Anderson, som i øjeblikket optages i Spanien.

Chris Evans har også et væld af projekter på bagen og opnåede kritikerros for sin seneste optræden i Apple TV's Defending Jacob. Han er genforenet for at arbejde med Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame-instruktørerne Joe og Anthony Russo på Netflix' actionthriller The Grey Man sammen med Ryan Gosling.

I 2007 spillede Evans kærlighedsinteressen til Johanssons karakter i romcom-filmen The Nanny Diaries. Parret vil vise deres imponerende kemi på skærmen igen i Ghosted, næsten 14 år senere.

Anbefalede: