Batwoman'-fans reagerer på, at Kate Kane bliver omcastet efter Ruby Roses exit

Indholdsfortegnelse:

Batwoman'-fans reagerer på, at Kate Kane bliver omcastet efter Ruby Roses exit
Batwoman'-fans reagerer på, at Kate Kane bliver omcastet efter Ruby Roses exit
Anonim

Den britiske skuespillerinde Wallis Day erstatter karakteren, der oprindeligt blev spillet af Ruby Rose.

CW-serien Batwoman kunne have fundet en ny superhelt iført kappen i Javicia Leslie, men der var stadig ingen ord om Kate Kanes skæbne. Indtil sidste søndags afsnit.

I en overraskende genkomst på Survived Much Worse har netværket bekræftet, at den britiske skuespillerinde Wallis Day vil spille karakteren portrætteret af Rose i den første sæson.

Efter Roses exit i maj sidste år trådte Leslie ind for at spille Ryan Wilder, en tidligere narkoløber, der finder Batwoman-kostumet, da Kane formodes død i et flystyrt. Ryan er en meget dygtig, men udisciplineret fighter, og antager identiteten som Batwoman og bliver den første sorte gentagelse af superhelten.

Showet så ud til at være sluppet af med Kane - en ude og stolt lesbisk og Bruce Waynes fætter - for altid efter Roses afgang fra projektet. Men publikum har ikke set det sidste til Kate, som det viser sig.

Wallis Day spiller en 'Altered' Kate Kane, men hvad betyder det for Ryan Wilder?

Super begejstret over endelig at annoncere, at jeg slutter mig til castet af Batwoman. Jeg er sikker på, at du kan forestille dig, hvor meget dette betyder for mig, og hvor utroligt det har arbejdet på showet indtil videre. Alle har fået mig til at føle mig så velkommen, og det er fantastisk at være hjemme hos min DC-familie,” tweetede Day.

Men hvad betyder castingen af Day for Ryan og showet som helhed?

Efter en svært forbrændt Kate dukkede op igen i sidste afsnit, havde fans ingen idé om, hvad de kunne forvente af serien.

"Wallis Day kommer til at spille vores ændrede version af Kate Kane, og hun er en fantastisk skuespillerinde," fort alte showrunner Caroline Dries til TVLine.

"Jeg er spændt på, at I skal se den rejse, hun udholder," fortsatte hun.

Leslie siges at fortsætte med at være den eneste Batwoman i showet.

'Batwoman' sender fans enorme blandede signaler

Forvirret? Fans af showet er lige så forundrede.

"Vent, så Javicia Leslie erstatter Ruby Rose som Batwoman, og så erstatter Wallis Day Ruby Rose som Kate Kane?" lyder en kommentar på Twitter.

Andre er spændte på at se en ikonisk lesbisk superhelts tilbagevenden.

“Jeg ville ønske, at Batwoman-showet var bedre, men så længe der er Kate Kane, så er jeg glad. Vi får ikke mange af dem, og hun er den mest ikoniske lesbiske superhelt,” skrev en fan.

Den genkomst af Kane kan dog medføre en stigning i racistiske kommentarer mod Leslie, som har været målet for noget grimt trolling, lige siden hun blev castet i rollen.

Ikke desto mindre har Leslie og hendes karakter modtaget en strøm af støtte fra nogle i DC-fandomen, der foretrækker Ryan frem for Roses Kane.

“Jeg synes stadig, at det var en vild idé at dræbe kate kane og bringe en ny karakter til at være batwoman i stedet for bare at aflyse showet, da deres bogstavelige hovedskuespillerinde forlod det, men også Ryan har været mere interessant/har haft mere kemi med karakter end kate nogensinde har været/havde,” tweetede en bruger.

Endelig er en fan begejstret for at se Day og Leslie arbejde sammen for at redde Gotham, uanset hvilken kapacitet showet finder passende.

“du er sådan en fantastisk person! glad for at se, at du er den nye Kate Kane! Kan ikke vente med at se alle dine scener med hele Batwoman-castet, og især med Javicia!” en bruger fort alte Day.

Batwoman sendes om søndagen på The CW kl. 8/7c

Anbefalede: