Her er, hvad fans virkelig synes om finalen i 'Dawson's Creek'-serien

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad fans virkelig synes om finalen i 'Dawson's Creek'-serien
Her er, hvad fans virkelig synes om finalen i 'Dawson's Creek'-serien
Anonim

Det er svært at være helt tilfreds med seriefinalen i et populært tv-program. Hvis der er en forudsigelig lykkelig slutning, kan det virke kedeligt, men hvis et elsket par ikke ender sammen, vil fans helt sikkert blive kede af det.

Kærlighedstrekanten mellem Dawson, Joey og Pacey gjorde Dawson's Creek sjov og vanedannende at se, og da det blev tid til at se det sidste afsnit, var fans ivrige efter at se, hvem Joey ville vælge.

Joey valgte Pacey, og selv James Van Der Beek kunne lide slutningen. Men hvordan havde fans af 90'ernes teenagerdrama det med seriefinalen? Lad os tage et kig.

Joey's Choice

Medvirkende fra Dawson's Creek har påtaget sig nogle interessante roller, siden showet sluttede. James Van Der Beeks karriere har inkluderet Don't Trust the B---- in Apartment 23, Joshua Jackson medvirkede i Fringe and The Affair, og Katie Holmes har medvirket i mange film.

Det er dog svært ikke at forbinde disse stjerner med deres unge voksne karakterer, og fans vil altid tænke på dem som Dawson Leery, Pacey Witter og Joey Potter.

Det er interessant at høre, hvordan fans havde det med seriefinalen. Troede de, at Joey skulle have tilstået sin kærlighed til Dawson?

En fan sagde, at selvom de mente, at Dawson og Pacey burde have glemt alt om Joey, gav det mening for Joey at vælge Pacey. I et indlæg på Reddit skrev de: "Jeg ville også have, at Dawson og Pacey kom fuldstændig over Joey. Ideen om, at de stadig tabte søvn og længtes efter, at hun skulle vælge mellem dem efter alle de år, var virkelig irriterende, især da jeg ikke Jeg tror ikke, hun nogensinde ville være fuldt ud tilfreds med nogen af dem uden stadig at ville have den anden. De fortjente begge bedre. Ikke desto mindre, hvis det skulle være sådan, så er jeg bestemt glad for, at hun valgte Pacey."

Katie Holmes som Joey Potter og Joshua Jackson som Pacey Witter, der står sammen med hovederne rørende ved Dawson's Creek
Katie Holmes som Joey Potter og Joshua Jackson som Pacey Witter, der står sammen med hovederne rørende ved Dawson's Creek

Andre fans ønskede, at de ville have set en episk scene med Joey og Pacey, da det ville have været dejligt at falde i svime over, at de endelig fandt sammen igen. En fan skrev på Reddit, "min ene klage… ville gerne have set en mere romantisk slutscene med joey og pacey. Et sidste øjeblik med dem to ville have været magisk."

En anden Dawson's Creek-fan svarede: "Ja!!! Det her!!! Præcis sådan havde jeg det. Det var alt, hvad jeg ønskede!!! Og måske for hende at fortælle ham det i stedet for, at vi skulle finde ud af det gennem samtaler med andre og så et hop frem."

Mens nogle seere var begejstrede over, at Joey og Pacey var sammen til sidst, ønskede nogle, at hun havde fortsat sin livslange forbindelse med Dawson. Nogle få delte deres mening om dette i Reddit.

En fan delte, at det gav mening, at Joey og Dawson var platoniske sjælevenner, som de altid ville have det, men de elskede bare ikke hinanden på en romantisk måde.

Jens tragiske konklusion

En anden stor del af Dawson's Creek-finalen var Jen, der døde efter at have fort alt alle, at hun havde en hjertesygdom.

Hun havde også en sød samtale med Joey, før hun døde, men nogle fans troede ikke rigtig, at de var så tæt på hinanden.

En fan skrev på Reddit, at Jen så ud til at interessere sig for at være tæt på Joey, men Joey havde aldrig lagt så meget mærke til hende. En anden fan delte, at det var mærkeligt, at Jen ville have Joey til at vælge mellem Pacey og Dawson. De sagde, at Joey havde "uendelig romantisk drama", og Jen burde have tænkt på noget andet.

Hvad med Andie?

Meredith Monroe som Andie McPhee på Dawson's Creek
Meredith Monroe som Andie McPhee på Dawson's Creek

Én hovedperson dukkede ikke op i seriefinalen: Andie McPhee, bandens gode ven og Paceys første kærlighed.

Mens Meredith Monroe filmede nogle scener i finalen, var der ikke tid nok til at inkludere disse scener, ifølge Cheat Sheet.

Det er bestemt for dårligt, og en fan startede en tråd på Reddit og sagde, at det var en "bummer", at seerne ikke nåede at se, hvor Andie var.

Mens fans har meninger om nogle detaljer i Dawson's Creek-seriens finale, ser det ud til, at den overordnede følelse er ret positiv. Mange seere elskede at se Joey og Pacey sammen, og mens andre ønskede, at hun ville have valgt Dawson, kunne de godt lide, at Joey og Dawson altid ville være sjælevenner.

Selv om fans har set dette sidste afsnit utallige gange, da det er meget bevægende, sagde James Van Der Beek i et interview med Andy Cohen, at han ikke huskede, hvordan Jens historie endte. Da Cohen spurgte: "Tror du, at producenterne gik for langt i at give Jen, Michelle Willams en hjertesygdom og dræbe hende, selvom hun efterlod en baby?" Van Der Beek spurgte: "Vent et øjeblik - de gav hende en hjertesygdom?"

Da Cohen spurgte: "Var du for eller imod den historie? Eller kan du ikke huske det?" Van Der Beek svarede: "Jeg kan ikke huske."

Anbefalede: