Shanna Moakler auktionerer Travis Barker-forlovelsesring efter bryllup med Kourtney Kardashian

Indholdsfortegnelse:

Shanna Moakler auktionerer Travis Barker-forlovelsesring efter bryllup med Kourtney Kardashian
Shanna Moakler auktionerer Travis Barker-forlovelsesring efter bryllup med Kourtney Kardashian
Anonim

Shanna Moakler skal tjene en mindre formue efter at have besluttet at bortauktionere den forlovelsesring, hun fik af sin eksmand, Travis Barker.

Shanna Moakler har allerede sat forlovelsesringen på markedet

Moakler fort alte Us Weekly, at hun håber på at få en stor gevinst for den fantastiske Cartier-forlovelsesring. Ringen er allerede på auktion på webstedet Worthy.com med en startpris på 51.000 $. "Dette kapitel af mit liv er forbi, og selvom det gav mig stor glæde at bære den på et tidspunkt, håber jeg, at den vil finde en nyt hjem og fortsæt med at bringe nogen så meget lykke, som det engang gjorde for mig," sagde hun. Moakler gættede på, at det diamantbeklædte bånd med solitairesten var "ikonisk". Den tidligere Celebrity Big Brother-stjerne udtrykte sit håb om, at ringen sælges for $120.000 - da den oprindeligt blev købt af Barker for "omkring $160.000."

Shanna Moakler insisterer på, at hendes beslutning ikke er som reaktion på Travis Barkers seneste bryllup med Kourtney Kardashian

Reality-tv-personligheden påpegede også, at hun ikke solgte sin ring som svar på Barkers nylige ægteskab med Kourtney Kardashian. "Jeg er sikker på, at folk ville antage, at det er relateret til brylluppet, men jeg ville simpelthen finde en ordentlig sælger," sagde hun.

Travis Barker og Shanna Moakler deler to biologiske børn sammen

Travis Barker, 46 og Shanna Moakler, 47, var gift fra 2004 til 2008. De deler en søn og datter ved navn Landon og Alabama, på 18 og 16 år. Musikeren fungerede som stedfar til sin tidligere kones datter Atiana De La Hoya, 23 år. Parret så ud til at være blevet forsonet i 2008, men deres ægteskab blev formelt opløst samme år.

Travis Barker og Kourtney Kardashian blev gift i Italien den sidste weekend foran familie og venner

Travis Barkee begyndte et forhold med Kourtney Kardashian, 43, i 2021 og blev forlovet under en rejse til Montecito, Californien i oktober sidste år. Det lykkelige par blev officielt gift i et retshus i Santa Barbara tidligere på måneden. De holdt en officiel bryllupsceremoni i Italien i sidste weekend. Kourtneys mor Kris Jenner gik med sin ældste datter ned ad gangen.

Anbefalede: